Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariner

nieprzyzwoite slownictwo

Polecane posty

Gość mariner

Topik do plci pieknej ale i ta brzydrza tez niech sie wypowie W czasie bzykania podnieca mnie saczyc do ucha partnerki slow typu" ty dziwko,za..bal bym cie na smierc tak mnie jarasz' 'lubiezna suko" itp i moim niektorym partnerkom sie to bardzo podoba.Jara je straszliwie .Jedna to nawet mi wyznala ze strasznie ja rozpala jak mowie do niej w czasie szczytowania "ty suko!" Przyznajcie sie czy macie podobne sytuacje ? i jakie slowa mam pomagaja w podgrzaniu atmosfery ?

Gość nie wiem jak komu ale dla
mnie to oblesne i ochyda!:O :O dostałby w ryj i musiałby prac "ręcznie"

Gość mariner
Sorki ale cos mi nie zaskoczylo i dwa razy postwilem ten sam topik anie moge wywalic bo wciaz mi sygnalizuje bledne haslo choc jest poprawne

Gość mariner
hmm ale fakt tem jestze cos takiego jest zjawiskiem w zyciu lozkowym i czasem kumple tez mi sygnalizuja cos podobnego z ich zonami:)

Gość hellenka z okkienka
to jest chore zboczone i obrzydliwe.

Gość mariner
Opowiem wam jak pewna pani doktor filozofii wyznala mi po czyms takim ze w zyciu nie przypuszcala ze cos takiego da jej tak niewyslowiona rozkosz! Bylem zaskoczony ale odplacila mi nieziemskimi karesami co bylo nieklamana wdziecznoscia i potem wielokrotnie zadala abym wlasnie w tym szczegolnym momencie syczal jej "ty zboczona suko"! Zastanowilo mnie to o tyle ze bedac inteligentka powinna sie brzydzic czym stakim a jednak nie !

Gość mariner
Zasiegnalem jezyka wsrod kumpli i okazalo sie ze wielu z nich cos podobnego uprawia w lozku z zonkami tyle ze nie rozglaszaj bo sami sie przed soba wstydza jak mi jeden wyznal

Gość mariner
Slad czegos takiego znalazlem w erotycznej literaturze angielskiej z XIX W. stad moje eksperymentowanie ze slownictwem obscenicznym .Wspomina o tym O.Wilde w ktorejs ze swoich ksiazek

Gość lysy kajdan
tak czasem trafie na jakis wpis tego czegos dekatalogowata i z cala odpowiedzialnoscia cywilna musze przyznac, ze jeden z najwiekszych pustakow jakie przyszlo mi spotkac na kafeterii. powinna zostac wprowadzona opcja ignoruj, a jeszcze lepiej ubij i 4 lysych karkow wyjezdza z siedziby o2 zeby z liscia strzelic panience. :classic_cool:

Gość mariner
dekatolowata ! Tekst super .Bardzo mi sie spodobal! :)

Gość luśskabuśka
mi też to sie podoba ale niestety mój facet jak to sam mówi z powodu szacunku do mnie nie może się na to zdobyć

Gość mariner
szacunek szacunkiem ale w lozku normy i stereotypy pekaja bo emocje graja i hormony. Ja tez myslalem ze to uwlaczajace ale okazalo sie ze nie! jestbto bardzo podniecajace .Powiedzialby ze w skali 10 podnosi temperature o jakies 3-5 Interesuje mnie jakie specyficzne slownictwo wywoluje najwieksze "dopalenie " to co co powoduje ze kobiecie macica sie zaciska a facetowi jadra wchodza do brzucha !

Gość mariner
Dekalogowata Ale czy to da ci "dopal" czy wznieci te rakiete w twoich trzewiach :)

Gość mariner
eee ja pytam o konkretne "slownictwo ktore wywoluje okreslone efekty w naszym ciele " a ty mi o sprzecie budowlanym Jak bede ciekawy danych technicznych wiertarki udarowej to wejde na www.castorama.pl anie na forum dla ponoc kobiet nowoczesnych i nie bojacych sie wyzwan :)

Gość mariner
Mnie nie chodzi o przekraczanie granicy dobrego smaku ale o slownictwo erotyczne a zarazem bedace wulgaryzmami ktore wywoluja efekt dopalenia w naszym mozgu ,bo jak podejrzewam to prze mozg idzie ten detonator

Gość mariner
cisza w eterze . Albo malo kumaci albo malo wyuzdani :) Omija ich to co dobre !:) Najlepszego w 2012 dla wszytskich wyuzdanych ! i zboczonych !