Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleblebleeeeerysunek

Proszę o ocenę rysunku.

Polecane posty

Z matmy tak, ale piszą też o historii sztuki/ polskim.

na stronach z rekrutacją piszą.

uh huh powiem ci szczerze że do Krakowa nawet ludzie którzy świetnie rysują zazwyczaj się nie dostają słyszałaś zresztą pewnie o aferze w tym roku dot. egzaminu wstępnego... lepiej próbuj do Gliwic

Gość eksperymentator
Na stronie głównej, mój wydział :)

tak, słyszałam o aferze, pewnie wybrałabym inną uczelnię może Lublin albo Łódź, myślałam też o Gliwicach, ale mało informacji na temat tej uczelni mam, poza tym jeszcze jest chwila na decyzję.

eksperymentator, jesteś po budownictwie? Zastanawiam się nad tym bo trochę pokrewny kierunek do architektury, ale chyba trzeba tam (roz)umieć fizykę, przynajmniej tak słyszałam, a u mnie z fizyką słabiutko.

w Gliwicach też jest trudno ale jest to bardziej prawdopodobne, a uczelnia nie jest gorsza niż w kr. tylko nie jest taka modna. W tym roku chyba 500 osób było na egzaminie na urbanistykę więc nie tak tragicznie (w porównaaniu do Kr.) no i musiałabyś poświęcić rok po maturze na intensywną naukę rysunku idę już, miłego :)

Gość eksperymentator
matematykę i fizykę zdawałem na maturze na egzaminach wstępnych też była matematyka, fizyka i język - zdałem bez problemu. A fizyka na studiach technicznych to taki sam przedmiot jak każdy inny... :classic_cool:

Bardzo dziękuję, też miłego i udanej zabawy ;)

A zastanawialas się kiedyś nad wzornictwem przemysłowym? Czy zamiast sławna panią architekt nie mogłabyś zostać równie sławnym designer'em? To dopiero jest fun :D