Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwestrowo wybuchowo

SYLWESTER w 4-5 osób góra 8-9 ale bardziej te pierwsze MENU???

Polecane posty

Ludzie mam mega problem nie wiem co zrobić na Sylwka wyprawiam u siebie na bank będą 4 osoby 5 na 80% a reszta wielka niewiadoma. I Teraz Ile Piw na taką grupkę? Wódki nie kupuje ja nie lubię reszta nie wiem, 1 duży szampan. Jedzenie: Kanapeczki trójkąty koreczki sledziowe śledzie w śmietanie 3 paczki chipsów różne smaki Delicje Paluszki koreczki z sera żółtego, wędliny, pomidor, ogórek, druga wesja ser camenbert, wędlina, pomidor ogórek na wykałaczkach. 2 Cole sok pomarańczowy sok pomidorowy woda niegazowana i coś jeszcze? I Ile tych piw bo ja nie mam pojecia :(

Gość robol kaziutek
przydałoby się coś jeszcze do jedzenia, lasagne lub pizza domowej roboty no i jaja w majonezie

Ech lasange odpada chyba że kupna ale 1 kg na tyle osób to nie wiem ja nie przepadam to i tak odpadam, pizza dobry pomysł tylko nie wiem czy będą chcieli jeść jajka w majonezie ze szczypiorkiem też super, może jakaś sałatka z anasem i kurczakiem? i ile alkocholu tu najgorszy problem :(

Gość facetom sie zachce jesc
Moze choc barszcz z hortexu z kartonu daj na cieplo, do tego moze sz biegiem zrobic jakies paszteciki w gotowym ciescie francuskim, albo kup hotowe i podgrzej,Albo wrzuc troche wedlinek i pokrok chelebek Na piwei sie nie znam, ja bym wypila max jedno

dajesz szampana i jedzenie, alkohol na pewno przyniosą

Gość lajla90
Zrobiłabym cos na ciepło np zapiekanke czy pizze. Co do piwa to ciężko powiedzieć, ja gdybym pila na sylwestrze tylko browary to kupiłabym sobie ok 12.

u mnie 6 osób, daje awokado z lososiem , 3 superszybkie salatki,pasztet domowy ,sok ,przyniosa mi wedlinkę, moze jajka faszerowane ,sernik, szampana, wino. Koli nie lubimy, czipsow tez a z koreczkami nie chce mi sie chrzanic. Aha, no i moe ew ten barszczyk i owoce.

u mnie 6 osób, daje awokado z lososiem , 3 superszybkie salatki,pasztet domowy ,sok ,przyniosa mi wedlinkę, moze jajka faszerowane ,sernik, szampana, wino. Koli nie lubimy, czipsow tez a z koreczkami nie chce mi sie chrzanic. Aha, no i moe ew ten barszczyk i owoce.

heh dzieki pomysłów mnóstwo jak widzę :) Może przystanę przy tej pizzy, jajkach z majonezem i szczypiorkiem, i dorzuce może sałatke z ananasem i kurczakiem ;) Tylko ciekwe gdzie ja to wszystko położe mam małenskie mieszkanie chyba na podłodze ;) Dzieki za rady.

Gość dylemat.....
Ja bym zrobiła cos na cieplo, jakies ciasto, sałatke i powiedziala, ze kazdy cos przynosi. A Ty tak fundujesz tego sylwka?

Gość dylemat.....
A tak w ogóle to kup wiecej alkoholu, najwyzej zostanie :-P

No tak jakby fundujemy :) dlatego też się niechce rozpędzać bo jak wiadomo fundusze po świętach ograniczone myślałam żeby kupić 24 góra 26 piw powinno starczyć :( sama już nie wiem wszystko ja mam na głowie i powoli odechciewa mi się :D

My z Narzeczonym organizujemy Sylwestra u mnie w domu:) (w pokoju):D Ja szykuję sałatkę mam bardzo szybki przepis moge ci podac jesli chcesz:P ciasto francuskie zapiekane z parówką:) Jabłecznik,paluszki,parszcz,czipsy,bagietki,śledzie:D, a znajomi przynoszą salatke placek,jajka w majonezie,wodeczke piweczko:) ogolnie bedzie 6 osob:D i kazdy cos robi:)

O.N.A bardzo poproszę o przepisik :) no u mnie niestety wszystko na mojej głowie przygotowanie, dj-jowanie, zabawianie gosci więc nie wiem jak sie wyrobię ;)

a mnie zab boli ze chyba zwariuje i to jeszcze na sylwestra:(:(:(:(:( 2 słoiki selera naciowego ser zolty puszke kukurydzy jedna swieza czerwona papryka szynka delikatesowa puszka kukurydzy majonez sol pieprz do smaku:) PYCHAAA!!!!!!

U mnie będzie 6-7 osób, z czego trzech facetów. Menu: * Klopsiki w sobie pomidorowo-miodowym; *Parówki w cieście; *Muffinki mięsne; *Pizze; *Kanapki; *Koreczki; + takie rzeczy jak chipsy, precelki, paluszki itp.

Dziekuję za przepis napewno zrobię, a na ząbek tabletkę może przejdzie :)