Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiającasię

problem z interpretacją testu

Polecane posty

Gość zastanawiającasię

Witam. Zrobiłam dzisiaj rano pre-test paskowy z porannego moczu i w trakcie tych 5 min pojawiła się jedynie kreska kontrolna. Po jakimś czasie w polu obok pojawiła się druga kreska tylko wyglądało to tak, że środek był blady (lecz widoczny) natomiast brzegi ciemniejsze- w zbliżonym kolorze do kreski kontrolnej. Test zrobiłam w 27dc. Moje cykle zwykle trwają 28 dni, natomiast w ostatnich miesiącach zdarzało się, że trwały kilka dni krócej. Test zrobiłam, ponieważ jakieś w ok 24 dniu cyklu zaobserwowałam, że wydzielina zabarwiła się na czerwono- nie plamiłam tylko taki jednorazowy incydent, więc ze względu na zbliżającego się sylwestra postanowiłam zrobic test te dwa dni wcześniej. Dzisiaj kupiłam jeszcze jeden test- Quick Vue płytkowy dla pewności i jutro bądź pojutrze ponowie próbe. Moje pytanie- czy któraś z Was miała podobny przypadek jaki opisałam na początku? Z góry dziękuje za odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam :)

Gość zastanawiającasię
czy może mi któraś z Was napisac czy miała podobną sytuacje, że po czasie pojawiła się taka "dwukolorowa" druga kreseczka i czy po upewnieniu się później okazało się, że jednak fasolka jest? :)

Gość zastanawiającasię
z tym, że nigdy wcześniej tak nie miałam- zawsze jedna wyraźna krecha i ani śladu drugiej, nie ważne ile czasu by minęło. Na betę zbyt wcześnie, zrobię test jeszcze raz, ale ciekawi mnie czy ktoś jeszcze miał podobną sytuacje. :)

Beta wykrywa ciąże przed testami z moczu domowymi. Powtórz rano z porannego ten quick vue.

na bete nie jest za wcześnie! o tych testach paskowych to nigdzie nic dobrego nie słyszałam więc lepiej zrób rano ten płytkowy i będziesz mieć lepszy ogląd sytuacji :P

Gość zastanawiającasię
"za wcześnie" miało znaczyc, że chce się upewnic jeszcze jednym testem zanim pójde na badanie krwi i zaczne robic sobie większe nadzieje:) - małe nieporozumienie :P dziękuje za odpowiedzi :)

Gość ddaa
powtórz jutro test.