Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba Letycja

mieliście rację - Kaliban to zły człowiek, dzisiaj się z nim rozstałam...

Polecane posty

Gość PISiory
Dobra, wytłumaczyłeś mi to dosadnie. kapuję. Chociaż nie... Po jakie licho ktoś mógłby robić sobie coś takiego? Dla sławy na kafe? Paranoja. Nawet nie mówię, że to nienormalne, bo wiesz. Dlatego w to nie wierzę.

Gość zaczynala od biednej
kaliban to nie jest jej projekt. Byl o wiele dluzej przed zelkiem , przystawial sie do Tamari. Chyba ze zelek jest lesba/bi :D

Gość wy nadal dajecie się
nie wiem po co może z nudów ? nie masz nic interesującego w życiu siedzisz w necie to może być zabawne :D postaw się z drugiej strony to zabawne jest że ludzie pozwalają sobą manipulować że wierzą we wszystko co napiszesz. niektórych pewnie to kręci. taki substytut władzy może ? a może to znudzona życiem baba która siedzi w domu sama bo mąż tyra od rana do nocy czy gdzieś za granicą na swoją znudzoną i bezrobotną żonę :D różne w życiu są sytuacje. nie każdy wchodzi tu dla relaksu dla kogoś to forum to może byc drugie życie.

"dla kogoś to forum to może byc drugie życie." dla was na pewno. ubierzcie pampersy, bo zaraz popuścicie z tej ciekawości :D

jeśli kaliban to nie jej projekt to przyzna się że jej nigdy nie widział i tylko wymienili się nikami :D moim zdaniem to jednak projekt. po przeczytaniu kilku jego wpisów dochodzę do wniosku że takich cymbałów nie ma to musi być projekt :D

Gość zaczynala od biednej
podaj sprawdzona firme nie chce kupowac bubli

Gość a ja wam powiem taaaaaak
"żaba Letycja kiepsko wam wychodzi myślenie, oj kiepściutko." przynajmniej się nie wkopujemy w gówniane związki

ja jestem tu niezmiernie rzadko ale jesteś charakterystyczna i łatwo poznać twoje projekty nie powiem po czym :D im rzadziej się tu bywa tym łatwiej. jeśli codziennie ktoś czyta te twoje brednie to po pewnym czasie chyba zaczyna w to wierzyć. to jak z telewizją im częsciej powielają jakąś bzdurę tym więcej osób w to wierzy a jeśli ktoś raz w roku ogladnie taki news to się z niego śmieje. jesteś jak radio z torunia im dłużej człowiek obcuje tym ogłupienie większe. darker na pewno da sobie penisa obciąć za to że wie jak wyglądasz :D

offerma też wie, jak wyglądam i sporo innych osób. oczywiście przyjmując, że wysyłałam im prawdziwe zdjęcia :classic_cool::P

Gość i oczywiście przyjmując że
masz świadomość tyego, kim jesteś i że nie będzie jutro jamesem bondem:D

offerma też wie, jak wyglądam i sporo innych osób. oczywiście przyjmując, że wysyłałam im prawdziwe zdjęcia - no właśnie :D jeśli jesteś taka sprytna za jaką cię mam to wiem że wysłałaś im zdjęcie tej samej osoby. jeśli nie to kiedyś to skonfrontują. jeśli ktoś kiedyś stworzy taki projekt że wklei zdjęcie od ciebie otrzymane w stopkę i będzie pisał na kilku najbardziej popularnych forach to z pewnością ktoś pozna w stopce swoje własne zdjęcie :D podziwiam twoją błyskotliwość naprawdę i życzę sukcesów w dalszych projektach z mojej perspektywy to równie śmieszne :D szkoda mi jednak trochę tych naiwniaków którzy się na nie łapią :(

Gość z reminka wypierlalas sie
a po co zakladalas nowy nick i udalwalas zes nie ty ? :classic_cool:

Gość ty normalna jestes ?
po co ten temat ? lubisz opisywac swoje zycie na forum ? po co te jazdy o kalibanie ? idz zalatw se z nim wszystko a nie na forum !!!!!!!!!!!!! kazdy normalny idzie se pogadac z chlopem a nie pisze caly dzien o nim na forum

opisujesz pol swojego zycia na forum a potem dziwota ze jakies pomarancze wyciagaja te rzeczy ? miej pretensje do siebie

"kazdy normalny idzie se pogadac z chlopem a nie pisze caly dzien o nim na forum" wniosek z tego, że wszystkie na tym forum jesteście zdrowo pojebane :D

kobieto pojebana to ty jestes . siedzisz tu caly dzien sledzisz temat i odpowiadasz na jakies bzdurne zaczepki kazdego co z nudow cos tu wpisze . nie masz lepszych zajec ? idz lepiej umyc sie i zrob cos pozytecznego !!!! a nie produkujesz post za postem w odpowiedz na kazdy .

tak tylko się droczyłam - to może się wkońcu ujawnisz po tylu latach i wszyscy będziemy mieli niezły ubaw z tych frajerów którzy wierzyli w twoje projekty :D ? bazienka to też twój projekt ? bo nikt go nie wymienił a ja przypisuję go tobie. ma ten sam charakterystyczny znak rozpoznawczy a w jednej z pierwszych stron ktoś napisał coś takiego co sugerowało że też może mieć właśnie ten projekt na myśli :D

"idz lepiej umyc sie i zrob cos pozytecznego" nie ma to jak zajebista propozycja spędzania wolnego czasu. biorąc pod uwagę prysznic nad ranem po sylwestrze, kąpałam się dziś już 2 razy. "bazienka to też twój projekt " w ogóle nie wiem kto to jest. najwyraźniej z kimś nie mylisz.

Gość offerma jest na tyle normalny
jedyna osoba ktora widziala offerme byla *Sami* o ile doszlo do wymiany fot

znam twoje stare projekty i teraz te nowsze a miedzy starymi a nowymi jest dwuletnia dziura i najbardziej pasuje tu projekt "bazienka" ale w tym wzgledzie mogę się mylić. jeśli natomiast chodzi o dawne projekty i te teraz to na pewno wszystkie należy przypisać tobie. mogę się mylić co do kalibana i bazienki bo nie było mnie w tym czasie. przynajmniej dwie osoby w tym temacie również rozpoznały twoje projekty więc nie możemy wszyscy się mylić. jak widać część osób z dłuższym stażem łatwo rozpoznaje twoje nowe niki. w tym względzie nie jesteś też zbyt kreatywna. musisz coś zmienić w nowych projektach.miejsce zamieszkania to mało :D

następni święcie przekonani że to co ktoś napisał na forum to prawda. jak widać nie tylko żaba ma swoich wiernych wyznawców ale oferma również :D najważniejsze to tak dobrać osoby którym się wysyła foto aby każda sądziła że jest wyjątkowa i wysyła się tylko jej :D

Gość a Ty?
:)

Gość zastanawia mnieee
dlaczego zawsze wtedy kiedy żaba wypowiada się w jakims temacie to następnie lecą posty? wytłumaczy mi ktoś? jeśli nawet nie jest projektem i modem to ma jakieś ''wtyki'' i o dziwo wszystkie posty darkera tez nieraz znikały z niektórych tematów hmm dziwne :D

Gość dobrze ci tak glupi
zelku 🖐️