warzywko 0 Napisano Grudzień 31, 2011 Witam wszystkich obecnych na tym forum. Zaczynam dietę w poniedziałek i mam zamiar wytrwać pełne 6 tygodni. Mam nadzieję że ktoś się do mnie przyłączy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Grudzień 31, 2011 A jaką dietę zaczynasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chantal-fleur 0 Napisano Styczeń 1, 2012 to ja tez. chce wytrwac 60 dni - do 2.03, bo wtedy jade na urlop. waze jakies 68 kilo, chce wazyc 55 ale na poczatek 60 tez bedzie ok. plan mam taki, zeby jesc malo. inaczej nie dziala :) nie bede jesc slodyczy i produktow z bialej maki przez te 8 tygodni. ja od tego tyje na potege... ogranicze tluszcze zwierzece i bede jesc wiecej tych zdrowych. rozwazam zapisanie sie na fitness ale ja jestem tak zaganiana, ze nie wiem czy dam rade, chociaz to by mi pomoglo bardzo... kto jeszcze zaczyna jutro? jakie macie cele i plany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Quo Vadis Napisano Styczeń 1, 2012 ćwiczyć tez zaczynasz? Bo dieta bez ruchu da ci efekt jo-jo na bank :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chantal-fleur 0 Napisano Styczeń 1, 2012 w styczniu bankowo nie, bo nie mam czasu. w lutym moze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moniaa28 Napisano Styczeń 1, 2012 Przyłączam się. Dobrze że od jutra, dziś jeszcze pozwolę sobe na małe conieco:-) Jeśli o mnie chodzi to muszę ograniczyć a raczej wyeliminować węglowodany tzn słodycze, bo to mój największy problem. Wszystkim którzy chcą sie odchudzać radzę rowerek stacjonarny. Parę lat temu osiągnęłam świetne efekty głównie dzięki rowerkowi. teraz też mam zamiar pedałować, bo z innymi ćwiczenami różnie bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chantal-fleur 0 Napisano Styczeń 1, 2012 fakt. rowerek jest super. ja dzis nie zaczynam bo mam kaca i jeszcze nie wiem co zjem ale i tak pewnie nie za wiele :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach