Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wedeel

Potrzebuje waszej pomocy!Waze 95kg

Polecane posty

Gość wedeel

Kochane,pomozcie mi,skrzyczcie ze jestem gruba i tak dalej ,jak chcecie. Napisze Wam troche o mnie.Mam 36 lat i chora coreczke na autyzm.Moj maz jak okazalo sie sie,dziecko jest chore i potrzeba mnostwo pieniedzy na leki,bo dziecko zatrute zostalo metalami ciezkimi (wszystko wysiadlo watroba,nerki) to odszedl w sina dal,napisal tylko kartke,ze jestem silna a on nie daje juz rady,bylby dla mnie tylko udreka,,,,ehhh slad po nim zaginal a ja sama z dzieckiem (nie mam rodziny tylko chorego ojca) jadlam byle co,byle zaspokoic nerwy,byle sie nie zalamac- jedzenie mnie uspakajalo... W nocy praca,w dzien terapie dziecka,ale nie chodzi mi o to ze mialam ciezko ,chodzi mi o to,ze jadlam i teraz nie [potrafie schudnac.Jestem uzalezniona od jedzenia nalogowo.| Poradzcie mi jak mam zdrowo schudnac? Chce byc zdrowa dla coreczki,ona mnie potrzebuje...Prosze...

wiesz to wszystko zalezy od ciebie, jestes silna wiec i w tym wytrwasz. proponuje sprobowac mowic sobie ze aby dac rade jeden dzien, jak sie skonczy to mow sobie ze ach jeszcze jeden i zobaczysz to dziala potem jak wytrwasz dluzej to zal ci bedzie zaprzepascic tego co juz zrzucilas

powiem ci ze sama cie podziwiam, dajesz rade i to jest najwazniejsze! i to w powaznych sprawach wiec co to dla ciebie taki banal jak odchudzanie

Gość wedeel
Dziekuje.Chcialam sie spytac,bo widze,ze jestescie ekspertkami w dietowaniu,czy moge zaczac od Dukana ? Wiem,ze trabia,ze niezdrowa jest ta dieta,ale jak dla mnie jest latwa w przygotowaniu. Nie mam czasu na gotowanie,bo corka musio byc na diecie bezmlecznej,bezglutenowej i bezcukrowej - dlaetgo gotowanie dla siebie raczej odpada,chyba,ze cos szybkiego... Tak podczytuje tutaj jak dziewczyny pisza ,ze dukan daje na poczatek powera,bo sie chudnie szybko na poczatku..

Gość wedeel
właśnie sobie wpierrdoliłam całą michę bigosu

Gość got milk
wedeel, ja nie na temat ale skontaktuj sie z gosciem o nicku marian70 z forum opoznienie mowy na gazeta.pl to jest najlepszy fachowiec o dwszelkich odtruc... koniecznie, moze uda ci sie uratowac dziecko!!!!!!

Gość wedeel
u mnie jest kiepsko,bo ja jedzeniem rozladowywuje stres... w pracy musze byc opanowana,przy dziecku tym bardziej a jedzenie mnie uspokaja jak SPA:) Dzisiaj wybilo mnie np. z rownowagi wykaz badan dla dziecka za 2,5 tys.!! I co zrobilam? otworzylam lodowke i jadlam:(

Gość dasz rade:):)...
Podziwiam cie bo musi ci byc naprawde ciezko:) Zacznij od niejedzenia kolacji (najpozniej 4 h przed snem), jedz 5 malych pozilkow dziennie, nie przejadaj sie, jedz weglowodany rano a bialka wieczorem a zobaczysz ze kilogramy same zaczna spadac:) pozniej bedzie gorzej to dorzuc troche ruchu (wystarczy 30 min dziennie).. 3mam za Ciebie kciuki sama mam ok 15-18 kg do zrzucenia, zaczynam od 1 STYCZNIA(postanowienie noworoczne:):P) DASZ RADE TYLKO UWIERZ W SIEBIE

na dukanie maja niezle osiagniecia, jesli jestes zdrowa masz nerki i watrobe ok to probuj. ja nie probowalam, sama jestem na 1000 kcal i wg mnie jest najzdrowsza i najlepsza. jesli 1000 to za malo dla ciebie mozesz posiedziec z tydzien lub dwa na 1500 a potem przejsc na 1000 bo przez pierwsze jakies 3 dni czuje sie glod potem to mija. polecam tez blonnik z chromem. ja biore blonnislim czy jakos tak sie to zwie, robisz z tego kisiel i nie dosc ze sie zapychasz to jeszcze pecznieje w zoladku i nie ma takiego glodu

Gość wedeel
już mi nie starcza na kiełbasę, więc chętnie przyjmę dowolne datki na moje konto

Gość wedeel
o tym bigosiee nie pisalam,ale mniam mniam bym zjadlo go,a co:);) Dziekuje za namiary na Mariana,podczytuje go od pewnego czasu,dzieki niemu zaczelam leczyc dziecko biomedycznie. Moja cora ,bo widze,ze o niej piszecie robi juz male postepy,mowi mama a to dla mnie najwazniejsze!!! Ma prawie 5 lat. Jeden jej usmiech wynagradza mi cale zlo na swiecie!

Gość wielka baba
hej ja waze 97 kg ale u mnie to moja czysta glupota.postanowilam wziac sie za siebie od nowego roku moze damz rade razem...ja planuje diete 1000 kcal kiedzs na niej duzo schudlam a po'zniej po ciazz niestetz sie zaniedbalam...

apropo datkow nie mozesz wykombinowac czegos z procentem podatku zeby ludzie przekazywali przy rozliczeniu?

Gość wedeel
widze ze ktos na humor i sie podszywa:) a podszywaj sie jak jestes na takim etapie rozwoju,bo widze ze sam nic nie potrafisz napisac madrego od siebie

wedel zaloz sobie konto na forum zebys miala czarnego nicka bo jakies pajace beda pisac w twoim imieniu

Gość got milk
:) zdrowka kochana dla Twojej coreczki:)

Dieta Dukana jest niezdrowa. Najzdrowiej będzie, gdy POSTARASZ się zminimalizować słodycze, słodkie napoje, fastfoody, oczywiście zdaje sobie sprawę, że nie zrobisz tego do razu do zera, ale nawet trochę już się liczy. Kobieta jedząc przez pół roku TYLKO o 300 kcal dziennie niż wcześniej przytyje ok. 7kg! I to działa też w drugą stronę, stopniowo zacznij jeść mniej, ale nie żebyś głodowała, nie jedz po prostu niepotrzebnych rzeczy. Chociaż właśnie to 300/400kcal mniej. Później możesz troszkę więcej a już będzie różnica.. zdrowo będzie jak zrobisz to powoli. Ja przestałam jeść tyle w KFC i podobnych miejscach i zaczęłam pić dużo wody mineralnej (oczywiscie ze słodyczy czasem i dobrego jedzenia nie rezygnuje, bo je po prostu lubię) nie jestem otyła. I wystarczyło to żebym schudła 7kg w niedługim czasie. Przemiana materii bardzo mi się poprawiła, myślę, że za sprawą tej wody, organizm się po prostu troszkę przeczyścił :)

ŻADNE DUKANY , SRANY I INNE PSEUDODIETY CI NIE POMOGĄ :O!! Problem leży w psychice i z tym musisz sobie poradzic. Idz zrob profilaktycznie badania ( krew, hormony itd), pozniej dietetyk ( żebyś miała orentację co możesz a co nie ) a przede wszystkim dobry psycholog.

Diety zazwyczaj są nieskuteczne, a przynajmniej nie na długo. Ktoś wyżej dobrze napisał. Wybierz się do psychologa.. nic na szybko, wszystko na spokojnie, sama do tego dojrzej i po prostu ogranicz jedzenie niektórych rzeczy, to już będzie duży sukces, a sama się do tego przyzwyczaisz a i nie będziesz zmuszana żadną dietą.

Czesc Kochane! Dziekuje Wam za wszystkie rady! macie mnostwo racji! Mi znajoma polecala tabletki firmy VISION,mowila,ze w pol roku pomoglo jej to w niejedzeniu.Zawsze bylam przeciwna chemii w odchudzaniu.... pytacie skad ma dziecko zatrucie metalami? po szczepieniu...:( Jutro Nowy Rok,nowe szanse,mozliwosci! Pomysle o psychologu,dietetyczce....ale chyba ze wzgledow finansoweych bede musiala liczyc tylko na siebie:) Pozdrawiam!