Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba botokkks

Przez moje problemy z potliwoscią nie ide na sylwestra ! :(

Polecane posty

Gość chyba botokkks

Mam 21 lat i strasznie sie poce, nie jestem gruba, ale jestem niewsyportowana moze to dlatego? używałam już chyba wszystkiego: - rillo - cooler - etiaxil nie mówiąc o adidas/rexona itp co mialo co działaś 24 h a nie działało nawet 24 minut :/ co robić? :(

Gość valeriana 29
botoks walnij ale do sylwka nie zdążysz

Gość chyba botokkks
jeszcze Reutter deo super czy jakos tak sztyft na rok...raz uzyłam i uj...nie dziala :( ( nic mi juz nie pomoze jestem wstrentym śmierdziuchem nawet 10 minut od kąpieli

No to może rzeczywiście botox? A ta potliwość jak Ci przeszkadza? (widać ślady, czuć nieprzyjemny zapach?)

Gość kudłata Adela
jechałam ze swiąt z taką smierdzielką w przedziale, matko, odruchy wymiotne miałam:( to się leczy chyba

Gość .,v slvs lc weł
a co ci sie poci zasadniczo?

Gość chyba botokkks
no własnie słyszałam o botoxie ale to ostatecznosc,podobno drogie i bolesne...a ktoś wie może czy jest refundowany? poce sie niesamowicie, ale tylko pod pachami, widać ślady, mokre plamy, leje sie ze mnie ale najgorszy jest chyba smród :((( :( :( za to nie mam takiego problemu z dłońmi/stopami/twarzą/plecami...nie wiem moze to hormony?

Gość Oczywiście że
te kosmetyki o których piszesz są dla plebsu.Nie ma nic gorszego niż śmierdząca kobitka.Zmień ubrania na bawełniane,oddychające.

Gość .,v slvs lc weł
etiaxil ciesz sie ze pachy a nie twarz jak u mnie:o

Gość chyba botoksss
no naprawde to miłe : Nie ma nic gorszego niż śmierdząca kobitka.Zmień ubrania na bawełniane,oddychające. myslisz że ja lubie smierdziec?!?! nosze tylko bawełne itp. w ogolee o szyfonie moge pomarzyć i innych takich szutcznych ale fajnych materiałach, ale nawet bawełna nic nie daje, do jakiego lekarza powinnam isc? tylko nie mówcie że dermatologa

Gość .,v slvs lc weł
ja bylam u lekarza to dziwnie na mnie popatrzyl:/dalam sobie spokoj i jakos od lat z tym zyje

Gość chyba botoksss
a co z twarza nie tak? nawet jak masz pot na twarzy to chyba nie śmierdzi to aż tak? ja by,m chciała mieć pocące sie stopy albo cokolwiek ale nie pachy :( :(

Gość Lonely and Lost
Ja też miałam podobny problem, bardzo mocno pociłam się pod pachami, nie było smrodu, ale wielkie mokre plamy masakra. Zaczęłam używać antidralu i mi pomógł. Oczywiście nie od razu, ale po paru "użyciach" odczułam ulgę ;).

Gość potnik
ja miałam wiecznie mokre dłonie, ale wybawiła mnie sympatektomia piersiowa :) Inwazyjny sposób, owszem, ale żadne antidrale cy otoksy nie mogą się nim równać :)