Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumka90

Czy facet 53 letni jest jeszcze sprawny seksualnie?

Polecane posty

Gość gumka90

Tylko szczerze przoszę i to nie są żadne żarty. Chcę wiedzieć jak wygląda potencja faceta w tym wieku.

Gość baca z gór
madstaw mi zadmice a sie przekonasz mam 57 lat i te 3-5 razy cie pukne w ciągu nocy ,a może i wiecej jak jesteś atrakcyjna i masz to coś. a znam faceta co ma 77 lat i babka fruwa w oblokach a dziadek tetni życiem i sprawnością,

Gość stasia 9090
może, może moja babcia ucieka przed dziadkiem do nas w gości bawić wnuczki

Gość mariner
to zalezy glownie od stanu jego zdrowia i kondycji fizycznej. JESLI TRENUJE CODZIENNIE JAKAS FORME WYSILKU FIZYCZNEGO Je tylko ryby grilowane ,unika miesa zwierzecego Dieta jego sklada sie z duzej ilosci warzyw minimum 1kg dziennie Nie je makaronow ziemniakow chleba unika slodyczy to gwarantuje ci ze moze dymac cala nocke i miec wiele orgazmow ,nie wspierajac sie chemia GENERALNIE SPADA POZIOM TESTOSTERONU ALE NIE AZ TAK BARDZO .Czuje sie to w fakcie ze na widok golej babki nie staje Tak szybko ale czasem to sie zdarza :) GENERALNIE TO CALY DZIEN LEZY W SPOCZYNKU I TRZEBA MU SILNIEJSZYCH BODZCOW TYPU dotyk reki kobiety czy nawet lekki masaz jader czy penisa.Potem nie ma sprawy ! bzykanko moze jest mniej smakowite a orgazm mniej dramatycznym wstrzasem ,ale czasem i to sie zdarz\a szczegolnie po np tygodniowej absencji. Generalnie to surowki z surowym tartym selerem dobrze robia na pobudliwosc i wrazliwosc seksualna. Z moich obserwacji wynika ze tylko spadek testosteronu ma jakis wplyw na sile podniecenia ale generalnie to jest OK i nie ma jakichs dramatycznych zmian w odczuwaniu przyjemnosci stricte fizycznych. MOZE BARDZIEJ KONTEMPLUJE SIE SEKS na poziomie odczuwania przyjemnosci z bliskosci a nie samym orgazmie. Tamie mam refleksje a mam 58 latek

Gość do mariner
Dziękuję Ci za tę wyczerpującą odpowiedź :) A co powiesz o facecie, który cały tydzień spędza w pracy? Jest szczupły, wysportowany ale jakoś nie widzę, żeby miał na mnie chęć chociaż go kuszę już bardzo długo :) Czy może być tak, że pracoholik się "zasuszy" i nie ma potrzeby seksu?

Gość mariner
To zjawisko znane i opisane juz szeroko ze pracoholicy maja ubogie zycie seksualne. Stress to zabojca pozadania ! widac twoj facet ma wysoki poziom stresu . POTZREBA WAM REOLAKSU A SZCZEGOLNIE JEMU. Jak sie wyluzuje psychicznie i fizycznie to dostrzeze i przypomni sobie seks.:) mOZE TEZ BYC ZE KLOPOTY Z UKALDEM KRAZENIA . DAWKA 1 TALBLETKA 10MG Biosteronu POWINNA PO MIESIACU POPRAWIC MU krazenie i prace serca . GENERALNIE JAK FACECI NIE PRZECHODZA NA DIETE WARZYWNO-RYBNA TO ZACZYNAJA MIEC W TYM WIEKU generalnie klopoty z krazeniem a tym samym brak cisnienia aby podniesc mu interes .Potrzebna jest dieta oczyszczajaca ale nie kazdy potrafi ja zniesc.Mozna wiec zmienic diete i jak napisalemograniczyc mieso do grilowych ryb a diete oprzec na warzywach niegotowanych w postaci surowek. Polecam dziennie aby wypil kubek soku z 7 warzyw i owocow czewrona kapusta marchew pietruszka seler jablko czerwona papryka kapusta pekinska Ucierasz to na sokowirowce i dajes mu do wypicia rano .Po tygodniu powinien ozyc ;) I ZOBACZYC ZE MASZ ZGRABNA PUPE LUB NOGI.Pozostalosc z sokowirowki zalewasz olejem lnianym i doprawiasz tylko pieprzem .O soli i cukrze zapomnij w ogole! i podajesz jako surowka wieczorem .MOZESZ DODAC SOKU Z CYTRYNY LUB OCET DO SMAKU. Taka ddieta oczyszczajaca nie moze trwac dluzej niz 3 tygodnie .Powinien uczynnic swoj system krazenia i odetkac go ze zlogow. Niestety smutna prawda jest taka ze tzreba miec niesamowita motywacje aby to przezyc ale sa efekty! Niemniej taka szklanka soku codziennie jako podstwa powinna pom njakims czasie mu odkryc seks na nowo,byle nie jadl innych mies niz ryby.MIESO MA BARDZO DUZO CHOLESTEROLU A TEN ZATYKA NAM MIKRONACZYNIA WIEC nasz hydraulika siad a znia potencja seksualna.To jest to !

Gość do mariner
My nie jesteśmy parą, ja go próbuję upolować, ale on się nie daje. Ucieka przede mną a kiedy się seskownie ubiorę i próbuję zalotów to potem on się nie odzywa do mnie i nie odbiera telefonów. On ciągle jest w pracy :(

Gość do mariner
Jestem tą samą osobą, która założyła temat że chce mi się seksu :) Mówię czystą prawdę. To jedyne miejsce gdzie człowiek może powiedzieć co autentycznie czuje.

Gość mariner
Odpusc sobie .facet i kobieta zwykle jesli maj odpowiednie geny to w sposb naturalny grawituja do siebie bo przyciagaja ich feromony .Jesli na takiemprowokacje nie reaguje widac twoje feromony nie sa dla niego atrakcyjne czyli nie ma chemii:) Poszukaj sobie innego ,bo ten ma blokade wewntrzna i nic ci nie wyjdzie .To biologia ! JA GDYBY MI BABKA ROBILA TAKIE AWANSE TO BYM SIE ZA NIA BRAL I NIE ROZGLADAL ! Wysylalas bardzo czytelne sygnaly a on nie zareagowal a wrecz uchylal sie ! to powinno ci dac do myslenia ze wasze geny do soiebie nie pasuja . Na naszym poziomie to nie ma juz tajemnic wiec sprawa jest jasna!

Gość do mariner
Jest między nami chemia, bo ja to bardzo mocno czuję. Jak on jest przy mnie to widzę to też po nim, ma przyśp;ieszony oddech i patrzy mi głęboko w oczy, ale nie ma odwagi zrobić nic więcej. Czy facet w tym wieku może mieć takie blokady?

Gość mariner
skoro tak ,to ja jestem z Poznania :) i jestem singlem :) a mail jest w moim profilu Ale tak ogolnie to mysle ze poszukaj sobie choc faceta co jest chociaz sympatyczny .Z Natura nie da sie walczyc.pci sie potrzebuja nawzajem Masz mozg jest tak ciekawie zbudowany ze powtarzajaca sie przyjemnisc rodzi uczucie glodu powtorek a stad juz maly kroczek do rozbudzenia emocji:)

Gość mariner
Moze miec blokady i to jak najbardziej. A sprobuj sama wziac sprawy w swoje rece,przytul sie po d jakims pozorem ,stworz atmosfer ,muzyka swiece troche daj mu alkoholu,popowiadaj roche swinskich dowcipow ,poglaskaj go po kolanie ,udzie o bserwuj .Jak dycha to pomasuj mu brzuszek delikatnie cieplymi obiecymi palcami ,takie muskanie. Jak po czyms takim cie nie wezmie to dupa i rzuc go ! bo szkoda twego czasu ! ztego nic nie bedzie ! asa sie unieszczesliwisz!

Gość Napalona 42
Zaraz idę do łóżeczka, najpierw 3 orgazmy a potem spanko i wieczorem powtórka :)

Gość Facet z za miedzy
Mam akurat tyle lat co w temacie i powiem szczerze,że u mnie nic się nie zmieniło od wielu lat.Podejrzewam,że od 40-tki moje potrzeby i wymagania wzrosły.Mam od trzech lat nową partnerkę co jeszcze bardziej podniosło moją poprzeczkę.Na całe szczęście ma i chce tyle co ja.Są dni kiedy robimy to dwa razy dziennie,a już rzadko pomijamy tę wspaniałą przygodę jaką jest sex i kochanie się.Mam dość sporą maczugę i sam się dziwię,ale od lat stosuję jakieś tam ćwiczenia na poprawienie krążenia i mam zawsze sprawny sprzęt.Palę do tego,ale też uprawiam sport dla siebie.Rano chce mi zęby wybić i często muszę pomóc sobie ręką gdy nie ma partnerki.Pozdrawiam wszystkich po 50-tce :)

Powiem Ci tak.Nie ma reguły.Znałem faceta ,gdzie jego zona 40-letnia zapraszała mnie na party(on starszy o 2 lata) i już był impotentem czy po prostu nie miał ochoty.Do dziś jest sam bo małżeństwo mu sie rozsypało w niedługim czasie a upłynęło już ponad 20 lat.Mnie wigoru nie brakuje a już mam blizej do setki anizeli dalej.

Gość Facet z za miedzy
Jasne,że nie ma reguł.Facet jak nie dba by być sprawny w tym skończy wcześniej jak myśli.Kobieta zaczyna porządne życie erotyczne w wieku 30 lat,a niektórzy już wtedy wysiadają.Trwa to u kobiety dość długo,ale też nie jest to norma. Dobry sex jest lekarstwem na wszystko i ja i moja kobieta wiemy o tym,więc nie mamy zamiaru z tego tak dostępnego eliksiru rezygnować.

Gość poiuztr
U facetow to jest tak::: czym facet starszy tym korzen twardszy,

Tak, po stokroć! :) Uwielbiam facetów w tym wieku. Także w seksie. Sprawność? Co za pytanie, a czy pszczoły mają skrzydła? Najlepszy seks miałam właśnie z panem po 50. Polecam!

Gość srirek
nie za stara jestes ?

Gość jasne ze jest sprawny,
chyba,ze na cos cierpi , ale to moze byc w kazdym wieku.

Gość htertrwewer
Ty chyba nie znasz tego powiedzenia: "Głowa siwieje, dupa szaleje" :D Słowa te mówią już same za siebie.

Gość sikajacypodwiatr
...a jakby sil brakowalo i wacus szwankowal to polecam jedzenie na surowo selera...poczytajcie sobie o jego wlasciwosciach a sami sie do tego warzywka przekonacie...polecam..sprawdzone!!

Gość Facet z za miedzy
Ja jeszcze nie podpieram się żadnymi środkami na podwyższenie potencji i wiem,że gdyby coś :) to mam to w zanadrzu :) Od lat ćwiczę w różny sposób i moje naczynia krwionośne są powiększone na tyle,że do wzwodu nie trzeba wiele i już armata jest gotowa. Nawet na 1/4 wzwodu mogę go z powodzeniem używać bo na tyle jest wytrenowany i twardy.To lata ćwiczeń z których nie rezygnuję. Resztę ćwiczeń robię w naturze :) z partnerką.