Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsjdfjdfjdfjdfjdjfd

Jak to jest jeżeli chodzi o sprawę w sądzie?

Polecane posty

Gość hsjdfjdfjdfjdfjdjfd

Jeżeli ktoś ma do uregulowania jakąś kwotę, np 4 tysiące do danego terminu inaczej grozi mu pójście do więzienia. Jeżeli zdąży do tego terminu zapłacić tylko 3 tysiące to nadal grozi mu więzienie, czy wtedy będzie mógł to zapłacić w innym terminie, jakgdyby przedłużą tej osobie czas płatności?

Gość hsjdfjdfjdfjdfjdjfd
a jeżeli to już wcześniej było rozłożone na raty i została ta ostatnia, 4 tysiące, to czy to też da się rozłożyć na raty?

Gość zalosne to
bez względu na wszystko idziesz siedzieć ,, człowieku przestań w końcu uciekać od odpowiedzialności , cały, czas to robisz , nie wiem rodzina się zajmij może a jak masz kochankę ,,,to ja pozdrów i poproś o wsparcie .

Gość hsjdfjdfjdfjdfjdjfd
tu akurat nie chodzi o mnie, tylko o kogo innego, chcę dowiedzieć się jak to wszystko działa

Gość du.pajasiupierdzistasiu
nie pojdziesz, dostaniesz wezwanie do zaplaty. napisz pismo o nowy trermin,ze prosisz o odroczenie tego 1000zl np za m-c czy 2. mysle,ze jak juz cos zostalo uregulowane,to bez problemu sie zgodza,ewentualnie, sami wyznacza ci termin,albo odmowia. napisz pismo do nich. swoja droga, to co za kara,za ktora idzie sie do wiezienia? za co ta grzywna?

Gość zalosne to
ach a ty dobra wróżka o kogoś się martwisz ,nawet odwagi ludzie nie maja się przyznać ..ech..