Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Euphorius

Czy wolą młodszych?

Polecane posty

Gość Euphorius

Jak mam zainteresować starszą ode mnie kobietę? Przypuszczam, że są takie, które chciałyby spróbować z młodszym. Wiem, że czasem przyciągam ich uwagę, lecz jak mam dać im znak, że chciałbym przeżyć z nimi sytuacje intymną? Mnie bardziej starsze się podobają. Dodam, że mam 20 lat.

Gość xlaskaja
ja duzo starsze ? najlepiej wez sie za znudzona mezatke, taka chetnie pojdzie na bok, jednorazowy wskok i bez zobowiazan, pozatym co to znaczy jak mam przyciagnac ich uwage ? chlopie, to wkoncu facet jestes czy ciota ? jesli nie zadzialasz to dalej bedziesz tylko marzyl o starszej

Gość Euphorius
Dzięki, zalece się do porad. Będę działał z myślą, że zaskutkuje

Gość Euphorius
A przedział wiekowy dotyczy kobiet dojrzalszych, koło 30 do 40 lat,

Gość kalim
Wysyłaj im jednoznaczne znaki :P kup sobie abonament na bigmiki :P w zimie na pewno zostaniesz zauważony

Gość Euphorius
Spoko to da się zrobić : D Czasem się zdarzy, że zakręcą zalotnym spojrzeniem, ale tutaj chce skreślić sugestie, że jestem przewrażliwiony; ) I nie zawsze wiedziałem, co to , do licha może oznaczać?! Miałem właściwie sytuacje, że spoglądała mi prosto w oczy pewna kobieta, i ciągle zagadywała, z uśmiechem. Na kursie moja kurstantka mnie kokietowała , ale się zbyt spiąłem. A teraz kiedy myśle o tych sytuacjach to żałuje, że nie zainicjowałem, jakimś gestem, bo co mogło być dalej?? No i mam wrażenie, że starsza ode mnie kobieta sprzeda mi placka, czy wyrzuci mnie z hukiem, kiedy przedstawie swój zachwyt wobec niej. Coś w stylu " jak śmiesz" ?

Nie, nie. Bezpośrednia propozycja to 90% ryzyko odmowy. Udawaj trochę onieśmielonego, zwłaszcza jeżeli się w jej obecności podniecisz. "Frontalny" atak nie działa, to maja na co dzień. Jakby 20-latek podszedł do mnie i powiedział, że mu się podobam i ma ochotę na seks to co najwyżej wybuchnelabym śmiechem :D Ale gdybym zauważyła, że to ja mu się podobam (a jeszcze lepiej - gdyby umiał sprawić, że to on mi się spodoba) to tak, to wtedy można zacząć zabawę.

Gość Euphorius
Właściwie to jest pewna Pani, która wywiera na mnie wrażenie. Jest w wieku koło 40 - tu lat, mężatka, mają dzieci. Fakt jest taki, że jest zadbana i w świetnie się prezentuje. Zdecydowanie bardziej ciągnie mnie do Niej, niż do wielu młodszych od Niej. Dzisiaj spotkałem Ją, kiedy byłem na zakupach i kiedy spojrzałem się w Jej stronę, Ona spoglądała na mnie. Gdybym podszedł i powiedział co mnie trapi, to pewnie bym oberwał pierwszym lepszym produktem. Jest elegancka, zadbana i nie sądze, żebym zdziałał coś grając amanta-pewniaka; D Choć, gdyby zechciała spędzić ze mną intymną sytuację, to zapieśćiłbym Ją i Jej każdy zakątek ciała