Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba Letycja

mieliście rację - Kaliban to zły człowiek, dzisiaj się z nim rozstałam...

Polecane posty

Gość glupi darker
wybierz sie jeszcze raz. tym razem z pewnoscia zaaplikuje ci odpowiednie lekarstwa. choc moze byc i tak ze u ciebie za pozno jest na leczenie glowy to wowczas pozostaje ci pogodzenie sie z mysla ze masz chory leb, jestes debilem, ktory nigdy nie bedzie mial normalnej kobiety

Gość glupi darker
ja bym kijem go nawet nie chciala dotknac. fuj :o taki sprochnialy, stary dziad:o obrzydlistwo

"do tego trzeba chęci dwojga" Wystarczy odpowiednia motywacja dla jednej ze stron :D Jeśli uważacie, że przemoc nie jest rozwiązaniem to nie stosujecie jej w wystarczającym stopniu.

Gość glupi darker
koniec dyskusji glupi, chory kutafonie :o zegnam 🖐️

"pozostaje ci pogodzenie sie z mysla ze masz chory leb, jestes debilem, ktory nigdy nie bedzie mial normalnej kobiety" Ci z tematu "mój chłopak siedzi w więzieniu" (trzecia odsłona na kafe z tysiącami postów zakofanych w nich pań) to wzór postępowania :D "ja bym kijem go nawet nie chciala dotknac. fuj taki sprochnialy, stary dziad obrzydlistwo" 27 lat? No weeeź...

"to może od razu pigułka gwałtu" To jak grać w bierki rozgotowanym makaronem. Anonimwa szmata vs. Darker 0-1 :D

Gość glupi darker
nic nie jest dla ciebie pedale 1:0 zapomnij. chce zakonczyc ta dyskusje bo z takim scierwem nie warto prowadzic dialogu. rzygac mi sie chce jak o tobie pomysle. masz 27 lat a jestes zerem, nikim, nic nie osiagnales w swoim zyciu.

"chce zakonczyc ta dyskusje" Ale odpisałaś mimo to :D Pociągam cię? :D "rzygac mi sie chce jak o tobie pomysle. masz 27 lat a jestes zerem, nikim, nic nie osiagnales w swoim zyciu." Tak to jest jak rodzice na tacy wszystkiego nie podają jak tobie.

Gość glupi darker
ja sama musialam wszystkiego sie dorobic. skonczenie studiow, praca i dopiero malymi kroczkami udalo mi sie cos osiagnac. od rodzicow nic nie dostalam. zawsze musialam sama siebie zadbac. nie pociagasz mnie. jako facet jestes malo interesujacy, przede wszystkim, przez twoj brak szacunku do kobiet.

Gość darker nowy rok a ty znowu
przynudzasz przytaczasz te same denne argumenty :O

"jako facet jestes malo interesujacy, przede wszystkim, przez twoj brak szacunku do kobiet. " Zapewniam cię, że przez mój szacunek dla kobiet który okazywałem im przez całe swoje życie byłem równie pociągający dla nich jak dla ciebie twój brat - jeśli takiego posiadasz. Co mi po czymś takim: "Bardzo cię lubię, jesteś naprawdę fantastycznym gościem. Jesteś (tu wstaw dowolne przymiotniki określające ideał mężczyzny) na pewno uszczęśliwisz jakąś wspaniałą dziewczynę" Tyle mi po szanowaniu kobiet.

"przynudzasz przytaczasz te same denne argumenty" I twoją rodziną mam się zająć? Niedługo będę musiał numerki wprowadzić :D

Gość glupi darker
nie wszystkie kobiety sa takie same. nie mierz kazdej ta sama miara. widocznie trafiales na takie, ktore nie umialy cie docenic jako faceta. jest mnostwo kobiet, ktore sa normalne i szukaja faceta przede wszystkim takiego, ktory bedzie odnosil sie do nich z szacunkiem itd. to dla kobiet podstawa. ja wielokrotnie bylam zraniona, oszukana, ale wierze ze spotkam jeszcze normalnego faceta. ty z takim podejsciem jakie masz obecnie, mozesz miec "maly" problem.

ciekawe co o tobie mysli twoja rodzina , ze maja syna nieudacznika? mlodsza siostra sie hajtnela a ty jestes prawikiem :D

Gość glupi darker
troche obciach ze w wieku 27 lat jestes nadal prawiczkiem :o az trudno uwierzyc, ze nie nadarzyla ci sie nigdy zadna okazja by stracic prawictwo. az tak zle z toba?

"ja sama musialam wszystkiego sie dorobic. skonczenie studiow, praca i dopiero malymi kroczkami udalo mi sie cos osiagnac." i teraz jesteś starą panną z mieszkaniem i dobrą pracą? :P

o ciagle marzy o jakiejs lafiryndzie ktora puszcza sie z ciapatym gdzies za granica :D

Gość glupi darker
nie jestem stara panna. mam raptem 28 lat. mialam kilku facetow, a teraz chce byc sama dopoki nie znajde odpowiedniego. zreszta praca jest dla mnie najwazniejsza. mam dobra prace i to jest najistotniejsze. na faceta przyjdzie czas.

taaaa moja kuzynka tez tak mowila , nie wiedziec czemu ma teraz 35 i dalej "praca jest najwazniejsza i na faceta przyjdzie czas" :D

"nie wszystkie kobiety sa takie same." Jakie? Czy ja was o coś oskarżyłem? Nic takiego nie zrobiłem a ty już na wejściu rzucasz wyświechtanym /nie wszystkie kobiety sa takie same./ "widocznie trafiales na takie, ktore nie umialy cie docenic jako faceta." W pięciu różnych ośrodkach edukacyjnych. Jaaasne :D Na pewno same sople lodu od Mazowsza po Podlasie. "jest mnostwo kobiet, ktore sa normalne i szukaja faceta przede wszystkim takiego, ktory bedzie odnosil sie do nich z szacunkiem" Wiem o tym. Samotne matki ciągle zakładają tu tematy o tym, że to właśnie takiego mężczyzny szukają. "to dla kobiet podstawa" Bez wątpienia :D "ja wielokrotnie bylam zraniona, oszukana, ale wierze ze spotkam jeszcze normalnego faceta." Czyli sama należysz do tych o których wspomniałem. Nie potraficie gówna od pereł odróżnić, potem narzekacie, że zostałyście zranione. Wystarczyło zerwać a nie bawić się w naprawianie jakiegoś bałwana. Nie mój problem "mlodsza siostra sie hajtnela a ty jestes prawikiem " Zanim ona sie hajtnie to jeszcze spoooro czasu.

"nie jestem stara panna. mam raptem 28 lat. mialam kilku facetow, a teraz chce byc sama dopoki nie znajde odpowiedniego. zreszta praca jest dla mnie najwazniejsza. mam dobra prace i to jest najistotniejsze. na faceta przyjdzie czas." no i proszę - przyczyny frustracji widać jak na dłoni :D 28 lat. paru facetów ją rzuciło, nie ma widoku na kolejnego... :D

a co to zmienia ? czy sie hajtnie za rok dwa czy 10 lat? i tak bedziesz prawikiem bez laski :D a ona z pewnoscia juz ma za soba :D

troche obciach ze w wieku 27 lat jestes nadal prawiczkiem az trudno uwierzyc, ze nie nadarzyla ci sie nigdy zadna okazja by stracic prawictwo. az tak zle z toba?" Miałem gwałcić? Na studiach byłem trochę nieśmiałym, skrytym w sobie człowiekiem i pisałem jak się to kończyło. Nie mam oszałamiających pasji ani charyzmy jak stąd do Australii. Nie jestem dyskotekowym laserem, nawet przyjaciół nie mam bo zbytnio się od nich różnię. Będzie tylko gorzej bo kobiety nie chcą się bawić w bycie nauczycielką. A jeśli już jakieś to nie ze mną jak widać.

Gość dfgvfbvgfbggh
''i teraz jesteś starą panną z mieszkaniem i dobrą pracą?'' lepsze to + bycie singlem niż wspólne mieszkanie ze znienawidzonym facetem i bycie desperatką lecącą na każdego który okaże choć trochę zainteresowania

Gość Majlel Dżekson
Nowy rok 2012. Jakby mówić rocznikowo to u mnie 3 pojawia się na przedzie dołączam do elity

Gość nie ujawnie nikuu
i dobrze ci tak żelku, to było do przewidzenia jeżeli ktoś związuje się z kimś kto nie ma krzty szacunku do płci przeciwnej i nie broń go tak debilnie pod pomarańczami bo już to że ''okazał się dupkiem'' mówi samo za siebie żałosna 25-letnia kobieta naiwnie wierząca w prawdziwą miłość i w to że kaliban - typowy ruchacz, lovelas i cfaniaczek - będzie jej ''kólewiczem'' (buahaha) chciał wyroochać dziewicę(kolejną) i tyle

Gość ta jasneeeeeeeee
"żaba Letycja "ja sama musialam wszystkiego sie dorobic. skonczenie studiow, praca i dopiero malymi kroczkami udalo mi sie cos osiagnac." i teraz jesteś starą panną z mieszkaniem i dobrą pracą? " A ty jestes wyruchana przez kalibana i oszukana. lepsza jestes, nie ma co. dowartosciowuj sie na kafe, moze znow w depreche popadniesz.