Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hankaniemostowiak

Moj chlopak powiedzial o seksie ze swoja eks

Polecane posty

Gość hankaniemostowiak

Moj nowy facet pisal ze mna na gg o swoich upodobaniach (ja raczej nie wdawalam sie zbytnio w dyskusje) i powiedzial miedzy innymi o tym ze lubi przebieranki. ja na to ze przebieranki mnie smiesza i ze na pewno sie nie bede przebierac, a on "oj tam smiesza nie smiesza, mow co chcesz a pielegniarka jest sexy :D " z tym ze on mial przez pare lat stala panne i wiem ze to z nia sie tak zabawial,a na dodatek to zarozumiala dziewczyna ktora mimo ze ma faceta zaczela znowu do niego wypisywac gdy dowiedziala sie ze kogos sobie znalazl. niefajnie sie czuje po tym co mi napisal. ze jego eks byla w tym sexy... :( A jak wy byscie zareagowali?

Gość hankaniemostowiak
i napisal tez ze lubi to robic na siedzaco, bo wtedy ludzie sa tak blisko... tylko ze to z nia byl tak blisko :/ i pisal to w taki sposob szczesliwy, a ja mialam w glowie tylko to ze to z nia tak sie lubil bawic. a przebieranek nie lubie

Gość jestem tutaj i tyle
"oj tam smiesza nie smiesza, mow co chcesz a pielegniarka jest sexy " ja tu nie widzę ani słowa o eks? wiesz w czym tkwi Twój problem? Czujesz się niepewnie. On mówi ogólnie o seksie, a Ty od razu wtłaczasz sobie do głowy, że chodzi mu o eks... Chyba nie za bardzo potrafisz się pogodzić z jego przeszłością, co?

Gość hankaniemostowiak
sama nie wiem w czym tkwi problem, ale ruszylo mnie to :/ Moze i masz racje ze czuje sie niepweni i to chyba w kwestii seksu, mimo ze mialam wiecej partnerow od niego

Gość jestem tutaj i tyle
no ja nie wiem, o co Ci chodzi. Facet Ci mówi, co lubi - luuudzie ile ja bym dała żeby mój tak mi wprost powiedział ;) a tak to muszę wyciągać z niego ;) - a Ty szukasz sobie problemów.

Gość hankaniemostowiak
chyba chodzi mi o to ze zacieszal jak mi o tym pisal :/ jego byla jest ladna i mowil mi ze seks miedzy nimi byl zajebisty... A ja sie nawet nie przebieram

Gość anna bis
"Moj chlopak powiedzial o seksie ze swoja eks" a co wolałabys aby twój obecny latał do jakiejs innej i opowiadał o seksie z toba?

Gość jestem tutaj i tyle
jego byla jest ladna i mowil mi ze seks miedzy nimi byl zaj**isty... to Ci tak wprost powiedział? jak już byliście parą?

Gość zxcvmnbv
cały czas będzie zawracał ci d... jak to mu było z ex... erotoman gawędziarz testuje twoje reakcje :P

Gość ciotka-klotka
jak ex była taka dobra w te klocki to czego z nią już nie jest, może w sexie tylko była dobra, może z toba oprócz sexu ma jeszcze o czym pogadać