Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez czasem

Czy facet 40 letni jest jeszcze sprawny seksualnie??

Polecane posty

Gość ja tez czasem

Pytam, bo jestem dziewicą, mam 24 lata i chcę ten stan zmienić. Do niedawna szukałam księcia z bajki, później jednak zauważyłam, że nie ma takich. Ale dalej sie umwiałam na randki, które zawsze konczy się zanim przeszlismy na TEN etap znajomosci, bo wstydzilam sie powiedziec facetowi dajmy na to 28 czy 30letniemu, ze nie mam doswiadczenia:O Wczoraj znalazlam na czacie chetnego:) Oczywiscie chetnych nie brakowalo, ale ten był uprzejmy i do niczego mnie nie namawił, do tego przystojny i nie wyglada na swoje lata:) Nie wyzywajcie mnie tylko od dziwek i kurw. Po prostu mam swoje potrzeby, nie jestem z drewna, on nie ma nikogo, więc nikogo tym nie zranię. Powiedzcie tylko jak to jest w tym wieku z seksem, da rade?:D

Gość ja tez czasem
umówiłam sie ze najpierw zacznie od anala abym wiedziała czy jest godny przebicia mojej błony

Gość ja tez czasem
dziekuje za podnoszenie tematu:D

Gość zmień lekarza psychiatre, bo
jeśli nie chla gorzały to mu jeszcze kutas zagra, albo ty zagrasz na flecie prostym

Gość ida29
Mysle ze nie bedzie mial z tym prblemu, mam znajomego ktory ma ok 50 lat i zone 30 lat i kocha sie z nia codziennie nawet kilka razy, tylko ze on naprawde ma niezly temperament. A jesli jest wolny to czemu masz nie sprobowac

Gość ja tez czasem
dzis mój azor zrobi mały rekonesans,w koncu trzeba sie jakos przygotowac ,seks dla mnie to nieznany swiat

Gość kudłata Adela
zależy od libido ale taki facet to jeszcze młody ogier, da radę

Gość ja tez czasem
przysłał mi fote swojego falussa,jest bardzo żylasty i obrzezany:) -moze jak zalicze z nim wpade to będe bogata?

Gość na pewno da rade
co to w ogóle za pytanie:D No chyba że jest impotentem, ale to już od wieku nie zależy. Mój facet ma 50 lat i daje sobie świetnie rade:P

Gość ja tez czasem
Twoje podszywy nie są smieszne :) ja mam naprawde z tym problem, a tak długo zwlekałam, miedzy innymi wlasnie dlatego, ze panicznie obawiałam sie wpadki, ja sie nie zabezpieczam, a prezerwatywa moze przeciez peknac

Gość doktor_kinsej
nie, nie jest

Gość ja tez czasem
moją rodzinną tradycją jest puszczanie się dla zasady,mamusia puściła się z listonoszem i ot ja jestem:)... teraz ja sie musze puscić tym razem ze wstydu ze nikt mnie jeszcze nie zerżnął

Gość ajadmjtwmj
a gdzie jest tyle chetnych? Chat wawa?

Gość ja tez czasem
nie, nie wawa.

Gość Szmul Vandal
a jakie miasto?

Gość ja tez czasem
niewazne jakie, tez duze. pytanie bylo inne.

Gość kotomysz
autorko droga, nie umawiaj sie znim, bo bedziesz zalowac

Gość Szmul Vandal
pytam sie bo sam bylem w podobnej sytuacji (jako facet)

Gość rsois
ja mam 29 lat i jestem prawiczkiem

Gość ja tez czasem
moze i bede, ale.... dużo tu tematów bylo na temat utraty dziewictwa i jakies 80%kobiet zaluje, bo nie sa teraz razem, wiec nie bede sama... po drugie latwo Ci powiedziec, bo rozpoczecie zycia seksualnego juz masz pewnie dawno za soba:O a mnei to psychicznie meczy

Gość teztak mamjakty
a moze ktos wie jak to jest z facetem ktory ma 55 lat??? poznalam takiego, podoba mi sie ale nie wiem czy warto?

Gość ja tez czasem
rsois to wspolczuje Ci :O o ile jeszcze kobieta dziewica jakos przejdzie, bo znajda sie tacy ktorzy beda chcieli ja miec, o tyle kazda kobieta wolalaby doswiadczonego faceta :O chyba, ze szukasz dziewicy:)

Gość rsois
ta, jesli bede mial dziewczyne to to będzie dziewica .

Gość rsois
Ja sobie nie współczuje . Miałem wiele okazji by byc z dziewczynami (proponowały mi randki ) ale zawsze odmawiałem . Jak na razie jest mi dobrze samemu . Tylko raz spotkalem w zyciu kobiete ktora mi sie podobała .

Gość ja tez czasem
no to jak Tobie z tym dobrze to ok. mi akurat nie:O

Gość rsois
Tylko raz spotkalem w zyciu kobiete ktora mi sie podobała . ok niech bedzie dwa razy . Pamietam jedną flirt z panną poznaną w autbusie, jak jeszcze byłem na studiach

Gość ja tez czasem
no to nie wiem czy wszystko jest z Toba w porzadku:O

Gość twoja dzidzi a malutka
Spotykam się z jednym 44latkiem. Jak tylko mnie zobaczy nago to już mu staje ;D Także na to nie ma reguły... Ale jest super. Lepiej niż z takim napalonym małolatem ;)

Gość ja tez czasem
no wlasnie mialam spytac jeszcze o to, czy trudneij takiego faceta podneicic czy latwiej?:D

dobra słuchajcie tego... on jednak ma kogoś! tylko to zwiazek na odleglosc, jutro jedzie do niej na tydzien. a mnie dzisiaj zapraszal do siebie. no ladnie, mnei by dzisiaj bzyknal a jej by mowil jutro ze kocha i tesnikl wiec ja rezygnuje z niego, bo nei chce zeby pozniej jego kobieta na kafe sie zalila ze zdradzil