Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana jestem27

Fryzjerka zniszczyła mi włosy. Co robić?

Polecane posty

Gość zalamana jestem27

Chciałam by na czarnych włosach zrobiła mi delikatne refleksy, tak by tą czerń delikatnie rozjaśnić o ton. a ta idiotka porobiła mi blond pasemka a raczej żółte. Zwróciłam jej uwagę że może za długo trzyma tą farbę i chce już zmyć bo mają byc delikatne refleksy a nie blond, to powiedziała że zna się na rzeczy i mam jeszcze 5 min posiedziec. Jestem załamana. Wygląda to strasznie. A salon niby renomowany. Jedynie znów musze zafarbować całe włosy na czarno.

Gość rurofon prawdziwy
ale o co ta zalamka? teraz je zafarbuj na czarno i znowu tam idz. itd. itd. po paru iteracjach moze sie uda. perfekcja kosztuje, nieprawdaz?

Gość pololololoaaa
kiedyś bylam w takiej samej sytuacji i jak wyszłam z salonu to się wszysxy na mnie gapili bo miałam włosy czarno białe wyglądałam jak skunks :o i też musiałam znowu zafarbować włosy na czerń.

Gość zalamana jestem27
Opieprzyłam ją że jest chyba daltonistką i nie wie jak kolory wyglądają. Chciałam delikatnie o ton rozjaśnić czerń, a ona nie widzi różnicy między czernią a blondem. Zapłaciłam i wyszłam wkurzona. Wszystkim znajomym odradzę ten salon.

Gość poiuytrew
po co płaciłaś?? ja jak mi zmasakrowała włosy opieprzyłam porządnie ubrałam się i trzasnęłam drzwiami

Gość swoją drogą to dziwne
skoro robi to na codzień to nie powinna przewidzieć wynik... chyba należy zrzucić to na karb tego że fryzjerki generalnie są bardzo nisko intelektualnie - może nie zrozumiała co to znaczy rozjaśnić o ton :D 🖐️

Gość mnie kiedys jedna
obciela tak ze patrzec na siebie nie moglam...cos okropnego zrobila z moimi wlosami. chcialam miec do ramion a ona mi ledwo za brode obciela a wycieniowala tak ze wygladalo to jak gniazdo bocianie....masakra

Gość gf.mlkfdmlkjdgklg
Czego się spodziewacie :o moja koleżanka, poszła też do zawodówki, bo tyła tępa, nie dostała sie nigdzie indziej. Pamietam że w 3 Gimnazjum, na matematyce podczas odp, nie wiedziała ile jest 1:2 !!!!! Rozumiem, że są dziewczyny swietne, dla których fryzjerstwo to pasja, ale większość to takie głupie solary, i tępaczki.

Gość gw=rasz
nie zapłaciłabym, wiesz że możesz rekalmować tę usługę? zrób to

ja chce zrobić policealnie fryzjerstwo i obiecuję, że takich akcji nie będę odstawiać...sama jestem ofiarą nieudolnej fryzjerki - mam okropnie postrzepioną grzywkę:o