Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokemoniara

Pomocy , dziwny śluz podczas stosunku

Polecane posty

Gość pokemoniara

Kochałam się z moim chłopakiem i gdy skończyliśmy zauważyłam na jego penisie takie białe plamy śluzu , on jest pewny że nie miał wytrysku , ja jednak wolę się upewnić , wiecie może co to jest ?

to choroba grzybiczna, zazwyczaj z seksu pozamalzenskiego. Do nauki sie wez gówniaro, a nie juz sie puszczasz od malego

Gość pokemoniara
to groźne ?

Gość trelemoreleeeeeeee
tak, mozesz nawet od tego umrzec, biegnij do lekarza i powiedz mamie

Gość pokemoniara
z tego co wiem to inaczej się ona objawia , czy nie ma innego rozwiązania , np ze to był śluz wydzielany taki prze zemnie ?

Gość co mam powiedzieć
może to preejakulat albo śluz z pochwy. Trudno powiedzieć. jak nie jesteś gotowa na niechcianą ciążę to pomyśl nad innym zabezpieczeniem niż stosunek przerwany.

Gość pokemoniara
projektulant na pewno nie , wydaje mi się że to tez śluz z pochwy bo tak juz miałam na majtkach podobne do dni płodnych , ale nie jestem pewna , pierwszy raz tak mam i się boje po prostu

Gość co mam powiedzieć
Podobną konsystencje ma też śluz płodny z pochwy, ale za Chiny nie rozróżnisz tego od spermy czy preejakulatu. Poza tym podczas podniecenia również z pochwy wydziela się śluz i często też jest podobny do wyżej wymienionego. nie odgadniesz.

Gość co mam powiedzieć
Preejakulat na pewno tam był i to ci gwarantuję. Sperma może nie.

Gość pokemoniara
Preejakulat może tak ale sperma nie .

Gość no tak_---_
seks bez gumy w dni płodne..pogratulować ciązy!

Gość co mam powiedzieć
wierz mi że facet nie może być pewny na 100% czy nic nie poszło. Może nie miał wytrysku ale pewny być nie może i twoje zaufanie do niego nie ma nic do rzeczy. I wierz mi że może wyjąć 100 razy a 101 nie wyjmie na czas i wpadka więc pomyśl o innej metodzie. Ja tez czasem korzystam z tej metody ale jestem gotowa na ewentualną wpadkę i biorę to pod uwagę.

Gość co mam powiedzieć
Jeszcze napisze bo niewiele osób o tym wie. W stosunkach przerwanych najbardziej niebezpiecznie jest jak sie kochacie dwa razy pod rząd bo wtedy na penisie i w prąciu zostają świeże plemniki i nie wystarczy opłukać. Ale powtarzam że metody nie polecam jak nie jesteś gotowa na ciążę.

Gość Podobny produkt
powstaje w procesie ubijania masła.

Gość pokemoniara
nie miałam dni płodnych , naucz się czytać , napisałam że coś podobnego jak w dni płodne się ma !

Ja też tak miałam i to najgorsze w miesiącu miodowym na wczasach, takie białe serowate coś na członku mojego męża no i okazało się że to grzybica, byłam u lekarza przepisał mi jakieś globulki a potem lactovaginal dopochwowo do odbudowy mikroflory, pomogło.