Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

Pytanie do mam o ząbki

Polecane posty

Drogie mamy Ile ząbków miały wasze dzieciaczki w wieku 10 miesięcy? Ile po pierwszych ząbkach czekałyście na następne?I w jakim wieku pierwszy ząbek?

mojemu Olkowi pierwsze zęby wyszły 6 i 9 listopada,jak narazie cisza,więcej nie widać.

mojej Natalce ząbki wyszły na poczatku grudnia pierwszy i po 1,5 tyg około drugi, następnych nie widac, chociaz mocno pcha rączki do buzi ale gdzieś głęboko :|

Gość a ja.....
pierwszy jak skończył 10m, po miesiącu drugi i potem co miesiąc mniej więcej następne

No ja się trochę martwię,że minęło już tyle czasu a kolejnych nie widać Boję się,żeby nie było tak że zaczną wychodzić po kilka naraz....

dolne jedynki wyszły w 7 miesiącu. Teraz ( 25.12 :P ) wyszła górna jedynka, już przebija się druga i dwójek też się spodziewamy ( ma je już sine nawet ). Czyli aktualnie idą cztery naraz :) ześwirować idzie :P

Gość zabkowaniecorki
mojej teraz wyszly 4 trojki na raz + od razu ida dwojki dolne i nie wiem czy po nich nie piatki :/ jest masakra dziecko jesc nic nie moze . spulchnione dziasla jak diabli :/ spozywa pokarmy przez smoczek taki bol :/ Jak moze isc 6 zebow na raz no jak ???? I zaraz pewnie 5 pojda:/