Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaśkaKaśkaKaśkAkAŚKA

JESTEM DZIEWICĄ !

Polecane posty

I DOBRZE MI Z TYM ! POCZEKAM NA WYMARZONEGO KSIĘCIA Z BAJKI

Gość princessa9292
ja tak samo :) a ile masz lat? bo ja prawie 20 (za 2 miesiące skonczę)

Ja jestem troche młodsza. Ale poczekam na tego, którego sobie wymarzyłam.

A no są

Gość xxl men
Uwazaj zeby ci cipka pajeczyna nie zarosla.

Gość PERYPETEUSZ
wstyd

Gość Czarnulkaa___
Dlaczego wstyd ?

Też nie rozumiem czemu to niby wstyd? I dobrze, że czekają na kogoś kogo pokochają. Cieszę się, że są jeszcze takie dziewczyny :)

Gość Anony Mouse
Apollo: wstyd, bo seks jest dla ludzi, nie ma co się bać. A potem się dziwicie, że w bardziej liberalnych krajach dziewczyny są lepsze w łóżku...

I brawo Kasiu :D 🖐️ Niektórym dziewoją tak się spieszy, że z byle parobkiem za stodołę idą, by pozbyć się brzemienia. Duupy panom, lecz już bez bólu chcą dawać. I jak ziarno gdzie padnie, tak jedne z brzuchem przy nadziei zostają, inne zaraza zżera a te, którym się udało, szybko nadzieję tracą, bo męska brać nie przy jednej ostaje. Błagam niech ktoś odwiezie mnie do Tworek :D :D :D :D

Gość Niepocieszonaaa
A ja sama niewierze w to, co piszę. Mam 21 lat i jestem dziewicą. Nic w tym dziwnego, gdyby nie to, że od 3 lat mam faceta. Ja osobiście jestem na to gotowa, ale on się nie zabiera do rzeczy. Na moje pytania, zbywa mnie. Nie wiem co mam o tym myslec.

Trzy lata w Twoich okolicznościach to trochę sporo pomarańczo. Bynajmniej na tyle dużo by się poznać jak łyse konie. Szczerze nie wiem co Ci odpowiedzieć. Rozumiem że sytuacja jest szczególnej wagi. Naprawdę nie wiem, boi się, religia mu zabrania... już wymyślam.

Głupi czy mądry, to nie ma znaczenia. Ważne jest to że przyciągam Twoją uwagę wóda sodowa. :D Błagam tylko nie kompromituj się i przestań studiować moje posty. Jeszcze pomyślę żeś obłąkany/a :D 🖐️

Tak sie składa, że nie boje sie seksu, ale mam jeszcze na to sporo czasu. Nie jestem jakąś 25 letnią babą bez faceta. Po prostu czekam na osobe, którą bede kochać a nie na jakiegoś lamusa z imprezy. .

jestem prawiczkiem bo nikt mnie nie chce i jestem beznadziejny nie mam apetytu na życie nie chce mi sie szukać o półnowcy będę sopał jak inni będą przytulać swoje drugie połówki czy wy macie jakiś cel w życiu czy żyjecie od tak sobie

Jednak coś nad Tobą wisi Kasiu. :) I ta przyszłość nie jest usłana różami. :P Skoro już teraz dwudziestopięcioletnie letnie kobiety nazywasz "babami" Toż to wspaniały wiek. :D W trzydziestki bez facetów pewnie rzucasz kamieniami. :D :D :D

Gość mariner
W kronikach polskich , chyba u Galla Anonima jest zapisane ze pra-Slowinie pogardzali dziewczyna dziewica ,twierdzac ze widac kiepska jest skoro nikt jej nie chcial uzywac. W sumie nasi przodkowie mieli bardzo zdroworozsadkowe podejscie do zagadnienia .Jak jest dziewica i ma powyzej 20latek to z pewnoscia jest wybrakowana jako partnerka dla mezczyzny. To dwulicowa propaganda i nauka koscila katolickiego spowodowal te sztuczne ograniczenia i podniesienie ceny dziewictwa poprzez kult Marii Matki-zawsze dziewicy". Te wszystkie pierd..a to walka o wladze i polityka .Szary czlowiek zas to element w tej machinie Pora aby zdac sobie sprawe z tego sluchajc w TV pird..cych hierarchow w purpurach.

Może od razu przenieśmy się do epoki kamienia łupanego. :O Jakbym słuchał pra Słowian to bym w zimie w sandałkach chodził i na żubry z procą w ręku polował. :O Wyluzuj, bo o dziewictwie to ty naprawdę nie masz nic do napisania. Za to o katolach nie jedno zdanie byś wymęczył. Nie mniej ciekawe podejście do tematu.

Nasi przodkowie składali również ofiary z ludzi i rzadko dożywali trzydziestki, więc dwudziestolatka to stara dupa dla nich była.

Gość mariner
Z biologicznego punktu widzenia kult dziewictwa jest aberracja nezgodna z Natura.Natura popycha nas do prokreacji poprzez narzedzie zwane sekseM. Tak jest w Przyrodzie ktorej i my jestesmy czescia MUSIMY sie rozmnazac,przekazywac zycie dalej w czasie.jest teoria ze to gen jest wladca swiat a my ,ludzie tylko opakowaniem . Wielka tajemnica jest dlaczego u czlowieka seks wyewoluowal na samoistna czesc jego egzystencji.Rozmnazamy sie ale i mamy wielka przyjemnosc z seksu samiostnego. Sa hipotezy ze przyjemnosc plynaca z seksu sluzy rasie ludzkiej do rozwoju mozgu a tym samym intelektu.Toz to w czasie orgazmu organizm jest zalewany koktailem hormonalnym a tym samym kazda komorka otrzymuje pewna dawke roznych substancji chemicznych z endorfinami na czele.Endorfiny sa nazywane hormonami szczescia i powoduja w organizmie relaks miesni i relaks psyhiczny co wprowadza nas w swoiste uzaleznienie poprzez skomplikowane mechanizmy stymulacji pozytywnej ktora sluzy nam np do uczenia sie i poznawania swiata w sposob automatyczny. Tak ze dziewczyny! nie kiscie swego dziewictwa tylko jak czujecie wole boza :) to szukajcie sobie partnera ktory wam odpowiada .Bedziecie zdrowsze tak umyslowo jak i fizycznie.

Gość mariner
Nie ma dowodow ze pra Slowianie skladali ofiary z ludzi.O pra-Polakach mowimy od VI wieku i nie ma nigdzie dowodu ze nasi przodkowie skladali ofiary z ludzi. Izraelicie owszem .Kult Baala wymagal smazenia dzieci w specjalnych komorach czego slady znajdujemy w Straym Testamencie do dzis pomimo roznych zabiegow cenzorskich KK na przestrzeni dziejow. Dziewictwo tez roznie bylo traktowane ale generalnie zawsze akt seksualny jako wielka tajemnica zycia byl wizany z Bogiem a tym samy z polityka i walka o wladze a wiec podatnym na manipulacje

Gość mariner
Robienie z dziewictwa zalety czy pozytywnego aspektu z biologicznego punktu widzenia jest regresem bo natura zmusza nas do romnazania sie a dziwictwo jest zaprzeczeniem przekazywania zycia nastepnym pokoleniom

Niestety tylko my na tej planecie potrafimy o tym chociażby napisać. Mimo wszystko jesteśmy inni, choć tak bardzo nie różnimy się od wszystkiego co urodziła ta planeta. Mamy świadomość istnienia. Wyraźnie określonych celów a nie tylko instynkt. Jak nie rozumiesz co piszę przytul się do drzewa i posłuchaj o czym szumią wierzby. :) 🖐️

Gość mariner
Przyznaje ze metnie piszesz i nie rozumiem jaka mysl chciales przekazac ,poza negatywna opinia o moim wpisie . Jsli przelales tylko emocje to malo to warte w rzeczowej wymianie argumentow atych jakos nie potrafie odnalezc.

Gość ej niepocieszona na innym
temacie napisalas ze jestes taka ladna i nie masz dlatego chlopaka a tu ladujesz ze masz faceta 3 lata.wiec nie kituj

Gość mariner
ale widac temat dziwictwo ja intersuje wiec pisze. NIE CZEPIAJ SIE !

Mętnie ale skutecznie. :) I nie poza, tylko taki był cel. Na swój sposób potrafię odpowiednio wyrazić swoje niezadowolenie. :) Jakiż to argumentów, może artefaktów :P mam używać, by wymiana zdań przyjęła konstruktywną i rzeczową wymianę poglądów. :D :D :D