Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość N I E Z A L E Ż N A

odrzucona w pracy

Polecane posty

Gość N I E Z A L E Ż N A

witam, wiec: jestem na okresie probnym w salonie kosmetycznym. Pracuja tam jeszcze 2 inne pracownice. Niemam o czym rozmawiac z szefowa, jes bardzo wymagajaca a ja raczkuje w tej kosmetyce dopiero. Gdy jestesmy w 4 wogole nie rozmawia ze mna. Jest mi bardzo przykro. Sprzatalysmy dzisiaj razem a ona dala pomuysl wzniesienia toastu z soku tyle ze mi nie nalala i toast wzniesli...sami ja sprzatalam. Niemma sily przebicia. Bardzo zalezy mi na pracy w tym salonie. Mieszkam w warszawie. Co radzicie?

Gość jarkowa 2589637
to raczej tam nie popracujesz, już cię wykluczyli, ludzie to świnie jednak, i jaki brak klasy ze strony szefowej, cóż, znajdziesz cos innego, powodzenia

Gość N I E Z A L E Ż N A
serio tak uwazasz;(

Gość jarkowa 2589637
tak uważam, niestety, chyba, że w tej branży tak się traktuje ludzi lub nowych pracowników ala jak dla mnie to zwykłe lekceważenie świadczące o niskiej kulturze osób i tego miejsca

Gość N I E Z A L E Ż N A
jedna z pracownic mnie zawolala... ta jedna tak sie do niej przylizuje.. gada tylko o swoim dziecku, ja niemam o czym...

Gość grtrfderbgtwfd
boze czego sie spodziewac po jakis prymitywnych kosmetyczkach po zawodowce. tylko o bahcorach albo afcetach beda gadac o sprzataniu i garach i tyle gadki szmatki. szefowa jakas hu.jna tez. normalna szefowa wie ze aby firma dobrze funckjonowala pracownik musi sie dobrze czuc, musi byc dorba atmosfera zeby pracownik chcial sie identyfikowac z miejscem pracy i byc bardziej wydajny. moja szefowa to babka na poziomie w zyciu by sie tak nie zachowala na szczescie. a ludzie w pracy sa dla siebie mili bo wiedza ze przyjemniej jest spedzac czas w pracy z ludzmi w przyjaznej atmosferze a nie w konflitkach itd. i to sa ludzie po studiach i zawsze jest z nimi o czym pogadac. i nie chce tu generalizowac bo wiadomo ze sa srodowiska gdzie nawet ludzie po studiach sa chamscy i prymitywni no ale nie oczekujmy od dziewczyn po zawce elokwentnych konwersacji na poziomie na kazdy temat. no choc na pewno sa wyjatki ^^

Gość N I E Z A L E Ż N A
wszystkie maja studium i studia ukonczone