Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 54ru486uytrhgyr6

Czy to chore ? totalna paranoja?

Polecane posty

Gość 54ru486uytrhgyr6

Po paru latach odeszliśmy od siebie i moja dziewczyna po miesiącu miała nowego z którym sypiała i tak dalej, miałem z nią kontakt i twierdziła że to koleżanka ale później wszystko wyszło na jaw.Próbowaliśmy wszystko naprawić i przez rok każde z nas tak beznadziejnie się zachowywało że znowu był koniec.Ona znowu znalazła sobie nowego faceta a ja za nią biegałem, ona już mi nie wierzyła że się zmienię, ja jej też ale mimo tego miałem nadzieję że się nam może jeszcze uda.Kiedy po trzech miesiącach totalnej załamki powiedziałem jej że nie dam rady być dłużej bez niej a jeśli bez niej to szukam sobie nowej dziewczyny bo zwyczajnie nie dam rady być sam to mi napisała że mam spierdalać że gówno ją to obchodzi bo ona ma faceta nowego i nie obchodzi mnie co jest.Kiedy byłem już w nowym związku i ona się dowiedziała wpadła w furię, przyszła do mnie do domu "nawrócić" mnie, krzyczała, robiła wyrzuty sumienia i tak dalej.Z nową dziewczyną byliśmy sobie bardziej na luzie na zasadzie jak nie ma co robić to się spotykamy i początki były takie bardziej luźne.Powiedziałem mojej ex że skoro mi tak zależy i jej też to wrócimy do siebie i postaramy ostatni raz w życiu naprawić wszystko skoro tak się kochamy i wiecie co wtedy mi powiedziała ? Ona wróci pod warunkiem że nagadam i zgnoję tą dziewczynę z którą kręciłem, że wyzwę ją na oczach ex od szmat, dziwek i powiem że jest popierdolona.Ja mam jej udowadniać takie coś żeby móc być z moją ex, po prostu czysta paranoja.Do teraz robi mi wyrzuty sumienia,krzyczy i wyzywa w smsach i zaczyna robić się to straszne, zaczyna mnie wkurwiać bo znamy się tyle lat a ona się zachowuje jak by mnie znała pół roku.Jeden dzień mnie olewa i jedzie wyzwiskami każąc mi coś robić bo inaczej nie będziemy razem a drugi dzień płacze i pisze że mnie kocha ale nie będzie ze mną dopóki czegoś tam nie zrobię tej dziewczynie z którą kręciłem.

Gość 54ru486uytrhgyr6
I jeszcze mam kleszcza pod napletkiem :O

Gość to się kwalifikuje do leczenia
zamkniętego :(

Gość Oo mójj Booożżżee
Powiem tak, znałam już takie przypadki i obok paru osobiście przyglądałam się z boku.Twoja eks dziewczyna to typ który za wszelką cenę uważa się za najlepszą i choćbyś nic jej nie zrobił a ona by Cię zdradzała całe życie to naturalnie Ty masz za nią biegać i prosić o jej przebaczenie.Daruj sobie z nią jakikolwiek kontakt, ta dziewczyna jest nienormalna i tak już zostanie, człowieka nie zmienisz.