Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pupik

Sposob na szybszy porost wlosow

Polecane posty

Czesc wszystkim! Mam takie pytanie do kobiet. Mianowicie czy znacie jakies sposoby na szybsze rosniecie wlosow? Z gory dziekuje :)

Gość izkkka
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=552146 "la leniuszków zrobiłam ściągę, zabrałam najpopularniejsze metody polecane przez Wizażanki, niektóre sposoby mają nawet osobne watki, również warto zerknąć: Henna Treatment Wax - odżywcza maseczka do włosów (klik!) olejek rycynowy (klik!) nafta kosmetyczna (klik!) czarna rzodkiew- szampony, odżywki, lotiony, seria Seboradin, naturalny sok z rzodkwi (klik!) moc ziół - szampony ziołowe (klik!), woda brzozowa/pokrzywowa (klik!), sok z brzozy, korzeń łopianu picie naparu z pokrzywy (klik!), skrzypu polnego, picie drożdży (klik!) suplementacja - wspomaganie od wewnątrz np. Merz Special, Belissa, Skrzypovita, Vitapil, Silica, Humavit, tran - watek o najlepszych pigułkach, tabletkach (klik!) masaż głowy wykonywany regularnie, na przyklad taki (klik!) wcierki do skóry głowy i włosów własnej roboty (klik!) aminokwasy siarkowe - preparaty do stosowania zewnętrznego: szampony, odżywki , np. Nisim (klik!) wcierka, maseczka z cebuli (klik!) stare babcine metody np. maseczka z żółtka, olejku rycynowego, nafty, drożdży, różnie modyfikowana olejek rozmarynowy jako dodatek do domowych maseczek, wcierek indyjskie olejki do włosów (klik!) Farmona Jantar odżywka do włosów i skóry głowy (klik!) Alpecin szampon i tonik z kofeiną (klik!) Dermena żel, szampon i tonik zapobiegające wypadaniu i stymulujące odrastanie Garnier Neril tonik i szampon (klik!) Radical ampułki, mgiełka (klik!) Seboradin, Seboradin Niger, Petrole (klik!) "

Gość zmoraswiata
na to są zasadniczo dwa sposoby. Pierwszy (wiadomo) przeszczep, ale może się nie przyjąć. Drugi to ten grzebień laserowy, dzięki któremu w stanach potrafią już zastopować łysienie.

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
przestań zmoro spamować jakimś badziewiem z teleszopu! :O

Gość haku
najtańszy sposób to ocet jabłkowy i skorupki jajek są nawet dostępne w atakach

Gość bydgoszczanka21
Ja miałam kiedyś przedłużane jak wiadomo zniszczyły się minęły dwa lata od tego czasu i mam już tak długie jak bym miała dalej przedłużane. Zaczęłam stosować naftę kosmetyczną maseczki z żółtka płukanki z piwa odpowiednia dieta kupiłam witaminy no i systematyczność. Miałam włosy zawsze do ramion no jak by stały w miejscu dobrych pare lat a teraz jeszcze brakuje pare cm do pasa. Nie wiem czy to faktycznie to że zaczęłam o nie dbać czy jakiś cud :D

Gość bhtyu7
polecam olejki dabur vatika....slyszalam tez ze sikanie na wlosy pomaga....szczerze robilam tak kiedys..niby troche urosly ale wieesz;P:P

Gość antija56
ja już próbowałam wszystkiego chyba i nic nie poradze po prostu na jesień włosy mi garściami wypadają :( jem witaminy, szampon tez mam taki odpowiedni i nic nie pomaga - nawet badania sobie robiłam i nie mam anemii.. w necie widziałam natomiast jakieś takie specyfiki jak np ten tonik http://zapachazji.pl/sklep/kaminomoto-tonik-wspomagajacy-porost-wlosow/ i zastanawiam się czy ktoś może z was go stosował? chciałabym mieć gwarancję że mi pomoże :( chyba że macie jakiś swój tajemniczy sposób na włosy ?

Gość włosomaniaczka22
ja po premium collagen 5000 odnotowałam duży przyrost bo aż 3,5 cm gdzie moje włosy rosną tyle przez 2/4 miesiące

Gość gość
Ja mam. Pewnie Cię zdziwię, ale włosy zaczęły mi rosnąć dopiero wtedy, kiedy przestałam je męczyć odżywkami. I to jak rosnąć! Ja robię to tak: myję włosy co trzy dni (czasami co cztery, jeśli np. nie wychodzę z domu). Wtedy pozwalam się włosom przetłuścić. Myję włosy tylko naturalnymi szamponami. Nie prostuję ich w ogóle. Nigdy nic nie nakładam na włosy - typu lakier, guma, itp. Zakup tangle teezer, ta szczota nie wyrywa włosów przy rozczesywaniu. Mój sposób to natura. I tyle. A włosy rosną jak oszalałe.

Gość dabbba

Jestem na świeżo po pełnej kuracji na Hair Medic i powiem krótko – cudo! Nie liczyłam że włosy aż tak się poprawią. Przede wszystkim przestały wypadać, na tym zależało mi najbardziej bo to był naprawdę kiepski widok jak własne włosy człowiek znajdował wszędzie , na ubraniach, na stole, na podłodze, w łazience itd.