Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleblebleeeeerysunek

Proszę o ocenę rysunku.

Polecane posty

Proszę o ocenę jednego z pierwszych moich rysunków, szczególnie zależy mi na wskazaniu, gdzie robię błędy (jeżeli są miejsca, gdzie ich nie robię). Rysunek nie jest dokończony, skan trochę zepsuł cieniowanie, aczkolwiek to, co najważniejsze jest w miarę widoczne. http://img69.imageshack.us/img69/7255/img569y.jpg

przed ostatnią kropką w linku trzeba usunąć spację, bo się nie otwiera

Gość image not found
:P

Gość this domain violates
wstaw na jakis normalny serwer

Gość picasso kurde
:classic_cool:

Gość olcia***
Nie rozumiem ludzi,chcą żebyśmy coś zobaczyli,a nie wstawią normalnego linka

Gość słoik Nuteli
żaba w kostce lodu,pomysł fajny ale chyba gdzieś to już widziałam jak dla mnie 4/10

Gość 4/10 za dobre checi
moze masz jakis potencjal, to zalezy jak dlugo rysujesz, ile masz lat itp, ale przed toba dluga, dluuuuuga droga jak narazie rysunek wyglada na prace uzdolnionego 6 letniego dziecka. malo szczegolow, zle cieniowanie, zly kadr

Gość Kiespki Ferdek
Tadeusz Matejko by lepiej tego nie zmalował

Gość image not found
Nie ma perspektywy ani horyzontu. Wszystkie linie poziome żyją własnym życiem. wybierz coś prostrzego na początek. Pusta ulice, jeden budynek, spokojny krajobraz, billboard przy ulicy i zacznij ćwiczyć perspektywę bez żadnych szczegółów - same linie pionowe i poziome.

Gość antrianne
Mi się podoba,rysunek jak i pomysł,tylko nie zrozumiałam przesłania:( Może ktoś mnie oświecić o co chodzi,że żaba siedzi w kostce lodu,aaaa i nie znam angielskiego a tam jest coś napisane po angielsku.

Dziękuję za wszystkie opinie, dopiero zaczynam rysowanie i jestem właściwie na etapie sześcianu, dopiero się tego wszystkiego uczę. Nie wiem, co jest z tym linkiem, próbuję wstawić go normalnie, usuwając spację przed tą kropką, ale dodało się dwa razy ze spacją.

Gość mnghbvng
jak sie kretyni naucza usuwac spacje to beda cos widzieli, a tak to sie nei przejmuj, kto wie jak ogladac zdjecia z imageshack ten bedzie wiedzial o cyzm mowi.

Gość eksperymentator
Błędy w perspektywie...(poważne) ...gdy to opanyjesz, możemy oceniać dalej :) (usuń specję przed ostatnią kropką w linku)

Gość olcia***
To chyba wstawiającemu zależy aby zobaczyć co się kryje w linku,jak już wstawia to niech to robi jak trzeba. Można skrócić link lub wstawić na normalny serwis

Dziękuję, eksperymentator ;) Teraz się otwiera.

Gość image not found
Rysuj! To umiejętnośc dziś powoli zanikająca :) Za 1000 rysunków będziesz już całkiem niezła :D

Gość mnghbvng
kafateria ma bledy we wstawianych linkach i to nie od dzis :O mozesz sie zesrac a i tak wpakuje spacje albo % i po kliknieciu nie zobaczysz zdjecia :O i lepiej pomeczyc sie z kopiowaniem niz klikac w skrocone linki, pod ktorymi w 99% jakies bandy zidiociałych gimgowien daja linki do konkursow bijac sie o pasty do zebow czy inne smieci :O

Gość bardzoniesylwestrowa
Po pierwsze, nie wyszła Ci perspektywa za bardzo, krzywe te kąty są w stosunku do siebie. Po drugie, kiepskie cieniowanie, płasko i jeszcze raz płasko jest. Po trzecie, niewiele w tym realizmu. Niestety, sporo przed Tobą.

Gość prawdomówny
ludziska kochane, ja się na sztuce nie znam. Powiedzcie mi proszę, co ma wspólnego ten piękny rysunek z erotyką? Chyba jestem już za stary i nie nadążam....

Gość bardzoniesylwestrowa
To te drzewa, sterczą. :D

Dużo przede mną, będę rysować. Tutaj jest jeszcze drugi mój rysunek, inna tematyka, bo to postać, a bardziej zależy mi na rysunkach, w których trzeba wykorzystać perspektywę. Nie ręczę za to, co się wkleiło, jest bez spacji, powinno być ok ;) http://img820.imageshack.us/img820/1290/img567i.jpg

Tym razem trzeba skasować spację przed 7 w linku.

Gość znawcaerotyki
do "prawdomówny" Zwróć uwagę na te jedne drzwi,takie czarne,one symbolizują pochwę kobiety,małe wejście,ciemnica jak huj,a dom wieeeelki,że jak wejdziesz to się można zagubić i dalej,na drugiej chałupie,komin nad samym wejściem,to wiesz o co chodzi i jeszcze te dwa walce na pierwszym planie,tu też wszyscy pewnie wiedzą o co chodzi.