Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lm['pm[pomp[;

moja kuzynka i ja --przyklad wygranego i przegranego...

Polecane posty

Gość ;lm['pm[pomp[;

moze zaczne od niej ma bogatych rodzicow z wlasna firma od dziecka podrozuje po calym swiecie, wakacje obowiazkowe!! miala wszystko, fajne ciuchy, swietne gadzety itp. jazdy na koniach, nauka jezykow-bogate hobby sama wyglada jak ksiezniczka wysoka 170 mysle ze ma okolo 50 kg-czyli wspaniala figura modne ubrania piekna twarz bardzo inteligetna studuje na politechnice jakis matematyczno-techniczny kierunek, zawsze byla dobra z matematyki, prawdopodobnie dostanie dobra prace;) albo po rodzicach przejmie firme i bedzie bogata ma chlopaka , ktory ją kocha nad zycie a teraz ja niska z nadwagą 165 i 85 kilo twarz ladna matka pracujaca jako sprzataczka, ojciec zostawil po urodzeniu,jakis lovelas to byl na wakacje nigdzie nie jezdzilam, spedzalam przed telewizorem nie mam zadnych zdolnosci ani jezykowych, ani matematycznych studiuje pedagogike...! zadnych znajomosci, nie wiem gdzie bede pracowac po studiach, nigdy nie pracowalam nie mam chlopakam nigdy nie mialam mam cukrzyce :o

Gość oto słowo boże
Za to do nieba pójdziesz;)...A Ona nie

Gość ;lm['
bardzo watpie :o a niby czemu ona ma nie isc do nieba???:o ja to przypuszczam ze puszcze sie z pierwszym lepszym robolem i tyle bedzie z nieba:o

Gość oto słowo boże
aha...z pierwszym lepszym robolem...no to jednak nie pójdziesz do nieba.

Gość 3d4
zamiast bezsnesownie sie uzalac i porownywac wez sie za siebie! Nie masz zdolnosci jezykowych ani matematycznych? Moze lubisz książki, moze interesujesz się historią albo kinem, teatrem lub sztuką? mozna chodzic na wsytawy, nie? Zapisac sie na basen? jestes młodziutkam obie jestescie, nie wiesz co przyniesie zycie, masz szanse na szczescie, siegnij ponie, postaraj sie o stypendium w szkole, wyjazd na wymiane, poszukaj pracy albo stazu, zacznij uprawiac sport, moze taniec, rolki, zwykly spacer? moze kuzynka skonczy jako zgorzkniala rozwodka a Ty bedziesz miala kochajaceo meza, zycie pisze scenariusze, zapomnij o innych i skup sie na sobie, a moze za 5 lat obudzisz sie inna, szczesliwsza osoba. Praca Twojej mamy i wujka nie ma znaczenia, nie ma zadnego wplywu na to co zrobisz ze swoim zyciem. A chlopak sie znajdzie, kluczem do sukcesu jest usmiech i pewnosc siebie:) zycze powodzenia

Gość a dlaczego siedzisz
tu o 6 rano?

Gość dvwerrt
Tak, do nieba pójdzie ... im prędzej, tym lepiej :)

Ale dlaczego porównujesz się do Niej ??? Sama sobie zadajesz ból !!! Zajmij się raczej tym co lubisz . Przeszkadza Ci Twoja figura ??? Zrób coś z tym !!! Zapisz się na basen , jeśli Cię to nie interesuje włącz muzykę i ćwicz w domu . Pozbędziesz się nadwagi i już zaczniesz inaczej na siebie patrzeć . Zacznij od małych kroków np . najpierw osiągnę to , później to . Polecam również dwumiesięcznik '' miłujcie się '' , może łatwiej Ci będzie zrozumieć swoje życie ? Spójrz w lustro , Bóg kocha Cię taką jaką jesteś , ma dla Ciebie plan , tylko musisz chcieć go odkryć , musisz Go o to prosić . Daj mu się poprowadzić , tylko wtedy będziesz sczęśliwa . A kuzynce nie zazdrość , ciesz się , że jej się udało !!! Tobie też się uda !!! Nie musisz mieć takiego życia jak Twoja matka . Wszystko zależy od Ciebie !!! Powodzenia !!!

Gość mr eko
i własnie takie doopy zachodza w ciążę z lovelasami bo komu masz dac doopy niby ??

Gość [m[eowpm,cpo
nie jestem zbyt wierzaca:o

Gość [m[eowpm,cpo
coraz czesciej mysle---po co mi to wszystko?:o

Gość nie przesadzaj grubo
i tak miałaś dobrze wakacje w domu przed telewizorem ja jako dziecko pracowałam w wakacje na polu nawlejakąc tabake od rana do wieczoru za jedzenie;)

Gość Gryzonnnn
Ok. To teraz Ci coś powiem. Mam kuzyke która zawsze byla idealna. Miała blond kręcone włosy, była śliczna , mądra , towarzyska, miała wielu przyjaciół, grzeczna, ulozona , no poprostu anioł. Zawsze mama dawała jej kasę na super ubrania, perfumy itd. Ja zawsze byłam niedobrA , pyskata, zawsze troszkę grubsza. Mama kupywala mi buty po 15 zł a nie tak jak jej po 300-400. ZAWSZE AGA TAKA CUDOWNA A JA CZARNY PIOTRUŚ W RODZINIE Ja urodziłam syna w wieku 16lat. Znowu byłam ta która przynosi wstyd rodzinie Ale sobie dałam radę. Ojciec dziecka jest moim mężem, na wszystko mnie stać, synek mądry i zdrowy, mieszkanie ładne i nic wiecej mi do szczęścia nie potrzebne. Rodzina jak widziała jak sobie daje radę sama jako 16letnia matka, zaczęła byc ze mnie dumna i wstyd gdzieś zniknął. A co sie stało z kochana Aga?? Jest anorektyczka, alkoholiczka i prostytutka. Klepie biedę , nikt jej nie chce a rodzina tez już nie chce z nią utrzymywać kontaktu bo jest 24h na dobę pijana i pomoc sobie nie chce dać. Jak widzisz los sje moZe odwrócić .