Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szopenowa

Fenomen dnia 31 grudnia. O co chodzi?

Polecane posty

Czy tylko ja jestem jakaś dziwna, i nie rozumiem o co tyle szumu w związku z Sylwestrem? Milion tematów i pytań, kto gdzie idzie, z kim, co zakłada... Potem tematy z serii "jestem taka samotna, nie idę nigdzie". Noc jak każda inna, tyle, że dzika, a wszystkich ogarnia jakaś dziwna spina 🖐️ I taksówki nie można normalnie zamówić... A na imprezy jest pozostałe 364 dni (ewentualnie 363), więc ludzie, ogarnijcie doopy :D

Gość different***
Przykro mi,że jesteś sama i nikt cię nie zaprosił na tą wyjątkową noc:(

Gość grdgfffgfgd
A ja zgadzam sie z Szopenowa. Dla mnie to nie jest zadna "wyjatkowa" noc. Wyjatkowa bo co, ziemia obrocila sie o 360 sstopni? Jestesmy o rok starsi? I co different, pewnie jeszcze zalozysz czerwone gacie w te noc "na szczescie"? :D Zenada Ja zostaje w domu z moim mezem i ani mysle nigdzie wychodzic

Gość krzywa grzywka
ja mam urodziny, to jest własnie fenomen dnia 31 grudnia :classic_cool:

Gość Terra beat y
Ten fenomen to skutek oddziaływania na ludzkie umysły rynku towarami i usługami.

Też wolałabym zostać w domu, ewentualnie pobyć z kolegami, ale nie w tym roku. Za rok stawiam to sobie za cel :D

Gość grdgfffgfgd
Idioci juz te fajerwerki odpalaja mi nad glowa :O Zryte umysly...

To fajnie :) W zeszłym roku byłam u znajomego, było nas może 8 sztuk, takich najbliższych ludzi, i było bardzo fajnie :classic_cool:

Gość grdgfffgfgd
Ja w zeszlym roku bylam na sylwestrze w naprawde ladnym miejscu. Piekna sala, wszystkie kobiety w pieknych kreacjach itd. To byla impreza z pracy mojego meza, i niestety bylo strasznie dretwo :D Pewnie kwestia ludzi, ale nigdy nie widzialam tak duzego zbioru drewna w jednym miejscu

Gość Evermore
grdgfffgfgd Przypomnę tylko, że obrot samej ziemi o 360 stopni trwa 24h natomiast rok w przybliżeniu[dokładnie 365,244 co wiąże się też z rokiem przestępnym]trwa ruch ziemi dookoła słońca. Zasadniczo co do reszty argumentów to również się zgadzam!

Gość Redaktor Lars
Uwaga! Uwaga!Już w niektórych regionach Ziemi nastał Nowy Rok!Ich mieszkańco pozostaje więc złożyć jak najserdeczniejsze życzenia Wszystkiego Najlepszego!!🌻🌻

Gość grdgfffgfgd
Evermore, mialam dobre checi :D

Jest to o tyle dobra okazja do świętowania że nie jest to ani święto polityczne ani religijne :D Więc każdy może z każdym, a w kulturze wywodzącej się z europy to także jeden z balów karnawałowych :classic_cool: