Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilka16

ciaża w wieku 16 lat?

Polecane posty

Gość nie ma bo
nie ma bo szturcha w miedzy czasie inne malolaty z rozowymi stringami

Gość prawda w oczy kłująca
kto zgłasza to na policję ? pedofilia :o

Gość prokuratorrrrrr
hahaha lepiej sie nie przyznawaj. To prokurator skoro 23 letni facet ( 3 lata wstecz) zadawal sie z 13 latka ;)

3 lata temu nie wspułżylismy...dopiero 6 miesięcy temu 1 raz...a od 15 roku zycia nie jest karalne ;] widocznie jestem mądrzejsza niz wy eh baby baby

Juz sie o to nie martw . Takich jak on powinni łapać od razu . Boże jak tak mozna , tobie to sie nie dziwie bo jestes młodziutka i nie wiesz do konca co sie dzieje , ale jemu to sei narpawde dziwie ze tak ryzykuje . a twoi rodzice ze jeszcze tego nie zglosili to naprawde glupota .

Gość prokuratorrrrrr
a dlaczego uważasz , ze dojrzałaś do macierzyństwa ? Podasz jakieś argumenty ?

Gość prokuratorrrrrr
ciekawska 1992 a ty widze duzo starsza jestes :))))

Gość a ja mam 20 lat
ale powiedz co będziesz robiła po porodzie? całe życie sprzątałą i gotowała?

Gość kilimandżaro4312
czemu jestescie takie podłe? Co was w oczu kuje że ktoś chce być szczenśliwy z dzidziusiem? Mój ukochany chce dziecko i jest swiadomy obowiazkow bo juz ma curke z wczesniejszego związku!!

dlaczego dojzalam do maciezynstwa??hm... moze dlatego ze mam młodszego brata i matke która pracuje ciężko i to ja usypiałam,przewijałam,karmiłam,czesto tez wstawalam w nocy...nie potrafie zadawac sie z dziewczynami w moim wieku...to są dzieci jeszcze a juz nie mówie o facetach...makabra jakas kocham dzieci i chce miec takie jedno swoje :)

Gość kilimandżaro4312
lilka moi rodzice też są przeciwni, w wigilie przy kolacji powiedziałam ze chaiałabym zeby za rok przy stole bylo wiecej osub to gadke taką szczelili ze glowa mała. ale ja wiem co chce a chce dzidziusia i wiem ze sobie poradze!

Ja zaraz mam 20 lat dobra prace i mieszkanie z chlopakiem , i niczego bym nie zalowala . Jestem w trakcie podejmowania decyzji . Wiesz 20 lat a 16 t roznica nie uwazasz ? ja jestem na studiach pracuje , dorbze zarabiam a ona w gimnazjum jest jeszcze . Gdzie matura przy dzieciaku itd . Nie wyobrazam sobie tego

Gość kilimandżaro4312
lilka mam podobnie też kocham dzieci! chce miec kruszynke przy sobie! marzy mi sie cureczka i jak urodze ja szypko to jak podrosnie bedziemy mialy super kontakt chodze do szkoly zawodowej wiec prace zawsze znajde bo mam dobry kierunek - ucze sie na sprzedawce a sklepow przeciez duzo. jak mialam praktyki w dzieciencym u mnie w miescie to zakochalam sie w malych ciuszkach i jak nikt mnie nie zatrudni to otworze swuj sklep z ciuszkami i sobie poradze mam wsparcie swojego ukochanego!

I uwazam ze jesli dziewczyna jest na to gotowa emocjonalnie to bardzo wiele znaczy a jesli jeszcze ma mozliwosci na wychowanie tego dziecka to juz naprawde duzo . wiek tak nrtpawde nie gra tu glownej roli

Gość ddaa
mam wrażenie że ten topik to wpisy tej samej osoby raz na czarno raz na pomarańczowo. Takie ortografy lecą że aż oczy bolą i u Lilki i u Kilimandżaro. :O

Gość kilimandżaro4312
ciekawska1992 zazdrosnico! nie kazdy zdaje mature!!!!! ty chcesz studjowac przy dziecku a ja chce skonczyc zawodowa! co za roznica!!!

kilimandżaro a lilka to dwie inne osoby :) uwiertzcie mi ze nie bawilabym sie w cos takiego :

Gość pomocyyyyyykurde
a co ty chcesz dziecka nauczyć nie potrafiąc nawet pisać ??????

Gość kilimandżaro4312
potwierdzam! nie jestem lilkom ale moze otworzy wam oczy to ze nie tylko jedna osoba chce dzidziusia w takim mlodym wieku!! nie kazdy konczy studia i ma dorosle zycie po 30 niektorzy sa dojzali i szybciej podejmuja decyzje!

Gość kilimandżaro4312
w lutym skoncze 16 lat muj ukochany ma 20

Gość ddaa
taaa i jeszcze ktoś się pod ciebie podszywa co Lilka. Cienka jesteś i tyle. :P Zawsze miło samemu ze sobą pogadać. :P