Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdeterminowanaona

chce przytyć

Polecane posty

Gość zdeterminowanaona

jak w temacie, macie jakieś rady? :) Od razu mówię, że jem dużo, naprawdę się nieraz opycham ale niestety przez niewystarczająco długi okres bo sesja to znowu coś. Gdy się stresuję, nie potrafię tyle jeść. Jedyna opcja to wakacje... Napiszcie coś :(

Gość drobniutkaaaa
ja tez mam ten problem niestety :(

Gość hgfyt
tez tak mailam . tylam tylko po tonach pozeranych frytek kilka razy dziennie :P za to byly pryszcze na twarzy ... pozniej przestalam tyle ich jesc bo watroba pobolewla no i chuda bylam jak szkapa ale twarz ladna :D a teraz mam i jedno i drugie, z wagi jestem zadowolona, z twarzy nawet tez choc dalej sa problemy ale juz nie takie jak po tych frytach :D a przytylam dlatego ze skonczylam szkole i mam czas na jeszcze wiecej jedzenia no i leze siedze i tyje bo brak ruchu. i cieszy mnie to :D

Gość Testo
Ja jestem instruktorem fitness moge dobrze poradzic.

Gość zdeterminowanaona
Testo, oczywiście! Tak, dziewczynki, jestem bardzo drobna a wysoka. Masz szansę przytyć tylko w święta, ferie lub wakacje bo tak to nie ma jak i kiedy. Przytyłam 2 kilo przez święta ale właśnie stan cery mi się trochę pogorszył. Sęk w tym co jeść by przytyć a nie zatruwać organizmu jednocześnie :)

Gość czystaObluda
przytyć jest o wiele ciężej niż schudnąć..

Gość ile masz wzrostu i jakie
wymiary,ze tak bardzo chcesz przytyc?:) Kurcze,co ja dalabym,zeby miec taki problem:P

Gość zdeterminowanaona
no właśnie o wiele ciężej, tu jest problem, taką mam budowę i niestety. Kiedyś to zapewne docenię:) Mam 20 lat, 177cm i ważę 57kg. Nie wyglądam źle czy szkieletowato, nie wystają mi broń Boże kości. Tak mi się urypało, od małego byłam szkalowana odnośnie jaka jestem chudzinka bla bla, że płaska tu i tam - i zostawiło to swoje niejakie piętno.

Gość zdeterminowanaona
wsuwam banany ale mi się trochę rzygać już od nich chcę :P Anja jest szczuplutka strasznie, aż za bardzo. Avokado takie kaloryczne jest? nie wiedziałam. Wezmę się w takim razie za niego :)

Gość ile masz wzrostu i jakie
tez czytalam o bananach i awokado.Do tego dobry bylby pewnie chleb z maslem i tlustym,soltym serem itp.:P Ok,wazysz malutko do swojego wzrostu.Napisz jeszcze,ile masz w biuscie,talii i biodrach (pytam tak z ciekawosci).

Gość zdeterminowanaona
teraz muszę biec na zajęcia ale później na pewno napiszę:) a i metr muszę skombinować:) Z tego co pamiętam w biodrach mam koło 90, ponad, biust mam nieduży, miseczka B75, po okresie jeszcze bardziej mi maleją do cholery jasnej, dlatego między innymi chcę przytyć, żeby je coś ruszyło, a nóż :)