Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wierzycie w to

ciąża pozamaciczna

Polecane posty

Gość Wierzycie w to

Wczoraj oglądałam program na tlc, kobieta ,,urodziła'' dziecko które rozwijało się między jej jelitami, oczywiście przez cesarkę w 7 miesiącu ciąży. Skarżyła się na bóle brzucha, lekarze robili usg i rezonans i się nie kapnęli. Oglądał to ktoś? Myślicie że to możliwe? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć

Gość ooooooooooopanieeeeeeee
Pozamaciczna to znaczy nie w macicy a np w jajowodzie...jak Ty oglądałąś ,że takie bzdury usłyszałaś?

Gość Wierzycie w to
Mogę przysiąc na co tylko chcesz że tak mówili, jeszcze pokazywali piękną rekonstrukcję dziecko w brzuchu a obok niego jelita.

No a jak zarodek wydostał się z macicy czy jajowodów? Przeniknął przez ścianki? Co oni o tym powiedzieli?

Gość Wierzycie w to
Powiedzieli że zamiast do macicy to poszedł w drugą stronę i uczepił się w jedynym miejscu gdzie mógł przeżyć w zewnętrzną ścianę macicy. Też jakoś w to nie wierzę

Gość Wierzycie w to
tytuł programu Walka o nowe życie emisja czwartek, 29 grudnia - 21:30 na TLC Opis tego programu: Dla niektórych dzieci czas spędzonych w brzuchach mam jest najbardziej niebezpiecznym etapem ich życia. Widzowie poznają cztery panie w wyjątkowo trudnych i skomplikowanych ciążach.

Czyli tak jakby przeszedł na wylot przez ściankę na zewnątrz.. Muszę to obejrzeć bo jakoś nie wierzę w to :-)

Ciekawe czy jakieś powtórki będą?