Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podchmielony od rana

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

Gość malaaa mi
a co to już wolnych interesujących lasek nie ma wokół ? po co Ci mężatka ? czy to takie fascynujące dzielić kobietę z innym facetem (mam na myśli jej męża) :P

Po kolei - wyobrażam sobie, iż ktoś obraca moją nieistniejącą żonę i nie robi to na mnie wrażenia. Może dlatego, że żony nie posiadam ;) Jak wygląda - średni wzrost, ciemne włosy (średniej długości), szczupła (bardzo), ładnie umięśniona (gdzieś ćwiczy, ale nie namierzyłem gdzie), spore piersi, mała pupka, długie nogi, duże, jasne oczy... Po prostu marzenie ;)

Gość vgjhbknm,
sredni wzrost i dlugie nogi, to musi byc nieproporcjonalna pokraka:D

Jasne, że są wolne. Nawet sporo, ale co ja poradzę na to, że ta mi wpadła w oko ;) Zacząłem od dyskretnej obserwacji no i wziąłem się za siebie. Tak pomyślałem, że wysportowana laleczka obwisłego i zasiedzianego nie weźmie. Biegam na siłkę i wprowadziłem dietę. A teraz chciałbym jakoś ruszyć sprawę ;)

Gość jestem___ulegla
Nie pij od rana bo masz omamy (po alko wydaje ci sie ze kazda kobieta jest jak marzenie ;))) ).

Jasne - wszystkie kobiety średniego wzrostu mają kacze nóżki. :P Wtedy nie są pokraczne. Ma długie, szczupłe nogi - może ujmę to tak - jest proporcjonalnie zbudowana :P

@podchmielony od rana Dzięki za odpowiedź. Niestety - kompletnie w nią nie wierzę. Oszukujesz nas i siebie. Nie wierzę, że jak po wsi będą chodziły plotki że Twoja żona się puszcza na prawo i lewo oraz że będą się z Ciebie nabijać kumple to będzie Ci wszystko jedno. Spadam, bo nie widzę szans na resocjalizację :)

A zresztą - co za różnica, jak wygląda. Ważne - jak zagadać do takiej. Boję się, że im dłużej będę się czaił, tym trudniej mi będzie do niej zagadać. Co tu kryć - onieśmiela mnie cholera jedna :P

Gość malaaa mi
ciałko, ciałko ... a co z resztą ?? szkoda, gdybyś miał coś więcej do zaoferowania niż opakowanie - może i by się skusiła ... uwierz mi mężaki są bardziej bezpośrednie i gdybyś jej wpadł w oko już byś dawno to poczuł ;)

JacekJ - Chyba mnie nie zrozumiałeś. Nie mam żony więc nie potrafię sobie wyobrazić jakiejkolwiek złości związanej z niewiernością owej nieistniejącej żony. Jaśniej chyba nie potrafię ;) Chyba założyłem temat w złym dziale. Może na erotycznym ktoś będzie bardziej skory do pomocy ;)

Gość jestem___ulegla
Mijasz sie z nia na ulicy czy tylko spogladasz na nia z za firanki snujac co by bylo gdyby?

Gość Franca forfiter
mala mi a ty wypad gotowac pomidorowke w durszlaku

A co jeszcze mógłbym zrobić? Nie znam jej. I tak się boję, że zauważy jak za nią łażę. Jeszcze mnie weźmie za zboczeńca ;) Widzę, że sama dba o siebie więc jest dla mnie logiczne - że takie ciało jej się podoba. Wiem jakie kupuje artykuły spożywcze i że lubi psy. No to o co mam zadbać?

Mijam się z nią, ale przyznam, od jakiegoś czasu - nieprzypadkowo. Po prostu lubię na nią popatrzeć ;)

Gość jestem___ulegla
a ona na ciebie patrzy?

Nie. Ona mnie chyba nawet nie zauważa :O

Gość malaaa mi
a sporo młodszy od niej jesteś ?

Gość jestem___ulegla
chyba nie musze mowic co powinienes zrobic? Odpusc sobie i poszukaj kobiety wolnej.

Trudno mi ocenić jej wiek, ale wydaje mi się, że zbliżony do mojego. Nie wiem czy jestem od niej młodszy :) Mam odpuścić nawet jeśli nie zacząłem?

Gość malaaa mi
Odpuścić :P Rada od mężatki ;) Poszukaj wolnej laski, jest mnóstwo fajnych dziewczyn :) i życzę Ci tego z całego serca w Nowym Roku, a może już w sylwestra spotkasz taką jedyną i WOLNĄ ;)

- Widzę, że sama dba o siebie więc jest dla mnie logiczne - że takie ciało jej się podoba. Wiem jakie kupuje artykuły spożywcze i że lubi psy. No to o co mam zadbać? Zdecydowanie o intelekt, kolego...o intelekt!!! powodzenia życzę. Przyda Ci się :-)

I wzajemnie 🖐️

- I wzajemnie Zamiast się odgryzać, to weź sobie tę radę do serca, jako radę a nie krytykę. Bo to nie była krytyka. Żadna siłka, żaden koks, żaden wielki kark, tylko głowa na karku może Ci pomóc. Szczególnie jeśli chodzi o mężatki.

to ja gotuję pomidorówki w durszlaku! mała mi, zmień nicka bo to zniewaga mnie z kimś mylić :o

podchmielony od rana - widać, żeś miły chłopak jest, ale takich jak ty to my seksowne mężatki mamy na pęczki, i wciągamy nosem flirt flirtem, ale na nic więcej na twoim miejscu bym nie liczyła;)

Cytujesz moją wypowiedź wyrwaną z kontekstu (była odpowiedzią na tekst: "ciałko, ciałko ... a co z resztą ?? szkoda, gdybyś miał coś więcej do zaoferowania niż opakowanie - może i by się skusiła ...") Teraz to chyba brzmi inaczej. Prawda?