Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cygareta908

Po raz drugi śnił mi się nieznajomy facet!

Polecane posty

Słuchajcie w przeciągu tygodnia dwa razy śnił się mi jakiś ciemnowłosy facet. Pierwszy raz mam tak, że jakaś nieznajoma osoba śni mi się więcej niż jeden raz....W tym śnie jest dla mnie bardzo przyjazny, chyba się przyjaźnimy... W realu w ogóle go nie spotkałam, czy to możliwe, że wyśniłam sobie męża? :classic_cool:

Gość egzorcystke
to szatan, na początku zawsze jest miły... później cię opęta i po ptokach gdy ci się przyśni następnym razem przypierdol mu w ryj i uciekaj :classic_cool:

Gość to niepokojące
to zapewne twój przewodnik, który ma za zadanie zaskarbić sobie swoją sympatię, uspokoić i pewnej nocy przeprowadzić na drugą stronę....to smutne, mam nadzieję że przystojny, oj...... p.s długo żyłaś?

Gość to niepokojące
no cóż....tak to bywa we wszechświecie - jednych kostucha dopada z nienacka, nieprzygotowanych a innych oswaja, widać zasłużyłaś by przejść to lekko....powodzenia

jaja sobie robisz... nie wierzę Ci...:classic_cool:aczkolwiek opowiedz coś więcej o tym, lubię takie historie....skąd o tym wiesz? co to za przewodnicy?

Gość @ cygareta908
to musisz często i dobrze depilować cipe bo nie znasz dnia ani godziny :)

Gość Rumcajs z Żecholeckiego lasu
Ale skąd wiesz, że gdy przyjdzie co, do czego, to będzie lekko i przyjemnie? Może koniec nastąpi w straszliwych mękach?

Gość to niepokojące
oj tam....każdy mówi że nie wierzy, trudno wypieraj to ze świadomości jeśli to sprawia że jest ci lżej.... widzisz? przewodnik zadziałał....pomaga ci wyprzeć to i oswoić, czy to nie cudowne? na pewno wielu chorych bardzo ci zazdrości takiego finału.....

Gość Rumcajs z Żecholeckiego lasu
Ale z drugiej strony, gdy Ci się śnił drugi raz, to już nie był nieznajomym :)

Gość to niepokojące
no to nie wierz....czekaj, aż przyśni się trzeci raz....to będzie wtedy! oh wieczne elizejskie pola, umyj się, pomódl i naprawdę nie lękaj się szczęściaro!

Gość @ cygareta908
dopiero 12 założyłaś to nie za wiele :D 🖐️

no w sumie, nie....na początku w pierwszym śnie, powiedział mi, że jest pół włochem....w drugim pocieszał mnie po kłótni z siostrami...

ostatnio też jak zamieściłam swoje rysunki przyszedł jakiś czub gadając o tym, że po tych rysunkach poznaje, że byłam molestowana :o opowiedz o przewodnikach, to uwierzę....i skąd o tym wiesz?

Gość to niepokojące
cytat....niestety nie mogę ujawnić źródła.... (...) " A wtem pojawi się namiestnik śmierci, którego oblicze dane poznać będzie jedynie wybranym. Urokliwy, acz zdecydowany wpoi w serce zadumę i spokój. Po trzykroć nawiedzi we śnie, a ostatniej nocy ucałuje kojąco w policzek i delikatną dłonią na zawsze zamknie powieki wybranego (...)"

czemu nie ujawnisz źródła? czy to Biblia? chciałabym więcej na ten temat poczytać....napiszeszs do mnie na maila?

Gość to niepokojące
w zasadzie to i chyba dobrze, że średnio to dociera do ciebie....nieważne, ale tak to chyba ma działać. no cóż, jak wspomniałem nie mogę ujawnić i już. Niektóre "mądre głowy" twierdzą że można się "wywinąć" posłańcowi, ale to już wyższa szkoła jazdy, nie chcę mi się szukać w archiwach teraz metod....może kiedyś znajdę chwilę z czystej ciekawości.... tak czy siak, powodzenia

należysz do jakiejś sekty? teraz coraz bardziej śmiem wątpić w prawdziwość Twoich słów. Gdybyś nie napisał o tym, że można się "wywinąc" uwierzyłabym....teraz, padalcu, liczysz, że zacznę Cię błagać byś szukał sposobu. Żałosne i chore :o

Gość to niepokojące
absolutnie na niczym mi nie zależy, mylisz się...twoja sprawa.... nie muszę cię wyprowadzać z błędu....w zasadzie nic nie muszę....pozdrawiam i powodzenia.

Gość słowiańskie dziewczyny
to niepokojące: moja kuzynka kilka tygodni przed śmiercią mówiła o nieznajomym, który się jej śni. Proszę opowiedz o tym jak najwięcej! Tak bardzo mi zależy! mój e-mail to dave182@gazeta.pl nie chcę tu o tym pisać, ale odezwij się!

jak miałeś zamiar mnie wystraszyć to gratuluję....jakbyś pisał prawdę to nawet nie wypowiedział byś sięw tym topiku tylko zachował to dla siebie!

Gość ffsdfsdfsd
chciał Cie wystraszyć i tyle, widać po tym jak pisał, chce żebyś się bała, zmuszał Cię do refleksji, i co chwila dwukropek (co to ma byc< POWODZENIA>??)

i wiesz co? nawet bym mu uwierzyła gdyby nie ten wyskok z tymi metodami ucieczki przed kostuchą...co za typ:o ii jeszcze z innego loginu przedstawił historię o kuzynce:o chory pojeb :o ale niesmak mi pozostał:o aczkolwiek pomysł na opowiadanie lub ksiązkę dobry :P

ech, liczyłam na lekką dyskusję, a tu kurwa kolejny nawiedzony chooy co chciał mnie wystraszyć może nawet do jakiejś sekty wciągnąć :o czy ja mam w sobie magnes na świrów?

Gość Roza znad fiordów
jak można mówić komuś że umrze i nazywać to szczęściem, powalony psychol :o i to pytanie "ile żyłaś" ludziom się we łbach przewraca...

Gość 43rrr
dziewczyno, nie bój się,bzdury,ja byłam przy śmierci 2 osób żadna nie mówiła wcześniej że śnił jej się nieznajomy:( nie wierz w to,chciał cię nastraszyć,pełno tu świrów