Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepocieszonaaa

Jestem zbyt seksowna. Mam już dosyć.

Polecane posty

Gość hienka z okienka
Moze jestes za mało "drapieżna" za mało od facetów wymagasz?

Gość ewwwwwa222
doczytałam dalej, jesli kazdy facet mowil ci na odchodne ze nie ma do ciebie zaufania to moze skup sie na tym? Jesli masz 1500 kolegow z ktorymi spotykasz sie na kawki, niewinnie flirtujesz, i dajesz sie adorowac, to automatycznie przestajesz byc brana pod uwage jako powazna dziewczyna

Gość jestem yhh zniesmaczona
kobieto, ja też jestem ładna i nie uważam, że "zbyt ładna" bo czegoś takiego nie ma :o przez całe moje życie nigdy nie miałam problemu z facetami bo albo traktowali jak koleżankę albo się zakochiwali,nie było przygód na 1 noc czy czegoś podobnego... kobieta musi się szanować.. ja byłam w związku 5 lat niestety się rozstaliśmy. Teraz zaczynam nowy związek , moj facet mnie kocha na zabój jak i ja jego. Trzeba mieć w sobie to "coś" co faceta przyciągnie i zafascynuje a nie wystarczy tylko być "za sexowna" :/ co to w ogóle za wytłumaczenie ja nie pojmuję...jesteś interesująca - facet się zakocha i nie będzie chciał puścić Cię z ramion, a jeśli Twój największy atut wg Ciebie to Twoja uroda i figura to sorry... ale żaden facet nie połasi się na życie z księżniczką, która ma o sobie takie mniemanie. Więc rozumiem ich w 100% poza tym jeśli zmieniałaś facetów jak rękawiczki to masz zapłatę :o zostałaś z niczym i na co Ci było tak się"lansować" codziennie z innym ? :o

Gość angelllllllllllllllla
glupia prowokacja. jesli kobeita jest piekna ZAWSZE ma wziecie, mam kolezanke ktora wyglada jak angelina jolie i kiedy gdzies wychodzimy to WSZYSCY faceci na nia patrza i sie na nia slinia, nie moze przejsc spokojnie bez zaczepiania. i to jest naprawde wybitnie PIEKNA kobieta.

Gość może zapodaj swoje foto
ok sylwek się zaczął dobranoc wszystkim i szczęśliwego roku 2012 🖐️ :D

Gość hienka z okienka
Tak brawo za wypowiedz Pani wyżej;) Racja

Gość angelllllllllllllllla
dodam jeszcze ze w samym zeszlym miesiacu dostala 3 propozycje bycia modelka ale ona studiuje na drugim roku politologie z wloskim i jest na tyle inteligentna ze nie chce tego zaprzepascic. ale jest tak piekna ze sama jako dziewczyna nie moge od niej oczu oderwac...

Gość toBooli
słabe prowo gdyby autorka tematu faktycznie byla taka sexowna jak wypisuje to nie siedziala by wlasnie na kafeterii jak ciota, tylko bawila sie ze znajomymi, albo ruchal by ją jakis przystojniaczek z kasą

Gość na imie mialam agnieszka
to wez, moze sie potnij? albo skocz pod samochod, odrabie ci buzke i bedziesz straszyc dzieci w haloween :)

Gość Czarnulkaa___
Oh jestem taka seksownaaaa.. I co teraz.. Nie radze sobie z tym. Matko jaka ja jestem seksowna. Sama ze soba nie wytrzymuje.. Mój seksapil mnie przerasta. Tak sie czyta to co Ty piszesz

Gość Niepocieszonaaa
Sorki, że to tak odebraliście. ewwwwwa222, ja chyba jestem zbyt uległa i tu masz rację. Zawsze stawiam faceta na piedestale i zrobiłabym wszystko dla niego. W łóżku tak samo, nie liczy się moja przyjemnośc tylko jego. Ale nie potrafię inaczej. Faceci widzą we mnie tylko ciało i nic więcej. Nie odchodzi ich jakie mam poglądy, a ja tym bardziej nie potrafię się postawic. Jestem beznadziejna ;/

Gość moniksia4565
mam tak samo,,,,i mam wrazenie ze każdy chce mnie bzykac....ze kazdemu chodzi tylko o mój wygląda.nie patrzy głebiej, faceci lecą jak cmy a ja nie potrafie wybrac. za duzo ich w około.

Gość harpiazlira
Moze spotykacie facetow, ktorzy mysla schematycznie, stereotypami. Ze jak ladna to lodziara, glupia, materialistka, bedzie zdradzac, ma wielkie wymagania, ja jej/im nie podolam itd czyli faceci sa ofiarami stereotypow o ladnej kobiecie oraz sa zakladnikami wlasnego strachu (kompleksy)

Gość do autorki pytanie
a ilu mialas partnerow sexualnych i wy atrakcyjne kobiety ile ??

Gość jestes zbyt glupia
:] ale sie usmialem

Gość Niepocieszonaaa
Seksualnych miałam 4.

Gość Niepocieszonaaa
Byc może jestem zbyt głupia. Zbyt głupia, żeby ogarnąc dlaczego tak się dzieje.A patrząc na komentarze facetów to dalej sądzę, iż oni mają tylko jedno w głowie i są chętni ;/

Masakra....to co tutaj piszesz jest poprostu śmieszne. Jak narazie to ty masz straszną pewną siebie to jest już wręcz obrzydliwe. Jesteś piękną ciekawe....faceci cię rzucają bo jesteś za ładna?? Hahahaha Nie ma czegoś takiego żaden facet nie rzuca dziewczyny bo jest za ładna... Ja jestem średnia nie brzydka i nie piękna....ale nie dodaje tematów na kafeterie typu JESTEM PIĘKNA FACECI NA MNIE LECA ALE RZUCAJĄ BO JESTEM ZA ŁADNA. Ja nie musze swoich kompleksów usuwać w taki sposób.

Gość Lena87
Widac, że to Madzia ma problemy ze swoją przeciętnością. Rozumiem autorkę, mam podobny problem.

Gość nr4
20 lat i 4 partnerow i twierdzisz, ze nie jestes latwa a faceci chca tylko jednego? :D a czego innego moga chciec?

Gość racja 4 ...
racja, czterech partnerów mając 20 lat to już porażka. korzystałaś z tego,że jesteś śliczna , czyli ogólnie dawałaś się puszczać. coś mi się zdaje,że myślałaś,że za seks facet cię bardziej pokocha. albo ogolnie pokocha. takie laski wyżej srają niż dupę mają....

Gość Niepocieszonaaa
Niepocieszonaaa ,zaniedbana - a co to 4 partnerów których dopuściłam bo nie jestem przecież łatwa ,gdy już du....py nieżałowałam mając 12 lat ,a ilu bylo co tylko lizały i sie śliniły to nie licze bo to trudna matematyka a ziarek grochu nie odkładałam.

Gość Mam czas
Niepocieszonaaa - lubie szczere kobiety tak jak bym słyszała swoją sąsiadke też jest szczera i ma wielbicieli czekających w kolejce.

Gość kotek00701
jak dziewczyna jest ladna a dotego ma FAJNY charakter to nie ma takich problemów jak ty, facet nie zostawia super laski po miesiecu bo niby ona jest za ladna, moze zabardzo skupisz sie na urodzie na wygladzie zewnętrznym niz wewnętrznym w tym moze byc problem

Gość kotek00701
chodzi mi oto ze wyglądasz super ale poza tym nie masz nic do zaoferowania

Gość Niepocieszonaaa
lubie swoich wielbicieli ,lubie sie ładnie ubierać ,gotować i dbać o przyjacieli jestem szczera i niedopieszczona,

Gość sialalalalalala lalal
Idż na dyskoteke kup flaszke wódki i załatw z pieciu lub wiecej je..........ków z długimi hu....mi ,niech cie zerżną az ci bedzie brakowało smarowania ,tak na sucho a nie bedziesz pisać bzdur o niedopieszczeniu.