Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepocieszonaaa

Jestem zbyt seksowna. Mam już dosyć.

Polecane posty

Gość Niepocieszonaaa

Jestem ładna, zgrabna, seksowna. Długie nogi, długie blond włosy, ładna buzia. Faceci ślinią się na mój widok. Głupia chyba też nie jestem. A mimo to nie mam szczęścia w miłości. Mężczyźni nie traktują mnie poważnie! Albo się mnie boją. Już nie mogę!

oczywiście że się boją, jakże by inaczej. w końcu jesteś chodzącą doskonałością :D

Gość Niepocieszonaaa
Nie uważam siebie za chodzącą doskonałośc. Nie bądz niesprawiedliwa. Mam 20 lat, a nigdy nie miałam faceta na stałe. Może max miesiąc. Na odchodne mówili mi, ze na dłuższą metę się nie nadaję, bo jestem 'za ładna'. Mój przyjaciel powiedział mi, ze Oni z góry zakładają, ze nie mają u mnie szans ;/

Gość Ziomek z TATER
Masz swoje zdjęcie?? żebyśmy mogli zobaczyć o kim rozmawiamy? Albo chociaż sie opisz

Gość Niepocieszonaaa
Mam 172 cm wzrostu, 52kg. Włosy długie, lekko kręcone, naturalny blond,duże niebieskie usta, długie nogi. Lubię dobrze wyglądać i dlatego wybieram szpilki i sukienki. Ostatnio trochę z tego zrezygnowałam, aby przyćmić wygląd, na niewiele się zdało. Na początku było fajnie, zmieniałam facetów jak rękawiczki (ale nie puszczałam się na prawo i lewo), ale teraz pragnę stałego związku i kicha :(

Gość Bluszczyk Kurdybanek 34
Duże niebieskie usta chyba nie wyglądają zbyt seksownie, raczej trupio, ale może się nie znam

Gość smutna104
niepocieszona no to widze ze mamy to samo... tez trafiaja mi sie tylko tacy co patrza glowenie na to jak wygladam i czy latwa jestem. A wcale taka nie jestem, wrecz odwrotnie. a chcialabym juz takiego powaznego zwiazku

Gość Niepocieszonaaa
hehe, miało byc oczy ;)

Gość Ziomek z TATER
Mam żonę i z doświadczenia powiem że związki to wielkie bagno. Baw sie życiem, jesteś piękna to się ciesz. Chodź sobie z facetami, bzykaj sie ile wlezie i nie patrz na nic, stału związek to nic innego jak uzależnienie. Nic w tym fajnego tylko problemy. Masz ochote na kochanka jestem do dyspozycji. A faceci boją sie o piekne kobiety bo trzeba ich ciągle "pilnować" żeby nie poszły z lepszym.

Gość smutna104
wiec co z tego ze sie lampia jak nic z tego..czasmi to juz przestaje wierzyc w siebie;/

Gość Niepocieszonaaa
smutna104, większośc ludzi twierdzi, ze ładne dziewczyny mają bajkowe życie, ale mnie faceci traktują jak zabawkę, którą łatwo można wymienic. A ja również chciałabym stabilizacji, nikt mnie nie rozumie...

Gość niee wazne o co choodzi
Jakbyś była taka ładna to byś miała i tyle.

Gość pierdziel lublin
na innym forum pisałaś ze cie zgwałcono we sie idiotko zdecyduj

Gość Niepocieszonaaa
Pomimo wszystko, chciałabym miec tego jedynego. Nie musi byc idealny, może byc nawet brzydki i biedny, byleby mnie kochał. Tylko mnie.

Gość Niepocieszonaaa
Zgwałcono? Dobrze, ze mówisz, bo tego nie pamiętam.

Gość może zapodaj swoje foto
skąd piszesz ;)

Gość Niepocieszonaaa
Życie jest niesprawiedliwe, wszystkie moje 'brzydsze' koleżanki mają chłopaków po 5 lat. Tylko ja jestem zawsze szukająca.

Gość Niepocieszonaaa
Jestem z mazowieckiego. I wolałabym się nie pokazywac na TYM forum.

Gość verbener
Umów się ze mną, nie pożałujesz!:P

Gość hienka z okienka
Bozę kobieto wes sie ogarnij! Musisz poprostu miec w sobie cos takiego co nie pasuje facetom. Znam pare ładnych dziewczyn i naprawde jak maja faceta to nie mogą go od siebie odgonic poprostu daja z siebie wszystko! Ktory facet by odszedł od laski ktora jest piekna? Sądze ze to by byli sami idioci... dla mnie to co piszesz to jakeis kompletne prowo alebo z charakterun jestes z.ebana

Gość Niepocieszonaaa
Nie wiem czego mi brakuje. Dużo się uczę. Mam swoje pasje. Mam mnóstwo znajomych, a mimo to czuję się taka samotna!

Gość smutna104
w sumie to masz racje bo ja mam troche zjeb** charakter i przez to jestem pesymistycznie nastawiona do wszystkiego:( tylko jak to zmienic

Gość hienka z okienka
haha kobieto ja poprostu wymiekam "Na odchodne mówili mi, ze na dłuższą metę się nie nadaję, bo jestem 'za ładna'' widocznie sie obracasz wsrod jakis za przeproszeniem ciuli a nie facetów xD

Gość Niepocieszonaaa
To jeszcze nic. Jeden ze mną zerwał, bo stwierdził, ze prędzej czy później zdradzę go z panem X, który jest bogaty i pociągający.

no i co podeślesz czy nie ? :O

Gość hienka z okienka
To szukaj faceta z wyższych sfer moze wtedy bedzie chciał pozostac przy tobie i nie bedzie miał kompleksów... Serce mi sie kraja ze tacy nieżyciowi faceci istnieja...własciwie nie wiem czy to dobre okreslenie "faceci"...

Gość verbener
Dajcie już spokój z tymi zdjęciami... Nieważne jest jak wygląda, liczy się problem, wczujcie się w sytuację bez tej tajemnej wiedzy odnośnie jej wyglądu:P

@ verbener ja jestem zainteresowany natomiast na kota w worku szkoda mi czasu !

Gość ewwwwwa222
Dla facetow wyglad liczy sie o wiele bardziej niz dla kobiet, dla seksownej, pieknej dziewczyny, ktora w dodatku ma cos w głowie daliby sie pokroic i pilnowali jak oka w głowie a po paru miesiacach kupowali by ci pierscionki z brylantem byleby miec taką dla siebie Wiec szczera rada szukaj przyczyn swoich niepowodzen w twoim charakterze, podejsciu do facetow, sposobie zachowania. Jesli nigdy nie byłas w stałym zwiazku mimo duzego powodzenia a faceci odpuszczali po paru miesiacach to muszą to byc cechy raczej bardzo zauwazalne dla otoczenia. Moze za bardzo nadskakujesz facetom, jestes bez wlasnego zdania, masz tendencje do uwieszania się, kontrolowania, ustawiania go od razu w centrum swiata itp Nie musisz tego negowac ani tłumaczyc ze to nieprawda, to tylko przykladowe zachowania ktore odrzucaja mezczyzna bardzo szybko

Gość Czarnulkaa___
Ja nie szukam związku.. Pamiętam te wakacje. Co chwile patrzył sie na mnie jakiś facet i uśmiechał. Oglądali sie na ulicy, albo przygladali..