Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukał mnie - co dalej?

oszukał mnie facet, teraz jest szczesliwy, ja załamana

Polecane posty

jak w temacie- oszukał mnie facet, obiecywal wiele, " zakochany po uszy", po czym okazalo sie, ze ma inna- caly czas ja mial, ja bylam w czasie tych kilku miesiecy pewnie zabawka. zostawil mnie, nic nie wyjasnil, wtedy nie wiedzialam, ze ma inna, dowiedzialam sie tego po jakims czasie, ze od kilku lat ma dziewczyne, z ktora wzial teraz slub. On jest czszesliwy, ja cierpie.:(

Gość sprawiedliwość?
Zawsze wierzyłam, że nie mozna bezkarnie krzywdzić i bawic sie drugim człowiekiem.A każda łza, która zostanie przez nas wylana, kiedyś powróci do tego kto wyrządził nam krzywdę. Sprawiedliwośc czasem wolno działa, ale wcześniej czy później wszystkich dopada.

Gość fajjjneeee :)
"jak w temacie- oszukał mnie facet, obiecywal wiele, " zakochany po uszy", po czym okazalo sie, ze ma inna- caly czas ja mial, ja bylam w czasie tych kilku miesiecy pewnie zabawka. zostawil mnie, nic nie wyjasnil, wtedy nie wiedzialam, ze ma inna, dowiedzialam sie tego po jakims czasie, ze od kilku lat ma dziewczyne, z ktora wzial teraz slub. On jest czszesliwy, ja cierpie" własnie widac

juz nie licze na zadna sprawiedliwosc, nie zycze mu zle- nie rozumiem tylko, jak mogl mnie tak perfidnie oszukiwac. co czuje do tej dziewczyny, ktora z jednej strony zdradzal, z drugiej zdecydowal na slub z nia?

Gość niunia---
Napisze Ci szczerze ze jestem dziewczyna chlopaka ktory zostawil swoja byla dla mnie . Byl z Nia , ale nie kochal . Ze mna jest juz dlugi czas i kiedys mi powiedzial ze nie zaluje , jest szczesliwy . Nie kazdy do siebie pasuje i musisz sie z tym pogodzic

Gość zxcvmnbv
postrzegaj to jako doświadczenie życiowe, przestań się użalać a następnym razem nie bądź naiwna tylko sprawdzaj z kim się zadajesz ;)

Gość ytrerf
wszystko ok,ale po co ludzie są z kimś kogo nie kochają?dla zabawy?

Gość niunia---
Czasami to tylko zauroczenie , czasami mowia - kocham , a nie czuja tego . Slowa nic nie znacza , licza sie czyny i starania . Dziewczyny sa naiwne i wierza we wszystko co im sie powie .

Gość oszukana i co dalej
a ta poslubiona nie naiwna? tylko ja? ok, nie "sprawdzilam go" itd, za bardzo zaufalam, ale co, tamta to chodzaca przedsiebiorczosc?

Gość oszukana i co dalej
najlepiej jechac po mnie. ludzie, przeciez ja nie mowie, ze do niego polece. przyznaje- bylam naiwna. ale co ona jest taka zajebista? on super?

Gość niunia---
On nie jest super . Oszukal Ciebie , a to nie jest wporzadku . Mysle ze Jej nie powinnas winic , bo to On wybral . Jeszcze znajdziesz wyjatkowego faceta i nie ma co sie tym przejmowac

Gość oszukana i co dalej
nie winie jej, tylko chce pokazac, ze ona tez byla oszukiwana, wiec co, tylko ja jestem głupia i naiwna? czuje sie fatalnie:(

Gość oszukana i co dalej
a poza tym- wybral ja, a caly czas zdradzal. widze, ze to teraz norma i tylko ja jestem widocznie nienormalna, ze sie temu dziwie. ze jeszcze "przypieczetowal" to malzenstwem.

Gość niunia---
Ona tez byla naiwna i przede wszystkim nie win siebie . Po co masz rozpamietywac?

Gość oszukana i co dalej
niunia, bo nie potrafie zrozumiec tego- oszukiwal mnie, pewnie chcial sie zabawic- ok. ale z nia byl cally czas, a mimo zdrady wzial z nia slub, czy teraz w dzisiejszym swiecie to normalne? ze sie zdradza i bierze slub?

Gość niunia---
Mnie akurat facet nie zdradzal . Jedynie byl ze mna i konczyl poprzedni zwiazek . Duzo musial sie starac aby mnie zdobyc . Nie dziw sie ze tak jest . Czasami jest sie z kims i spotyka inna osobe . W tej innej widzi sie cos wyjatkowego , i przez to rozpadaja sie zwiazki . Musisz wyrzucic Go z pamieci i zaczac nowe zycie z kims innym

Gość oszukana i co dalej
niunia, ale ty chyba mnie nie zrozumialas. ja sie nie dziwie temu, ze jestes z kims, poznajesz kogos nowgo, konczysz stara znajomosc, jestes z nowa osoba. ja sie dziwie temu, ze on ja zdradzal caly czas a mimo to wzial z nia slub. czy teraz to juz norma? czy ludzie sie "kochaja" mimo zdrad?????

Gość niunia---
Wiesz roznie to bywa .. Widocznie byl duupkiem , i chcial przed slubem sie zabawic . Szkoda tylko ze kosztem innych.. Wszystko sie obraca . Ta swoja zone tez bedzie zdradzal predzej czy pozniej

Gość oszukana i co dalej
:( tak mi zle. czuje sie jak jakies dno, ze tak mnie potraktowal, jakbym byla nic nie warta. co on sobie myslal o mnie.

Gość niunia---
Nie mysl o tym - co On myslal . Wazne co Ty myslisz o Nim . Jest zwyklym dupkiem . Teraz bedziesz wiedziala ze trzeba kogos bardziej poznac , aby zaufac .

Gość oszukana i co dalej
niunia, to nie zazdroscic tej jego zonie? łapie sie na tym, ze chcialabym z nim byc, byc na jej miejscu. uwazasz, ze nie wart jest zaufania, ze moze ja zdradzac znow? czy moze to byl skosk w bok aby sie wyszumiec przed slubem tylko.

Gość Otrzezwiej dziewczyno
No i kogo ty zalujesz?! Szczura ktory zdradzal swoja babe?! Pomysl realnie po prostu cie wykorzystal bo chcial sobie poszalec. To jest zwykle scierwo i ciesz sie ze cie porzucil. Zapomnij o tym scierwie. Dziwie ci sie ze zmarnowalas dzisiejszy wieczor zeby myslec o tym scierwie. Wspolczuje tej jego zonie. Tobie przez glowe nie moze przejsc ze mial dwie baby naraz. No coz, to jest taki typ czlowieka. Ciesz sie ze juz nie jetes z nim. Zapomnij go i uwolnij sie od niego. On cie zreszta juz nie chce.

Gość oszukana i co dalej
"on cie zreszta juz nie chce" a co, jakby chcial, to co, mialabym leciec w podskokach? zabrzmialo to jakbym miala załowac tego, ze mnie zostawil.

Gość niunia---
Ja jego zonie nie zazdroszcze , tylko wspolczuje . Duze jest prawdopodobienstwo ze Ja zdradzi .

Gość niunia---
To nie Twoja wina ze Cie zostawi . Cale szczescie ze sie o tym dowiedzialas i wiesz na czym stoisz

Gość oszukana i co dalej
dzieki ninia:) mimo wszystko i tak sie czuje fatalnie. nie wiedzialam i nie bylam swiadomoa, ale teraz to jeszcze "on mnie nie chce" jak ktos wyzej napisal. jakbym byla jakiejs dugiej kategorii:( a to on oszukal i zdradzal.

Gość niunia---
Nie martw sie , poznasz jeszcze kogos wyjatkowego , i bedziesz szczesliwa . :)

Gość oszukana i co dalej
"On cie zreszta juz nie chce. " lubicie dowalic komus, kto i tak ma sie zle. dzieki.

Gość Zarty sie skończyły
oszukana i co dalej nic dalej... to co zrobił niech z nim zostanie. Ty idź swoja drogą i przestań wierzyć w pustosłowie :classic_cool:

Autorko ciesz sie ze to Ty nie jestes z nim bo miec takiego meza to nic pieknego,skoro odstawial takie numery bedac z dziewczyna w zwiazku i szukal drugiej (w tym przypadku Ciebie) to pewnie bedzie tak sie zachowywal majac obraczke na palcu a zone bedzie mial by miec kolo zapasowe i poprane i wyprasowane jak wroci do domu a sam jest pozbawionym uczuc egoista!jutro Sylwek idz do znajoych,baw sie i pomysl Nowy Rok -nowe zycie..a o nim przestan myslec,szkoda czasu a pamietaj dobro do nas wraca ..powodzenia