Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podchmielony od rana

Jak poderwać mężatkę

Polecane posty

Nie zaczynaj od kawy. Na początek raczej jakaś gadka szmatka. Chociaż... raz mi się udało vabank, ale sytuacja była specyficzna - kobieta w tramwaju emanowala jakies fluidy, tylko że ja akurat wracałem od dentysty i miałem troche znieczuloną szczękę. Ponieważ wysiadła na tym samym przystanku co ja, powiedziałem (niewyraźnie z powodu znieczulenia): wracam właśnie od dentysty, ale bardzo chciałbym cię poznać. Może dałabyś mi nr telefonu do siebie? i, wyobraź sobie, dała (((:classic_cool:)))

Gość Agabag
moze sprobuj jej dac num tel badz odwazny nie lubie facetow co jak widza fajna babke to nawet geby otworzyc nie umia

zauwazcie ze mówimy tu o kobiecie notorycznie odtrącającej swoich adoratorów, łóadnej mądrej wysportowanej, zgrabnej dowcipnej i jak mniemam bez kompleksów :classic_cool: nie desperatka niedokarmiona komplementami :classic_cool:

No wolałbym u mnie ;) Mąż mógłby niechętnie dzielić się śniadaniem ;) Bardzo bym chciał ją zainteresować sobą tylko właśnie nie wiem jak. Nie jestem ostatnim brzydalem, ale i do modela mi daleko ;) A z dokarmianiem psa to bym się nie odważył. To psisko jest ogromne a ja nie mam pojęcia jak się z psami obchodzić. W dodatku wygląda na wytresowane i bardzo karne. Zawsze grzecznie idzie koło nogi a na łączce ćwiczy z panią. Robi sztuczki, przynosi piłeczki, łapie dysk... Diabli wiedzą jak zareaguje na próbę przekupstwa ;)

Veee, czyżby to Twój sąsiad był autorem wątku? ;)

Gość Agabag
moze odtraca adoratorow bo jej dobrze u boku meza i nie zwraca uwagi na innych .latwiej kiedy mezatka jest w dlugim zwiazku w ktorym jej sie nie uklada wtedy to juz latwy lup ,jesli jest swiezo upieczona mezatka nie masz szans

Nie mam wielkiego psa S_M :D:Dale mam sasiadów którzy takie dziwne triki robią :classic_cool:

Gość lysy kajdan
v34 i wlasnie dlatego musi ja zainteresowac czyms, a nie pierdolowata kawa i gadka jaka to ladna jest bo ona to wie ;) pies ujebie Ci reke i wtedy moze na litosc ja wezmiesz ;)

Agabag---> juz mu to na uczuciowym :classic_cool: nie przyjmuje do wiadomosci ze kobieta moze byc spełniona nawet przy brzydalu :D:D

Spróbuję z tym bieganiem - chyba będzie łatwiej niż z autobusem. Na zagranie va banque się na razie nie zdecyduję - za bardzo mi zależy. A skądinąd wiem, że związek nie najświeższy. Ponoć są ze sobą już z dziesięć lat (tak mi się o uszy obiło ;) ) Jestem niezbyt dalekim sąsiadem (dzieli nas kilka ulic) ;)

10 lat ?:D to nie świeży?:D:D a ile ona ma lat??

Gość mariner
A usiadz na tej lawce jak jest z psem i zdaj jej pytanie co bi doradzila bo zamierzasz nabyc psa ? kobiety lubia udzielac rad .Odctego zacznij .Potem niby przypadkiem ja spotkaj raz drugi zagadnij ompieska ,pogode i bez obwijania w bawelne popros o telefon aby kontynuowac rozmowy o pieskach ,badz mily i grzeczny ,daj jej nsie wypowiedziec madrzei nie sprzeciwiaj sie ! JAK JEJ PRZYPASUJESZ TO POJDZIE DALEJ LATWO BYLES NIE CYKOROWAL. Kobitki uwielbiaja doratorow i romanse!:)

mariner adoratorów moze tak :classic_cool: ale czy z kazdym zaraz do łózka?:D:D

O! Możesz zacząć biegać ta trasa co ona. Tylko jak masz gorsza kondycję od niej to może być wpadka :D

Mariner dobrze pisze. Na początek możesz nawet palnąć coś takiego "Przepraszam, jaka to właściwie jest rasa", i jak odpowie (bo czemu by miała nie odpowiedzieć) nawijaj, że właśnie planujesz wziąć sobie psa i co by mogła doradzić

biegnąc koło pieska jak ona jest na spacerze :classic_cool: nie słyszałam większego badziewia :D:D

Nie wiem, ile ma lat. Gdzieś pod trzydziestkę. A z tą ławeczką - fajne. Będę biegał to i przystanąć obok mogę. Fakt. Dzięki wielkie. Właśnie tego mi było trzeba. Świeżego spojrzenia z boku. Bo ja sam już tak pokrętne plany snułem, tak się zamotałem, że bym to albo spieprzył, albo do końca świata za nią łaził bez sensu :D Dam znać jak mi poszło ;)

Veeee :classic_cool: tym niemniej, żeby zaciągnąć do łóżka, trzeba zrobić jakiś pierwszy krok...

uprawiac jogging ze spoconą kobietą i próbowac nawiazac z nią romans :D:D chyba niewielu tu uprawia jogging :classic_cool:

S_M Veeee tym niemniej, żeby zaciągnąć do łóżka, trzeba zrobić jakiś pierwszy krok... stawiam 1:10 ze mu sie nie uda :classic_cool: po 1 jakis lekko niedojrzały po 2 ona widac spełniona po 3 skoro innych odtrąciła to czemu on miałby tymi tanimi chwytami ją zgarnąc?:classic_cool:

aa ai do tego jeszcze sasiad z ulicy :D:D:D nie no dyskrecja zapewniona :classic_cool:

Dlaczego, ze spoconą? To ja będę biegał ;) Ona na tych spacerach zajmuje się psem i raczej niewiele przy tym biega ;) A zresztą - dla mnie mogłaby być i spocona :P Się w domu umyje :P

Nie chciałbym być nieuprzejmy, ale pisałem, że dzieli nas kilka ulic ;) No i skoro "chwyty tanie", to jakie Pani zaproponuje? :)

wiec myslę ze dla niej twoje spocenie bedzie mniej przyjemne :D:D nie masz pomysłu nie masz sposobu i obawiam sie ze go nie znajdziesz:classic_cool: porazka bedzie sromotna ;) chyba ze ona jest podatna na komplementy ;) i ich potrzebuje :P

S_M :O przebiegła dla reklamy 3 razy po 15 metrów i ty to nazywasz joggingiem :D:D Autorze nic ci nie poradzę, nie zastanawiam sie nad tekstem jaki by na mnie podziałał ale na pewno nie dałabym sie uwieść sąsiadowi :classic_cool: nawet z dzielnicy :D:D Ponadto moze ze dwa podrywy w realnym zyciu zostawiły w mojej pamieci niezatarty ślad i wierz mi żaden nie skusił mnie do romansu :D:D

Gość mariner
kAZDA PORAZKA NAS WZBOGACA O NOWE DOSWIADZCENIA! A co muszkodzi sprobowac !? nie wali smailo! zagaduje radzi sie ,usiluje nawiazac kontakt ,sympatie ,kobitka od razu ustanowi granice znajomosci bo zajarzy bluskawicznie o co chodzi. A JAK NIE WYPALI TO BEDZIE MIAL FAJNA ZNAJOMA KTOREJ OD CZASU DO CZASU POWIE Z MILYM USMIECHEM DZIENDOBRY I WYMIENI KILKA ZDAN O POGODZIE .tO TO bOU NAPISAL ZE ' minelo lat kilka i przyszla na nia taka chwilak ze zastanawial sie czy warto bylo byc taka uparta /Slowka ) :))