Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Violetta_

ZANIEDBANE BABY !

Polecane posty

Gość _Violetta_

Czemu niektóre kobiety o siebie wcale nie dbaja ? Jezus, idą ulicą, tłuste włosy, byle łach na siebie wrzucą.. Makijaż jakiś smugowaty, posklejane rzęsy od mascary.. Odrosty

najważniejsze że Ty jesteś perfect! Robimy to dla Ciebie żebys się w tłumie wyrózniała! :D

Gość bim bom za 5 dwunasta
to jeszcze pikuś viola... pan pikuś :P Wyobraź sobie taka babę - właśnie wyszła od kosmetyczki, vizażystki i zostawiła w firmowych sklepie chanel równowartość 5 średnich krajowych, każdy się za nią na ulicy obejrzy... a tu panna usta otwiera i zonk - mało że pusta to jeszcze głupia - wypisz wymaluj jak wydmuszka :D

Gość ale sa takie cudowne i
faceci na nie lecą w ich wyobrazni:)

Gość umma
już najeżdżacie na temat, bo pewnie same o siebie nie dbacie, a na to usprawiedliwienia nie ma! A najlepsza wymówka, że zadbane kobiety to puste kobiety- żal po prostu:o

Gość _Violetta_
Po co sie tak bulwersujecie ? Ja tylko zadaje pytanie, czy nie wstyd wam tak. Nie napisałam, ze jestem perfekcyjna i idealna, ale jako tako dbam o siebie

Gość bim bom za 5 dwunasta
cieszymy sie violcia twoim szczesciem, naprawdę :D

Gość to z życia wzięte teraz
stałam przy kasie i podfrunęła taka plastik fantastik blond solara ,trochę ja z synem poobcinaliśmy wzrokiem;) i byłoby ok gdyby panna się nie uśmiechnęła do koleżanki:O miała dziury w przednich zębach,mój syn stwierdził że poczeka przy aucie bo mu niedobrze:D ja tam się cieszę bo przynajmniej mi tego badziewia do domu nie przywlecze:P

Gość dzrtryrutyiuy
i tak wszyscy skoncza 2 metry pod ziemią i zeżrą robale wiec po co sie tak starac i wydawac kase na pierdoly co???

Gość _Violetta_
A kto tu mówi o wydawaniu kasy ?

Gość _Violetta_
Nie trzeba na to wydawać kasy, wystarczy wziąć sie w garść

Gość Stary pisor
Grube baby są jak motorower-FAJNIE SIĘ JEZDZI ALE ŻEBY NIE WIDZIELI TEGO KOLEDZY:0

Gość _Violetta_
Grube też może jakoś zadbać o siebie

Gość umma
Oczywiście, że zadbana kobieta nie ma nic wspólnego z zawartością portfela, ale czytając takie komentarze "fantastik blond solara" nożyce się otwierają. Zadbana kobieta to kobieta czysta, schludna, w czystych uczesanych włosach, bez odrostów, bez odpryskującego lakieru na paznokciach, w schludnym ubraniu (a nie w powyciąganych łachach) i czystych niepozdzieranych butach. Naprawdę nie widzicie różnicy? No ale pewnie jak się trafia w czuły punkt to budzi się agresja prawda? :D

Gość Stary pisor
Siadajcie wszyscy na _Violetta_ JA JĄ ZNAM!

Myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny :D buhahahahaaaaaaaa A nie włosy pod pachami tłuste kudły.....I fleki w szpilkach zdarte do granic przyzwoitosci!

nie wiem gdzie ty widujesz kobiety z tłustymi włosami, kobietki dbają o siebie :) oczywiscie zdarzy sie wyjątek 1 na 1000

Gość _Violetta_
Widuje dużo takich kobiet. Jeżeli mówie o dbaniu o siebie, to nie chodzi mi o to, by teraz każda baba poleciała na solarium, walnęła sobie platyne na głowie i wygladała jak plastik.. Mylicie pojęcia ;/

Gość tyklop
gdzie ty widujesz baby z tłustymi włosami:O teraz jest zima więc większość kobiet wygląda szaro lub blado,ale to nie jest zaniedbanie

Gość zelowka
Mówiąc szczerze nie widuję bab z tłustymi włosami w byle łachu. Ale widuję kobiety modnie i fatalnie ubrane. Ich ciuchom jako takim nic nie da się zarzucić, ale te panie chyba nie maja luster w domu. Niestety, żaden makijaż tu nie pomoże kiedy brak samokrytycyzmu.