Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana dziewczyna

Nie wiem czy wszystko jest ok z moją osobą???

Polecane posty

Witajcie mam taki problem nie wiem czy powinnam udać się do seksuologa psychologa czy jakiegoś innego specjalisty mam problem z dochodzeniem do orgazmu podczas stosunku nie wiem czy coś jest nie tak ze mna czy co ale czuję się z tym bardzo źle może ktoś ma podobny problem lub może dać jakąś dobrą radę

Gość The A tea
ona ma 40 lat i współżyje od miesiąca

Gość dachhlezja
do seksuologa nie idź, bo by chcial cie ruchać

Gość ooooipppppppppp
to już jako 7 latka współżyłaś ? pewnie z bykiem u babci na wsi

Gość gvuhbhb
ty zdziro, to kara za rozpoczęcie współżycia w młodym wieku

Może to wynikło po pewnej sytuacji że jakoś sie blokuje przed tym mianowicie jak byłam właśnie w wieku 17 lat kochałam sie ze swoim facetem zaczynałam szczytować on nawet się nie zorientował :/ i go wysunął i od tamtego momentu mam z tym problem jakoś tak ciężko mi z tym czuje się przez to mało kobieca.

Rozmawiałas o tym ze swoim facetem? Miałam kiedys podobny problem. Ale z czasem po prostu "nauczyłam się" siebie i teraz jest super. Problem leży głównie w psychice ale sama go nie naprawisz. Muszą być w to zaangazowane dwie strony.

rozmawiałam ale nic to nie dało i obawiam sie ze jeżeli będę może z kimś innym w przyszłości to stwierdzi że jestem jakaś dziwna skoro kończy się to przyjemnością tylko dla jednej strony.

Może jestes po prostu z nieodpowiednim mężczyzną. W sumie to dziwię sie jemu. Normalny zdrowy facet zauważa kiedy jego kobieta nie czerpie z sexu przyjemności.

Wiesz też mam tego dosyć nie wiem czy będę w stanie szczytować z innym facetem pieszczenie oralne sprawia mi przyjemność i dochodzę do orgazmu łechtaczkowego ale pozostaje niedosyt kiedy podczas stosunku go brak