Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki 2011 - podsumowanie

Polecane posty

dfggdfgdgdfg a czy ja się użalam? napisałem że nie ma zmian. Jak niektórym tak przeszkadza temat nie wchodź i spokój.

"PIER DO LI CIE. uzalacie sie nad soba ze jestescie prawiczkami :/ spojrzcie na inne tragedie, na ludzi niepelnosprawnych, na wozkach, na chore biedne dzieci. a wy kur** macie nogi rece oczy uszy, cale cialo pelnosprawne a uzalacie sie ze jeszcze nie mieliscie kobiety. tak siedzcie na tym glupim forum. kazda kobieta tutaj wypisuje rozne rzeczy, o matko swieta. prawda jest taka ze jak sie zakochacie to dla kobiety nie bedzie najwazniejszy i najistotniejszy seks i to czy jestescie prawiczkami. no ok rozumiem jakbyscie sie martwili ze za soba mieliscie 20 kobiet, ze jestescie dupkami. tak gadacie jakbyscie jakas zbrodnie popelnili. " Nawet niepełnosprawni mają kobiety. 🖐️ Jak się zakochamy to nic to nie zmieni, bo ja jestem niesmiały i nie podejdę ze strachu przed odrzuceniem, inni podobnie, a jeszcze inni zostaną olani za wygląd. 🖐️ "kiedy bylam dziewica mialam chlopaka dla ktorego ja nie bylam pierwsza i gowno mnie to obchodzilo i nawet nie interesowalo mnie czy jest super w lozku, bo to nie pod tym katem sie patrzy. wazne bylo to ze bylam z nim." Nie interesowało bo jest to normalne. Natomiast gdybys spotkała na swojej drodze 25 letniego nieudacznika, który nigdy się nawet nie całował to nawet nie próbuj oszukiwać, że nie zadawałabyś sobie pytania co z nim nie tak i by Cię to odrzuciło. 🖐️

Gość Zuzanna Amelia #####
Loooser - fajny topik: Stanowicie i nadal stanowic bedzieci glowny trzon tego forum. Bez Was dziewczyny nie mialyby z kim pisac wiec .. dobrze ze jestescie tacy jacy jestescie. Ten rok byl ogolnie zapowiedzia wstrzasow, trzesien ziemi i kataklizmow. Przyszly rok bedzie goracy: Wszystkiego najlepszego, udanej zabawy /nawet tej przed monitorem na kafe/i duzo slonca w przyszlym roku. Zuzanna Amelia

spotkałem sie z 2 dziewczynami, z jedną sie przytulałem, i pocałowałem w policzek

Gość zebyyyyyyyys
ej mam dla was propozycje prawicowce chlopoki zorganizujecie sobie wszyscy razem wspolny sylwester, troche was tu jest.. co wy na to? do tego co roz powstjae nowy temat pisany przez jakas blaze, ze spedza samotnie sylwka- je tez zaproszcie.. moze ktoras sie upije i popusci szpary

jakbym nie miał pracy to by dopiero była tragedia, wszystkim prawiczkom życze pracy za min. 2500 zł na miesiąc

Gość zebyyyyyyyys
stiv.. zarabiasz dwa i pol klocka miesiecznie i narzekasz? i nie masz baby ? stary dla wielu taki kwit to marzenie powiedz co z toba nie tak, ze jestes prawicowy ?

"zorganizujecie sobie wszyscy razem wspolny sylwester, troche was tu jest...co wy na to? do tego co roz powstjae nowy temat pisany przez jakas blaze, ze spedza samotnie sylwka- je tez zaproszcie.." Topik już jest więc niech wchodzi. Łatwo nas znaleźć :D "moze ktoras sie upije i popusci szpary" Da dupy przez monitor? Nice try newfag :D

Gość Jazda jazda jazda
Ta jasne za 2500 za 2000 by było super a realnie to 1500

mam w planach z jedną sie spotkać, czuje że to wkońcu ta, jesteśmy ze sobą szczerzy

teraz po zmianie roboty to mam nawet 3 tys., ja jestem nieśmiały, ale walcze z tym, ostatnio zacząłem sie spotykać z dziewczynami

dała zdjęcia, moje też widziała, co najważniejsze i to ona pierwsza do mnie napisała

może mieć to wpływ że zacząłem dobrze zarabiać, w ostatnim pół roczu tak mi zaczeło iść

Gość biedok
ja zarabiam 714 zł miesięcznie

"wszystkim prawiczkom życze pracy za min. 2500 zł na miesiąc" Dzięki.

Zmieniles podejscie. To zadecydowalo.

to się Stev nie napalaj. Na necie wszystko super fajnie a w realu się jej nie spodobasz i będzie po znajomości. spotkaj się jak najszybciej zaoszczędzisz czas...

czemu mam sie niespodobać, widziała mnie, wie że jestem nieśmiałym prawiczkiem, akceptuje to

a to różnie bywa Stev. Skumaj że kobiety zmienne są jedno powiedzą a za chwilę będzie co innego.

Gość zebyyyyyyyys
chuj wam w dupe

trzeba było tego nie mówić na początku znajomości że jesteś prawikiem. Negatywnie to dziewczyna pewnie odebrała,

Kapsel - badz wiekszym optymista chociaz w Sylwestra.

pisała że jej to nieprzeszkadza, ona też nie jest doświadczona

Gość siadaczka
Trzeba mówić takie rzeczy żeby było jasne