Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mariolka999

prawa praktykantów

Polecane posty

Witam. Jestem Praktykantką na drugim roku w zawodzie sprzedawca praktykę mam w srody i w piatki. W środę w tym tygodniu bylam u lekarza mam zapalenie oskrzeli. dał mi zwolnienie L4 do piatku . Bo w sobote nie miałam miec praktyk wiec po co . W piątek szefowa mi napisała ze mam przyjść na praktykę w sobotę ( gdy nie był to moj wyznaczony termin praktyki) wiedząc ze jestem chora. Niestety odczytałam tego sms w sobotę rano. i odpisalam jej ze przeciez wie ze jestem chora i ze to nie jest moj dzien praktyk. A ona sie upierała ze mam przyjscc. ( nie poszłam) W zeszłym tygodniu wystawila mi oceny za 1 polrocze za zachowanie 5 i za praktykę tez 5 . teraz kazala mi przyniesc spowrotem ta kartkę z ocenami, ( bo jeszcze jej nie oddalam do szkoly) chce chyba wszystko zmienic . boję sie ze wystawi mi naganne oceny badz nieodpowiednie . czy za takie cos moge wyleciec ? PROSZĘ O POMOC !

Gość ghrrrhhrr
Mam to samo, ale prawie wszystko już odrobiłam. Został mi jeszcze tylko jeden dzień. Jeżeli tego nie odrobię to nie będę miała zaliczonego semestru :O Ja mam praktykę we wtorki i piątki :P