Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak?????

Jak się ubrać do ginekologa

Polecane posty

Gość Jak?????

Dziewczyny jak się ubieracie do ginekologa? Siadacie na tym krześle w butach, skarpetkach, boso? A w lecie ściągacie tylko majty i w sandałkach na fotel czy jak?

Gość zwykla baba 098
ja ubrałam małą czarną i spryskałam się najnowszym zapachem Diora

hehe ja zawsze wkladam cos dluzszego, albo sukienka, albo tunika, zeby taka golo nie latac. gin wychodzi na czas mojego rozbierania, jak wchodzi to ja juz leze, podciagam sukienke i juz. potem jak schodze tez jestem zaslonieta ;) jakos tak zawsze wolalam ;)

Gość legowisko smerfetki123
Ja ubrałam stringi przezroczyste super cienkie, że aż ginekolog zamarł, bo zapomniałam ich zdjąć a on tez ich w pierwszym momencie nie zauważył tylko jak zaczął wkłada wziernik to sie zorientował. Zachichotalam wtedy, było śmiesznie

Gość maryla lolo polo
Do Ginekologa polecam ubrać się zwiewnie, kobieco. Żebyś czuła sie jak prawdziwa dama, w końcu pokażesz temu szczęśliwcowi swój największy skarb - twoją pipke

Gość ja ubieram hmmm
coś dłuższego i w butach się ładuje na ten fotel, raz mi koleżanka opowiadała jakąś sytuację, którą usłyszała w poczekalni, że laska kupiła dezodorant do higieny intymnej, a w torebce miała też brokat w sprayu, poszła do toalety przed wejściem i z przejęcia psiknęła się brokatem,- nie zauważyła, jak się położyła to gin do niej czy się wybiera na dyskotekę, czy miało go to rozśmieszyć, bo nie rozumie co to ma znaczyć :D

Gość kurna chata
ciekawe czy te baby w skarpetkach na ten fotel np sciagają rajty i w butach

Gość weźźźźźźźź
cipska lubicie pokazywać!

Gość noooo:)
zajebista:)

Gość hienka z okienka
Mysle ze najlepszy byłby strój pielegniarki z wielka lewatywa w reku

Gość wstfrhyuijko,l
sedrtfnhyu;

Gość kornellia
Mój ginekolog wymaga by pacjentka zawsze rozbierała sie do naga bo bada też piersi i mowi że w trakcie badania szkoda czasu na przebieranie. Kiedyś, zimą trochę po drodze zmarzły mi nogi więc zostawiłam skarpetki ael też kazał mi je zdjąć.Io Gdy zdziwiona zapytałam dlaczego odpowiedział "ze względow estetycznych" :o