Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżungloladka

Ale niektórzy z was są śmieszni

Polecane posty

Gość Dżungloladka

Tacy niby zaradni życiowo, mądrzejsi od reszty, krytykują innych, a jakimś cudem cały czas siedzicie na forum, które kojarzy się z nieudacznikami... Czy ludzie, którzy odnoszą sukcesy i mają takie fajne życie, naprawdę szukają szczęścia na kafeterii?

Gość jhhj
jak bardzooo43

Gość Dżungloladka
Ja też odwiedzam to miejsce, ale przynajmniej jestem szczera i nie udaję zaradnej, nie krytykuję innych, bo sama jestem pogubiona w życiu i wiem, że z ludźmi bywa różnie.

Ale ja nie spotkałam tutaj nikogo kto by się upierał, że ma idealne życie. To chyba logiczne że nikt nie siedziałby tu gdyby tak było. Dla niektórych kafe to odskocznia, inni szukaja tu rady, zrozumienia, inni zabijaja wolny czas, niektórzy pozbywaja się kompleksów. Większość jest tu po coś, nawiązali "wirtualne przyjaźnie" a niektórzy po prostu są tu dla zabawy. Jaka w tym filozofia.

Gość Dżungloladka
Chodzi mi o to, że wielu użytkowników tego forum zachowuje się tak jakby byli Bóg wie kim i mieli prawo pluć jadem na innych. A ja chcę tylko pogadać, opisać swój problem...

opisz swój problem więc. Spośród 25 wypowiedzi przynajmniej dwie lub trzy bedą normalne. Cóż nie mozna wymagac żeby każdy podchodził do wszystkiego poważnie ale znajdą się tacy, co pomogą i wesprą dobrym słowem.

nie wiem, dlaczego zakładasz, że KTOKOLWIEK szuka na kafeterii szczęścia? dziwne... a komu z czym sie forum kojarzy, tego nie możesz wiedzieć tobie może się kojarzyć z nieudacznikami, mi z nudziarzami, kolezance obok z tymi, którzy szukają taniej rozrywki nie mierz wszystkich swoją, jedynie słuszną, miarką

Gość znowu ja,
"Dla niektórych kafe to odskocznia, inni szukaja tu rady, zrozumienia, inni zabijaja wolny czas, niektórzy pozbywaja się kompleksów" ja tu jestem ze wszystkich wymienionych powodów

Gość a z drugiej strony
gdybym nie była "zaradna" to nie siedziałabym na kafeterii, tylko gdzieś harowała teraz :-) Na tym to polega, żeby mieć czas na wszystko!