Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alika56788

okres w sylwestra! ratunku!! alkohol+tabletki

Polecane posty

Gość alika56788

witajcie, dzisiaj w nocy albo jutro na pewno dostanę okres, pierwsze dwa dni zawsze biorę ibuprom, bo brzuch mnie boli:/ jutro wybieram sie na impreze sylwestrowąi mam pytanie, czy jak wezme 2, moze 3 tabletki ibupromu bede mogla cos wypic?? czy ibuprom mozna laczyc z alkoholem? slyszalam ze aopap i ketonal nie, ale o ibupromie sa rozne opinie... dzieki za odpowiedzi, pozdr

Gość ...ot..co...
zrezygnuj z tabletek i problem z glowy. nie przesadzaj z tymi przeciwbolowymiy :O

Gość alika56788
najchetniej wogole bym ich nie brala, mam nadzieje ze brzuch az tak bardzo nie bedzie mnie bolal, ale czasem jest nie do wytrzymania, i bez tabletek chyba umarlabym:/:/

Gość ninyy,.,
Ja osobiście boję się pić jak biorę tabletki przeciwbólowe obojętnie jakie, ale moja koleżanka bierze ibupromy i normalnie pije, mówiła mi coś kiedyś że ibuprom nie wpływa na alkohol

Gość ksenka zrawa
ibuprom z tego co wiem to najłagodniejszy lek, wydaje mi się że nic ci sie nie stanie jak troche wypijesz, oczywiście o ile nie przesadzisz:)

Gość nie pij!!!!
żadnej tabletki przeciwbólowej nie można łączyć z alkoholem!!!!! grozi ci krwotok, wymioty, omdlenia itd

Gość bily bil
tak i jeszcze zatrzymanie akcji serca może?:D przecież to tylko ibuprom! nie powinno ci nic być:)

Gość kiziamyzia 29
a nie lepiej no spe rozkurczowo?

Gość yasima24.
mi też jutro wypada okres, ale mam nadzieję że sie opóźni troche:P po ibupromie kilka drinków nie powinno Ci zaszkodzić:)

Gość yasima24.
a nospa nie jest silniejszą tabletką od ibupromu?