Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thhthrhrthtr

Czy ktos bedzie spedzal tego sylwestra samotnie?

Polecane posty

Gość thhthrhrthtr

ja tak,kolejny rok, ju zmam kurfa dosc ;( Jak ro roku, samotnie, bez przyjaciol, w domu.. :O :O

A co jest tego powodem ? jesteś trędowata że do ludzi nie wychodzisz czy o co chodzi ?

Gość Gergor Shilcerłaner
🖐️

Gość asssasasa
Ja :D Ale się cieszę

Gość zakochalam sie i teraz nie mog
ja :D co roku spedzam z przyjaciolmi,nawale sie i dwa dni lecze kaca. okropne. zostaje sama i chuj z tym :D

Gość thhthrhrthtr
nie mam z kim :(

Gość ptasiek nastroszony
ja sam ale moge bom nie jest samotny, a jak mam gdzie isc i skikac jak mi zagraja to wole zarobic kase

Gość HACCCCKER1985
JA PIERWSZY RAZ OD WIELU LAT. LASKA SPĘDZA SYLWKA W ANGLII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rerereereaq
ja , z jednej strony sie ciesze, ale z drugiej to oznacza koniec pewnej znajomosci...

Ja, chociaż mąż będzie siedział obok na fotelu... :O Ale mamy kryzys, nasz pierwszy poważny i celebruję go oficjalnym tonem na przemian z milczeniem od tygodnia :P Pierwszy raz nie przeżywam co będzie, a jestem tego ciekawa. :P

Gość umnhahsb rumba
ja z braku laku ide do ludzi ktorych nie znam i nigdy nie widzialam, to znajomi mojej kolezanki. przejebane

Gość thhthrhrthtr
Ja niby mam dwie przyjaciolki, ale jedna spedza z kim innym,druga w ogole nie spedza,ja jej nie moge zaprosic bo rodzina w domu,a do niej tez pojsc nie moge. No i kolejny rok samotnie ;( KOlejny rok bede smutna w te noc...

Gość thhthrhrthtr
Uhh.. :( Jak sobie mysle jak inne kolezanki z klasy w grupce beda szalec,swietowac, to ja jak taki smiec,zadnego zaproszenia nie dostalam :(

Gość nie rozumiem o co tyle szumu
wkurza mnie ta cała nagonka na imprezy w sylwestra. mam wrażenie, że każdy idzie gdzies na bal, impreze, domówke bo tak trzeba, bo to ostatni dzień roku i tak sie przyjeło. ja kazdego roku gdzies wychodziłam, ale w tym roku mowie pierd**le nigdzie nie ide, zostaje w domu. i wole dzis siedziec w domu niz pojsc na impreze, na której mialabym patrzec na ludzi ktorzy o godzinie 23 juz sa napruci. zostaje w domu, wskocze do ciepłego łózka obejrze film i CH*J :D

Gość wielkie mi zeczy
ja tez tak mam wszystkie qr**wy mnie olaly,ale ja mam na to wy>>yebane,iedy beda w potrzebie to wszyscy do mnie przyjda a ja na nich dupso wystawie..