Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki 2011 - podsumowanie

Polecane posty

Chciałbym tutaj pokuścić się o krótką charakterystkę dokonań naszej ekipy w roku 2011 (jak te lata lecą!). Żadnego przełomu nie było, wielu prawików praktycznie nie zrobiło w tym roku nic ciekawego. Na pewno trzeba pochwalić Steva, który jest najbliżej porzucenia swojego wolnego stanu i związania się z dziewczyną. Aktywnie szuka na czacie i pewnie w końcu znajdzie. Do tego zmienił pracę. Darker pracuje i udziela się jeszcze gdzieś poza tym, ma samochód, ale i tak nie jest w stanie poderwać kobiety. U Argena, Ble Ble, Kapselko i Tomka chyba nic się w tym roku istotnego nie zmieniło. Senior rodu Offerma poprzestaje na oglądaniu ładnych łódzkich dziewczyn i podziwianiu ich wdzięków z daleka. Czasem wejdzie się pochwalić tym i napisze ile to w Łodzi fajnych lachonów. Korjonos zniknął. Może mu odcieli net, albo mieszka w schronisku dla bezdomnych. No chyba że trafił 6 i mieszka na Karaibach, a nas o tym nie poinformował. BSA łapie się tymczasowych prac i jakoś żyje. Odgląda bezpruderyjne czeskie kobiety gdy te kąpią się nago w jeziorach. Nadal walczy w obronie rasy Aryjskiej i wygrał kolejny proces. Max Zander vel Klaun, chyba nawet starszy od Offermy, dalej szuka kobiety pod względem horoskopowym i nic mu z tego nie wychodzi. Co do mnie to odbyłem w tym roku podróż do Francji, liznąłem trudów życia i coś zobaczyłem. Kilka razy byłem zauroczony, mniej lub bardziej. Ostatnio mam nowy obiekt na obserwacji. Jest to kobieta piękna i wydaje się normalna, ale wiele nas dzieli. Na koniec wydaje mi się, że w 2012 roku wreszcie zajdą u nas większe zmiany. Stev zapewne znajdzie dziewczynę, kilku z nas znajdzie pracę (Argen, Ble Ble). Być może mi wypali zauroczenie i poczuję odwzajemnioną miłość miłość wspaniałej kobiety i amory. Myślę, że to może być rok przełomowy dla wielu z nas(tak jak pierwszy raz odbędzie się w Polsce tak wielka impreza jak Euro 2012). Tego nam wszystkim życzę!

Gość dziadek looosera umrze
i nie będzie kasy na zdrapki

Gość prawiczek26letniPoznań
nie napisales nic o Creamie

Creama można dołączyć do grupy kilku prawiczków, czy do Offermy. Czyli pracuje, chodzi na siłkę, twierdzi że dał sobie spokój z kobietami. Po staremu, ale jest całkiem aktywny w życiu. Tak myślałem, że kogoś zabrakło. Sorry Cream.

Gość zebyyyyyyyys
jednym słowem: na forum sama frajernia siedzi

Gość zebyyyyyyyys
pbw... ciekawi mnie twoja postać, możesz powiedzieć pare słów o sobie? ile masz lat? ruchales kiedys? czym sie zajmujesz na codzien? opisz swoj wyglad... i powiedz co ci nie wychodzi w zyciu, moze dam ci pare rad :classic_cool:

"Żadnego przełomu nie było, wielu prawików praktycznie nie zrobiło w tym roku nic ciekawego. " u mnie przełom był, bo miałem pierwszą w swoim życiu kobietę. Krótko bo krótko, ale jednak.

Datson, nie kojarzę Cię. Jeszcze PBW, gdzie ja mam głowę, tylu nas tu. PBW - nadal dobrze zarabia. Odnowił w tym roku kontakty towarzyskie i umawia się z kolegami. Nie potrafi poderwać kobiety, mimo wielu atutów, bo jak mówi jest nietowarzyski, nie zna miasta i nie umie zapewnić rozrywki. Nie wie jak obchodzić się z dziewczynami.

Gość zebyyyyyyyys
a ty ble ble, ngidzie nie wychodzisz na impreze?? swoja droga zajebiscie zastanawia mnie jak wy wygladacie, skoro jestescie takimi ciotami :)

Gość zebyyyyyyyys
jak to zajęci sobą? są pedałami ?

Gość zebyyyyyyyys
ble ble a ile masz lat? ile masz wzrostu? miales kiedys kobiete? ruchales kiedys? czym sie zajmujesz i czemu nie chcesz czegos zmienic?

A propos aprowizacji - przygotowani? Ja mam tak: szampan i czteropak Warki plus 2 "kartoniki" Ogólnie mówiąc - u mnie ten rok zleciał na bezowocnym szukaniu pracy. Troche zarobiłem kasy (ze złomu i tłumaczeń). Mam nadzieję, że w przyszłym roku znajdę robotę. Nawet i za 1500 zł mógłbym robić. Oczywiście pewne prace odpadają - nie jestem silny jak na faceta.

macie rację u mnie nic ciekawego się nie działo. Argen trzymam kciuki żebyś znalazł pracę.

Gość dfggdfgdgdfg
wiecie co wam powiem. PIER DO LI CIE. uzalacie sie nad soba ze jestescie prawiczkami :/ spojrzcie na inne tragedie, na ludzi niepelnosprawnych, na wozkach, na chore biedne dzieci. a wy kur** macie nogi rece oczy uszy, cale cialo pelnosprawne a uzalacie sie ze jeszcze nie mieliscie kobiety. tak siedzcie na tym glupim forum. kazda kobieta tutaj wypisuje rozne rzeczy, o matko swieta. prawda jest taka ze jak sie zakochacie to dla kobiety nie bedzie najwazniejszy i najistotniejszy seks i to czy jestescie prawiczkami. no ok rozumiem jakbyscie sie martwili ze za soba mieliscie 20 kobiet, ze jestescie dupkami. tak gadacie jakbyscie jakas zbrodnie popelnili. kiedy bylam dziewica mialam chlopaka dla ktorego ja nie bylam pierwsza i gowno mnie to obchodzilo i nawet nie interesowalo mnie czy jest super w lozku, bo to nie pod tym katem sie patrzy. wazne bylo to ze bylam z nim. pozniej mialam chlopaka ktory byl prawiczkiem i co - kur wa ziemia sie nie zatrzesla. w ogole to mnie nie interesuje czy chlopak jest prawiczkiem czy nie. moze to kogos interesowac gdy ktos szuka tylko seksu, ale jesli ktos szuka milosci - ma to w d upie!

Gość zebyyyyyyyys
ble ble, pytalem sie cos kurwa

Gość zebyyyyyyyys
/ dfggdfgdgdfg / a teraz wyjdz i nie wracaj tepa pizdo

"PIER DO LI CIE. uzalacie sie nad soba ze jestescie prawiczkami :/" Ja się nie użalam. Piszę na forum dla rozrywki. Nie szukam dziewczyny ani na tym forum, ani w ogóle.