Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomożcie dziewczyny

Jaki wózek kupić?

Polecane posty

ja mam JANE SLALOM i jestem bardzo zadowolona z tego wózka, solidny, dobrze wykonany (kosztuje na pewno mniej niz 5 tys) a poza tym to chyba idzie moda na te Orbit baby:D:D

Gość w kropki.
ja też mam slaloma, fajny fajny, ale będę zmieniać chyba na małą spacerówkę.... ale jeszcze nie wiem jaką :)

Gość niebieskoka
ja mam też wózek jane, ale rider, bardzo wygodny, muszę przyznać, lekko daje się prowadzić, amortyzacja też jest całkiem w porządku, odwracane siedzisko - przydatne. łatwo się składa, i to do bardzo małych rozmiarow, ma też fajną ramę przy pchając go nie kopie w niego:)

Gość wózkomania
a nie wiecie nic o tych nowych jane muum albo nomad? czy są już gdzieś dostępne? albo kiedy będa?

Gość polecjaąca śwpiewajaca
podobno mają być w połowie kwietnia...

Gość a gdzie???
a gdzie sie można takich rzeczy dowiedziec co bedzie nowego i kiedy??

Gość wiosenka...
wiadomo coś już może na temat tych nowości?? bo termin goni, a wózka nie ma, a może akurat coś fajnego wejdzie na rynek.

A ja mam Orbit Baby G2 - i polecam! Wielofunkcyjne cudo dla nas. ;P Z racji, iż mam malutkie mieszkanie, to nie mogę kupić wszystkiego, co by mi się tylko spodobało ;P, no a wózek ma w sobie właśnie to wszystko. ;P no i leciutko się prowadzi - NIE TRZĘSIE przede wszystkim! Bo jak widzę te wszystkie matki z tymi trzęsącymi się wózkami, tooo.... ;/

Gość jatez jestem zadowolona
i polecam mutsy 4 rider :) ja mam kolor cargo grey, w gondoli dziecko jeździło 7 miesiecy (dluzej nie chciało po prostu) i tez mi smiac chce sie jak ktos pisze ze mala gondola ;) spacerówka jest super, zwlaszcza przodem do kierunku jazdy. Polecam

Gość Mam100
Moim zdaniem warto kupić Jane Slalom Pro, nawet używany, ponieważ te wózki są praktycznie niezniszczalne. Wózek jest bardzo lekki, spokojnie da się wnosić wózek ze śpiącym dzieckiem po schodach. W dodatku dość praktyczny i po prostu ładny. Obrotowe koło przednie to super wygoda - można tak naprawę skręcić obracjąc się na pięcie :) Łatwy też jest montaż gondoli oraz fotelików.

Gość bgfhghg
slalom pro niby fajny ale nie podoba mi sie to kolko z przodu. powaznie pytam: wam sie ten wozek podoba? chodzi mi o stylistyke.

Gość ale*macie*nasrane
Temat prawie z przed roku

Gość ona_mama_ja
a może takie cacko?

Gość Ziga
A u nas wybór padł na Orbit Baby G2. Wózek ten widziałam w serialu o lekarzach na tvp2. Więc moje dziecko jeździ w takim samym wózku jak dzieci lekarzy :) Podczas wyboru jednak kierowałam się przede wszystkim bezpieczeństwem. Wózek ma atesty, nie jest wyprodukowany z materiałów syntetycznych co jest dla mnie ważne. Dodatkowo ma wiele funkcji takich jak obrotowe siedzisko czy wywietrznik w siedzisku co nie pozwoli dzieciakowi się zgrzać podczas upalnych dni. Również wózek wyposażony jest w osłonę przeciw słoneczną co chroni dziecko przed promieniami UV

Gość Alalala111
Ja mogę polecić Passo z Euro-cart. Jest piękny, tani i dobrej jakości. Jestem nim zachwycona aż do tej pory, a już trochę nim jeździmy. Ma pompowane koła, dobrą amortyzację. Gondola była bardzo duża, a spacerówka jest niezwykle wygodna - oparcie mogę regulować jedna ręką czy wpinać przodem lub tyłem. Stelaż łatwo się składa i rozkłada. Dla mnie ma same plusy:)

Gość gość
Ja mama 7miesieczniaka kupoilam 3w1 tutek grander. Niby lekki, ale dla mnie zbyt ciezki (problemy z kregoslupem). Dzieciak prawie sam siedzi, wiec kupilam lzejsza spacerowke - parasolke. Jak potrzebuje sama wyjsc (zniesc) i na zakupy to jest ok. W sumie z perspektywy bylabym w stanie zrezygnowac z 3w1. Lepiej tania gondolę, a pozniej spoko spacerowke. Na razie nie sprzedaje tutka, bo przyda sie zimą, gdzies w terenie. Ale mimo wszystko to czołg. Ale prowadzi się spoko. Jak ktos ma windę to jest OK.

Gość eskadddtyh
BUGABOO Cameleon przepiękny i waży tylko 9 kg , można zmieniać kolory "budek" i środka codziennie są do kupienia na allegro wszystkie kolory

Gość gość
A ile mozesz przeznaczyć na zakup wózka? Szukaj w sklepach internetowych,teraz w grudniu są bardzo fajne promocje. www.Smartboy.pl

Gość gość
Stokke stokke stokke ♥♥♥♥

Gość gość
Masz na mysli stokke xplory? Jesli tak to wizualnie (jak dla mnie) ten wozek wyglada jakby siedzisko bylo przyczepione do łopaty. Moze i wozek jest praktyczny ale takiego szkaradztwa nigdy bym nie kupila :)

Gość gość
Stokke v3 jest boski, nowoczesny, wiadomo ze biednym sie nie podoba z wiadomego powodu :P

Gość gość
Ja długo myślałam, czy kupić wózek 3 w 1 lub 2 w 1, ale w końcu się na taki zdecydowałam, uznałam, że przede mną cała zima, więc muszę mieć porządny duży wózek, wybrałam model Primo z Riko, fakt do lekkich nie należy, ale za to ma naprawdę sporą gondolę, spacerówka też jest porządnie obudowana w razie gdyby mój szkrab nagle wyrósł z gondoli a byłoby jeszcze chłodno to się nie martwię, stelaż choć łatwo się składa, to niestety jest stalowy, do tego pompowane duże koła, no i sytsem amortyzacji, to wszystko waży swoje, ale nie jest źle, daję rade zapakować to sama do bagażnika, najwyżej na wiosnę kupię lekką spacerówkę tak dodatkowo.

polecam wózki Tako, wszystkie modele z jakimi miałam do czynienia sprawują się super. Wiele modeli można zobaczyć i kupić w Zebrze w Warszawie, dzielnica Ursus. Wszyscy moi znajomi tam właśnie kupowali wózki, mają dobre ceny i bardzo duży wybór.

Gość gość
ta jasne... ja miałam okazję prowadzić przez chwilę Lareta.. tragedia.. amortyzatory twarde, wózek ciężko się prowadzi, dzieckiem na nierownościach rzuca... inna znajoma miała ten wcześniejszy model... rozpadał jej się .. koła odpadały itp. Natomiast na pewno fajne są te z Tako (jak i innych firm ) na 4 pompowanych kołach 12 cali, wózki z amortyzacją na paskach, na wahaczach.. ze sporymi gondolami.. dziecku wygodnie, a wózek świetnie się prowadzi.. i nie straszne mu krawężniki, nierówności, jakieś leśne drogi, dziurawe chodniki czy pośniegowe błoto..

Gość gość
Jezeli chcesz wózeczek 2w1 to zdecydownie polecam model Nano z Riko.

Gość gość
Ja polecam wózek Coletto www.coletto.pl. Sprawdza się świetnie zarówno jako wózek głęboki jak i spacerówka. Bardzo funkcjonalny i prosty w użyciu więc nie trzeba się głowić co i jak. Dodatkowo ma takie akcesoria które często przy innych wózkach trzeba oddzielnie dokupywać.

Gość gość
Jak dla mnie tylko i wyłącznie Prampol www.prampol.pl. Kupiłam ich wózek bo tak polecała mi go sąsiadka i faktycznie się nie zawiodłam. Wygodny i bezpieczny dla dziecka. Spokojnie jeździ po takiej chlapie jak jest teraz za oknem.

Gość gość
Mutsy igo nomad - lekki, poręczny, szybko sie składa i rozkłada, dobrze wyglada i wygodny.