Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_w_szpileczkach90

Nananananaaaaa nuuudno mi!

Polecane posty

trzeba wytrzymać jeszcze dwa dni, i w życie wejdą postanowienia noworoczne, co do bycia miłym :D🖐️

napisałam, że śnił mi się już dwa razy nieznajomy facet (niezłe ciacho znaczy się :classic_cool: ) i jakiś czubek zaczął mi pisać, że to mój przewodnik, który ma za zadanie przeprowadzić mnie na drugą stronę :classic_cool: Podobno ma się przyśnić trzy razy i za trzecim razem ma mnie zabrać :classic_cool: nie powiem, że sięnie zmartwiłam bo wierzę w tego typu bujdy, ale facet stracił na wiarygodności jak napisał, że zna ludzi, którzy umieją "wywinąć" się przewodnikowi i nie chce mu się teraz ich szukać :classic_cool: i cały nastrój szlag trafił :classic_cool:

Może miałaś dusik na szyi :classic_cool: istnieje tez spore prawdopodobieństwo, że to wał z kołdry próbował Cię zabić aaaaaa musisz przeprowadzić na swojej kołdrze egzorcyzmy!!!

na pewno chciał to zrobić, wały są z tego znane! jak nie pomoże ksiondz biskoop poświęciwszy wała wodą swięconą, to obawiam się, że trzeba będzie wała spalić na stosie :classic_cool: