Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony_kaawior

jak zapomniec???????? potrzebuję pomocy

Polecane posty

Gość czerwony_kaawior

rok temu poznalam chlopaka. przystojny,uroczy,fascunujacy. jest z holandii. studiuje tutaj. zaczelismy sie spotykac, zakochalam sie totalnie, wpadlam kalsycznie po uszy jak nastolatka. byl mily, kulturalny, prostu wymarzony. po 2 miesiacach bardzo intensywnej znajomosci zerwalam kontakty bo okazal sie klamca, wielbicielem kobiet itp itd. bylo mi okropnie ciezko chociaz to tylko 2 miesiace.on zaczal mnei znowu zwodzic, chodzic za mna, prosic. bylamnieugieta. wyjechal na wakacje do holandii i stamtad atakowa ltelefonicznie itp itd. wrocil i byla powtorka z rozrywki -po 2 miesiacach znowu wyszlo, ze poa mna spotyka sie z innymi. terazjuz nie jestesmy razem, ale mam problem - nie potrafie zapomniec. nie iwem co mi sie stalo - racjonalnie wiem, ze nic nie jest wart i nie chce nawet z nim byc, ale nie moge przestac myslec. jest mi okropnie zle, mysle o nim calymi dniami mimo, ze tego nie chce. czy ja powinnam pojsc do lekarza? bo to nie jest nrmalne aby badal kochac kogos kt jest draniem, cawaniakiem i wykorzystuje kobiety w 1 celu. pomozcie co zrobic aby zapomniec.

Gość ochłoń, odsuń
na bok emocje i dobrze się zastańow ZA CZYM TY tak tęsknisz. Za nic nie wartym hooojem? Masakra,dziwczyny są tak durne,że szok. Moze dobry był w łozku i tego Ci brakuje albo dobrze całował?

Gość czerwony_kaawior
i byl super w lozku i dobrze calowal. tego mi tez brakuje bardzo. ale to niczego nie zmienia. przeciez nie bede sie z nim spotykac na sex. jestem wyczerpana ta sytuacja!

Podświadomie was wpisaną tragiczny model miłości. Ciągnie Cię do takich toksycznych facetów bo masz to głęboko zakodowane. Jak wygląda (wyglądał) Twój dom rodzinny (Mama, Tata, jak im się układało, czy się lubili, jakie mieli do siebie uczucia)?

Gość czerwony_kaawior
moj dom rodzinny byl wlasnie najbardziej normalny na swiecie.normalni rodzice, cale zycierazem bez dramatow. kochali sie i kochaja. wiec skad u mnie taki model. nie mam takiego modelu bo bym w tym trwala, ja mialam silepowiedziecnie, chodzi mi tylkoo to jak teraz go zapomniec!!!!!!

Nie da się zapomnieć przeszłości. Po drugie - nie chcesz zrozumieć czemu ciągnie Cię do faceta który Cię oszukuje i nie szanuje? Czy masz świadomość, że jeśli tego nie przepracujesz kolejnego faceta wybierzesz w/g tego samego klucza? Czy w Twoim domu rodzinnym nie było problemów alkoholowych?

Gość czerwony_kaawior
wiesz chcialabym zrozumiec, alechcialabym tez zapomniec. nie wszystkich wybieram wg tego klucza, ale faktycznie co 2 relacja jest taka. nie bylo alkoholizmu u mnie w rodzinie. naprawde zadnej patologii tego typu. mialam bardzospokojny i szczesliwy dom i takie samo dziecinstwo.