Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomożcie dziewczyny

Jaki wózek kupić?

Polecane posty

Gość pomożcie dziewczyny

Doradźcie jakiś fajny wózek, może być 2w1 choć nie wiem czy później spacerówki na coś lżejszego nie zamienię. Chciałabym wózek przede wszystkim ładny:P Dobrze by był lekki, ale nie jest to najważniejsze ponieważ nie mieszkam w bloku. Chciałabym coś co sie bedzie lekko prowadzić. Liczę więc na waszą pomoc:) Dodam, że wózek jest dla dziewczynki.

Gość got milk
przede wszystkim ładny? wow, a ja myslalam ze przede wszystklim ma byc wygodny dla dziecka.....

Gość pomożcie dziewczyny
to chyba logiczne, że ma być wygodny dla dziecka. Nie znam sie na wózkach dlatego szukam porady

Gość got milk
nie, nie logiczne skoro pioszesz ze ma byc przede wszystkim ladny pusta krowo:O

Gość pomożcie dziewczyny
daj sobie spokój sfrustrowana kobieto:O Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia w temacie to lepiej się nie wypowiadaj, bo ja z tobą w przepychanki słowne wdawać się nie będę

Gość wózek wózek
A ja ci doradzę, żebyś jednak szukała lekkiego wózka. Mi też nie zależało na wadze bo mieszkam w domu, a tu niespodzianka - trafiło mi się dziecko, które w dzień śpi tylko w wózku i koniec. Tak więc raz dziennie, jeśli chcę wyjść na spacer, tarmoszę tą wielką kolubrynę na zewnątrz - najpierw stelaż, potem gondola, potem dziecko - nawet te 10 schodów które mam to wyzwanie.

Gość pomożcie dziewczyny
na panią powyżej uwagi zwracać nie będę. Doradzi ktoś jeszcze?

a ja proponuję udac się do sklapu gdzie jest kilka albo i więcej rodzaji wózków i pooglądać, pojeździć po sklepie i samej wybrać bo to co jedni sobie chwalą dla innych może okazać się beznadzieją :)

Gość pomożcie dziewczyny
ten roan ładny, ale chciałabym by kółka były pompowane, a nie takie jak w tym roanie.

Gość xyzzzzzzzzzzzzz
do jakiej kwoty ma być ten wózek?

Gość pomożcie dziewczyny
kwota obojętna, ale tak bez szaleństw, bo wiadomo, ze za 10 tysiecy wózka nie kupie,ale tak do 5 może być

Gość xyzzzzzzzzzzzzz
a może bugaboo cameleon? siostra miała i była zadowolona

Gość pomożcie dziewczyny
widziałam tego bugaboo i podobno wszyscy go chwalą. Z tym, że dla mnie on jakiś taki brzydki:P

Gość bugaboo cameleon to ma być
dobry wózek???:O zupełnie nie rozumiem:O dla kogo? przecież te kółeczka z przodu to jest śmiech na sali ani to na normalne spacery ani już na pewno nie na śnieg:O ten wózek nadaje się jedynie dla osób, które mają zbyt dużo kasy, z dzieckiem nie wychodzą na dwór wcale, co najwyżej na pobliską ławkę bez dalszego poruszania się, a wózek służy im do wrzucenia do bagażnika i jeżdżenia po gładkiej powierzchni galerii handlowej:O tak to widzę:O

Ile ludzi tyle opinii...ale ja uważam,że są dobre:) Wybieralismy między tym a Maxi Cosi Mura i Mura ma traficzne siedzisko w spacerówce..dzidzia nie jest zabudowana po bokach..mój synek jeździłby zimą w wózku, w którymw ieje z dwóch stron..Nigdy nie znajdziesz idealnego wózka..musisz wybrac coś za coś..

Gość xyzzzzzzzzzzzzz
Marcowe_szczescie- długo użytkowałaś Mutsy? Jak oglądaliśmy wózki to kobieta w sklepie mówiła, że mają takie sobie opinie, no właśnie- ilu użytkowników tyle opinii. Bugaboo mi się podoba, ale nie na moją kieszeń, siostra ma i jest bardzo zadowolona, z tym, że ona nie mieszka w Polsce

My dopiero go kupiliśmy:) Termin mam na marzec..Czytaliśmy wiele opinii i zdecydowaliśmy się na ta firmę..Nie mówię,że nie będę na coś narzekać-tego nie mogę wiedziec;) ale po długim testowaniu w sklepie i szukaniu w necie-my kupiliśmy własnie ten:) Nam pani w sklepie powiedziała,że jeśli zdarzają się reklamacje to mutsy nie robi problemu i w 99% uznaje..Taka przychylność ze strony producenta tez jest fajna.. Wózek o którym ty piszesz widze dzis po raz pierwszy,...fajnie,że ma duża gondolę ale tak malusie koła to nie dla nas..

Mutsy ma złę opinie bo jest cięzki , i zajmuje cały bagażnik Jeśli szukają lekkiego spoko niech spobie kupią chicco trio enjoy czy inny , lżejszy ale zero amortyzacji nie miała bym serca takiego maluszka wozić i robić mu koktajl z narządów i mózgu , ja jestem zadowolona zjeżdzam i wciągam go od roku po 8 schodach jest załadowany na maxa i co nic się nie dzieje spacer po lesie nie po alejce tylko po lesie zablokować kółka i sam jedzie ;p zobacz sobie mutsy 4 rider a nie urban urban mi się nie podobał jednym sie podoba innym nie miałam bebecar tracker i tym isc po lesnym trakcie to po prostu masakra była ! zero ko ntroli dziecko ma juz rok dalej nim jezdze moj głowny wózek , teraz szukam malej parasolki zeby do sklepu ejchac

Mama małpki-jak już powiedziałam-ile ludzi tyle opinii-ja mam peugeota partnera dlatego dla mnie wielkość wózka nie gra roli:) A z wózków oglądanych przeze mnie w sklepie ten dla nas był najlepszy

marcowe szczescie , mnie akurat sie ten nie podobal wziełam 4 rider;D ja mam peugeota 206 ;D , tez chce peugeota partnera jak się autko sprawuje ? dziwi mnie fakt ze mówią ze mutsy na mala gondole moj urodzil sie 4100 i 59 cm i wozilam go chyba z 6 mcy jak sie nauczyl siedziec to do spacerówki ;D, okej w powównaniu z trackerem bebecara ma mała xD ale nie uwazam aby byla potrzeba wiekszej a jaki kolor wybralas?

Witam w Nowym Roku:) Wybraliśmy cargo grey gondolę i mist spacerówkę:D Sprzedawczyni sama nam zaproponowała rozwiązanie widząc jak ciężko nam się dogadać co do koloru:D A ja przynajmniej będę miała wrażenie,że mam 2 wózki:P Mój synuś w 29 tc waży narazie 1500 ale i ja i mąż ważyliśmy 4200 po urodzeniu,moja mama 5500 a teść 6000;) Tak więc nasz synek też ma pełne prawo być duży;) Dlatego też szukaliśmy spacerówki, która będzie w miarę zabudowana po bokach(synek będzie nią jeździł jesienią i zimą) i w miarę dużej gondoli. Faktycznie Mura ma większa gondolę i pod tym względem o niebo bardziej podoba mi się niż Mutsy ale spacerówkę ma tragiczną (jeśli miałaś okazję zobaczyć ją na żywo) Jesli ktoś wozić nią będzie dziecko latem to ok...ale dla mnie nawet wczesna wiosna nie wchodziłaby w rachubę. Do wóżka dokupiliśmy folię na gondolę,śpiwór do spacerówki,mniejsze kółka (ano właśnie ja chciałam 4 rider-mąż się uparł na urbana-i dlatego te dodatkowe kółka-choć obiecał mi,że jak będę klęła i nie będzie mi się dobrze jeździło urbanem to kupi mi stelaż z 4 ridera:D), dodatkowy kosz na zakupy,stelaż ze skórzaną rączką i pompowanymi kołami. Mieszkamy na parterze,w swoim domu, auto mamy duże- nie musze nosić po schodach,upychać w aucie..mnie jak na dzień dzisiejszy ten wózek pasuje;) Ale jak juz powiedziałam ile ludzi-tyle opinii;) Co do auta to ja jeżdżę partnerem 3 lata i jestem zachwycona-uwielbiam auta, w których się siedzi wysoko;) Wcześniej jeździłam kangoo..ale partner jest jak dla mnie o wiele lepszy:)

Gość Ładniutki
Ładny, zwrotny, możesz kupić samą gondolę, albo 2w1 albo 3w1, lekki, i malutki po złożeniu. Navington cadet, u mnie sprawdził się jako wózek gondola, więc dokupiłam sobie tylko siedzenie spacerówki do ramy. Jak dla mnie super wózek.

Gość mamunia 33
u nas doskonale sprawdził sie IMPLAST BOLDER Ja radzeę Ci rozejrzec sie za używanym zadbanym wózkiem, bo kupowanie drogiego wózka 2w1 to wyrzucenie pieniędzy w błoto, zazwyczaj po10 miesiącach do roku i tak kupuje sie wóżek parasolka, bo99% rodziców jakich znam ma dośc ciężkich 2w1, lepiej ten drugi wózeczek kupić droższy i dobry bo posłuży na parę lat, a ten wielofunkcyjny max rok