Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta 31

jaką jutro zakładacie bielizne?

Polecane posty

Gość umcia umcia
jesli chodzi o bielizne, to najlepiej, zeby byla bez kleksa :-)

Gość młoda i napalona żona
a co w moim zestawie wam nie pasuje?

Gość xxl men
Masz bizuterie (piercing) miedzy nogami?

Gość Wścibska19
Wszystko :)

mam VCH. Mi się podoba taki zestaw. Sukienka ma złote hafty zarówno na gorsecie jak i na spódnicy. W pasie jest złoty łańcuch zamiast paska więc złote buciki będą pasować. do tego złoty łańcuszek z wisiorkiem z rubinem na szyi, złote kolczyki z rubinami i taki sam pierścionek, złota bransoletka i złoty łańcuszek na kostce. no i między nóżkami też rubin oprawiony w złoto. Uważasz, że beżowe pończochy bedą lepsze? Przymierzałam i wolę delikatne, czarne 15tki.

nie powiem, że nie mam, ale wszystko oprócz łańcucha w pasie (który jest tylko w kolorze złotym) jest bardzo delikatne i lekkie. Wszystkie łańcuszki mają grubość półtora milimetra. Rubiny są średnicy 3 mm. To jakie buty powinnam zalożyć? Czarne?

Gość Wścibska19
Założ bezowe i będzie ok. Najlepiej gdybyś zmieniła sukienkę :) bo wydaje mi sie na jakąś "niemodna" i do tego to bordo :/

bordeaux wam się nie podoba... A napisałabym burgund i już wszystko byłoby ok? W każdym bądź razie sukienka kolor ma prześliczny. Głęboka, bardzo ciemna czerwień beż odcienia fioletu ani brązu.

no to w moich wypowiedziach zmieńcie bordo na burgund. Numero, nawet nie każda kobiera odróżnia bordeaux od burgunda, a co dopiero mówić o facetach.

Gość pseudoninja
A ja założę czarne kalesony czarny podkoszulek ,czarne skarpety i pojadę na bal Ninja .:):P

Gość pseudoninja
Stroicie się rożnymi bajerami i innymi wygibasami tylko dla dwóch słów -,,Ładnie wyglądasz" ?:)) .

to nie są dwa słowa. To są iskierki w jego oczach, gdy mnie zobaczy w ej sukience, to jest jego duma, gdy inni oglądają się za mną, to jest jego uwielbienie, gdy odkryje, że nie mam bielizny, to jest buława marszałkowska, gdy zobaczy mnie w tańcu, to jest namiętność, gdy mnie przytuli, to jest śniadanie do łóżka nastepnego dnia rano, to jest świadomość panowania nad męskim ego.