Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśkafiśka

Czy mieć dalej nadzieje?

Polecane posty

Gość miśkafiśka

Wiem, temat wałkowany setki razy. Ale dziś dotyczy mnie, a już apteki zamknięte. Czekałam aż okres nie przyjdzie, ale przylazł, więc straciłam nadzieje, nie robiłam testu. Przed miesiączką miałam od groma objawów, może się nakręcałam, część zostało do dziś, ale nie zwracałam już przez tydz. na nie uwagi, skoro okres miałam. Ale od 2 tyg strasznie chce mi się spać, po południu padam, nie jestem w stanie nic zrobić. Wczoraj i dziś miałam straszne zawroty głowy. Dziś okazało się, że mam anemię. A u mojej mamy pierwszym objawem ciąży była właśnie anemia. Rozmawiałam z teściową, która dowiedziała się, że jest w ciąży w 4 miesiącu, a do tej pory miała cały czas okres, podobno normalny. I nie wiem co o tym myśleć. czekać na okres czy jutro robić test? moj mąż od pewnego czasu mnie obserwuje i mówi, że chyba w ciąży jednak jestem (zwiększony apetyt, zmęczenie,ochota na rzeczy na które nie mogłam wcześniej patrzeć)dodam, że wyskoczyło mi kilka syfów, a one pojawiały się do tej pory tylko przed okresem, i jakby więcej siusiam. Robić sobie nadzieje?

Gość hutu mutu
ale ja nie bardzo rozumiem, w czym problem? zrób test jutro i bedziesz wiedziała...

Gość hutu mutu
a ten okres to taki normalny czy inny niz zwykle? moze mialas ciaze biochemiczna...

Gość hutu mutu
po cholere zalozylas 2 razy ten sam temat?

Gość nie jesteś w ciąży
po prostu wkręcasz sobie