Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

jakie macie oczekiwania względem 2012 ?

Polecane posty

konkretne plany , realizacje , pomysły , oczekiwania ? czy brak jakichkolwiek konkretów i celów? a może zwykła stagnacja w tym samym , co teraz ? rok zapowiada się ciekawie - myślę o jakiś pomysłach ratowania tego systemu , w jakim się znajdujemy, oczywiście kosztem ludzi i wpływie tego, na związki międzyludzkie i ich relacje...jeszcze bardziej oddalimy się od siebie , czy zbliżymy? ;) p.s. gdzie się wybieracie dziś na imprę? :P

Gość zeby serwer kafeterii złapał
wirusa:D

Gość kuuuuuuuuuurwa
chuja mamy.. tyle ci powiem

Gość _Violetta_
Zmieniam nastawienie do życia i samej siebie. Zmieniam sposób myślenia. Wracam do swojej pasji po operacji.

Gość different***
Ja oczekuję,że wreszcie będzie koniec świata.

Gość ghmgh
żeby jakieś cywilizacje pozaziemskie pierdo l n ęły w ziemię.

Gość bim bom za 5 dwunasta
bieda zbliża ludzi revolver :classic_cool: ale tylko biednych, bogaci dostają sraczki aby tylko zachować swój stan posiadania :D Moje autożyczenia pozostaną tam gdzie zawsze - w głebi duszy :) najlepszego w tym nowym roku

Gość podszyw podszywa
ja zamierzam znaleźć męża :P

bim bom za 5 dwunasta wzajemnie - chowasz życzenia nawet w ten dzień? :P ByczeWino - to ja dziś przyjmuję gości....właśnie układam track-listę :classic_cool:

different*** Ja oczekuję,że wreszcie będzie koniec świata. sądzę, że będzie to koniec świata jaki dziś znamy - gospodarka światowa wisi na włosku i ma duże szanse skończyć jak kolos na glinianych nogach tu cytat z Ignacego: Wielkie imperia załamuja sie raczej z powodu słabosci wewn ętrznej niz z powodu zewnetrznych wrogów... Pytacie dlaczego upadło cesarstwo Rzymskie? Ha! pytajmy raczej dlaczego trwało!

bim bom za 5 dwunasta wzajemnie - chowasz życzenia nawet w ten dzień? a oczekujesz, że staje przed lustrem i składam sama sobie zyczenia? :D

bim bom za 5 dwunasta Rzym upadł , ale główne prawa rzymskie są aktualne do dziś , ze względu na system finansowy , ochronę mienia uprzywilejowanych rodzinek i powiększanie bogactw już znanych "czcigodnych dostojników" - dlatego my wcale nie żyjemy w cywilizowanym XXI wiecznym systemie...:classic_cool:

Gość a ja bym chciała,żeby
mnie mąż nosił na rękach z miłosci i zebysmy stąd wyjechali jak najdalej,i zebym zaszła w drugą ciążę:P

wybacz ...nie wiedziałem , ze masz tylko lustro.... wielu rzeczy jeszcze nie wiesz :P Ale tym razem wnioski wyciagnałes błedne :classic_cool: i radziłabym ZANIM zaczniesz silic sie na złosliwości po prostu ZAPYTAĆ. Umrzesz madrzejszy :D dlatego my wcale nie żyjemy w cywilizowanym XXI wiecznym systemie... owszem żyjemy - na tym polega własnie jego "cywilizacja" :P

bim bom za 5 dwunasta mylić się jest rzeczą ludzką - tak samo jak być złośliwym...:P a cywilizacja to rozwój świadomości , a nie gnicie stale w rzymskim systemie starożytności....o wiele lepiej wyszło to u greków z pewnymi ich wizjami systemowymi, ale to nie temat na dziś....

Gość tuchajbej
nie mam żadnych

a ja bym chciała,żeby mnie mąż nosił na rękach z miłosci i zebysmy stąd wyjechali jak najdalej,i zebym zaszła w drugą ciążę czy mąż, może chociaż dziś, pozwolić Ci chodzić na nogach i nabrać sił na kolejny rok? :classic_cool:

pyt.do niektórych dlaczego chcecie końca swiata? przecież mamy wspaniały rozwój , cuda techniki i powszechną miłość do bliźniego?

Gość JA NIE CHCĘ KOŃCA ŚWIATA
bo kafe zniknie!!! koniec świata to będzie wtedy, jak kafeteria umrze:D ale to nam chyba nie grozi. pewnie sami zdechniemy prędzej ze starości:D