Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbjnbjnfgbf

bo ten film ze złobka to widziałyscie ?

Polecane posty

Gość juwetr
widac ze babka ma jkaies problemy sama ze soba,dziecko nic nie winne moze i teraz dzieci sa rozpuszczone a nie 1,5 roczniak jak na filmie.

mnie rusza. nikt jej nie kaze pracowac w zlobku, jak sie nie nadaje i nie ma cierpliwosci do cudzych "bachorow" jak tu ktos napisal, to niech idzie gdzie indziej do pracy.

Gość nie rusza??
A wiesz czemu? Bo sama pewnie tluczesz swoje dziecko. I mamy odpowiedz. Oj, sorry.."dajesz klapsa";) Tak jak ta pani na nagraniu. Ja nie mam dzieci, nie chce ich miec, nie lubie ich, nie wzruszaja mnie gaworzace bobasy. Ale przemoc jest przemoca, szczegolnie wobec bezbronnej istoty, ktora nie moze sie poskarzyc. I czy to bedzie pies czy dziecko tak samo mnie to "ruszy". A te, na ktorych to nagranie "wrazenia nie robi" to zwykle prostaczki, uzywajace podobnych metod i uwazajace je za sluszne.

Gość cvzczfa
Nie mam dzieci, nie przepadam szczególnie za nimi, ale gdybym byla w pobliżu, to ta opiekunka chyba zostałaby inwalidką po tym, co bym jej zrobiła. :O

ja bym ją natłukła !! Nie patrząc na konsekwencje ... jak tak można ... te dziecko nic nie robiło ...

Gość EHHHhhhhhhhhhhhhhhh
Ja pierdziele nie dam dziecka ani do żłobka ani do przedszkola chyba bo strasznie sie boje że ktoś by mi mógł je skrzywdzić albo dam teraz są takie placówki z monitoringiem Rodzic dostaje adres mailowy i może podglądac rozwój dziecka siedząc w biurze ma stała kontrolę nad tym co tam sie dzieje.